Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Το status του προέδρου της ΟΝΝΕΔ...


Toυ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
Με το status που έβαλε πριν μια μέρα και φιγουράρει ακόμα στο προφίλ του στο facebook, o κ. Παπαμιμίκος αποδεικνύει για άλλη μια φορά την αγραμματοσύνη του. Το "βράδυ" γράφεται με "υ", τα "βράδια" όχι. Επειδή, προσωπικά συνηθίζω να κάνω ορθογραφικά, το προσπερνώ. Αν και εγώ, δεν είμαι αρχηγός νεολαίας, με...
ότι αυτό συνεπάγεται. Πολλές από τις λέξεις που χρησιμοποιεί δεν τις τονίζει. Κάποιος, θα υποστηρίξει ότι η "χαλαρή" και άτονη γραφή στη συγκεκριμένη διαδικτυακή κοινότητα συνηθίζεται και ενδεχομένως θα έχει δίκιο. Μόνο που ο κ. Παπαμιμίκος είναι αρχηγός νεολαίας, επιμένω. Το αδόκιμο, ασύντακτο και προκλητικό "σας δεσμεύομαι", πολλοί πλην του κ. Χρήστου Γιανναρά ενδεχομένως να το συγχωρούσαν και να το ενέτασσαν στη συγκίνηση που φαίνεται να διακατέχει τον Πρόεδρο την ώρα της γραφής των συγκεκριμένων λέξεων. Όπως επίσης και το ότι δεν αφήνει κενά μετά τα σημεία στίξεως..Αλλού στέκομαι... Υπάρχουν ακόμα μακάκες που κολλάνε αφίσες; Και το κόλλημα των αφισών δεν είναι πια παράνομο;

View article...

9 σχόλια:

  1. Έχεισ δίκιο μεγάλε.
    Απίστευτο για εναν προεδρο ΟΝΝΕΔ...
    Επίσης βλέπουμε όλοι , οτι μετά από τις τελείες δεν αφήνει ένα κενό (space bar) όπως πρέπει...
    Προτείνω επιστολή διαμαρτυρίας στον Σαμαρά για την αναστάτωση που προκλήθηκε στην οργάνωση μετά το status update του Παπαμιμίκου.
    Μακάριοι οι πτωχοι τω πνευματι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν μέρει,έχεις δίκιο.Ναι,κάπου χρησιμοποιεί λάθος συντακτικό και δεν έχει τονίσει 2! λέξεις.Αλλά περισσότερο με ενοχλεί το "," που έχει παραλείψει στο "ότι" παρά το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιεί κενά-πράγμα που όπως βλέπεις κάνω κι εγώ- μετά τα σημεία στίξεως και στο τέλος κάθε πρότασης.(Εδώ να σου σημειώσω πως τα αποσιωπητικά είναι πάντα 3 κι όχι 2)Παρ' όλα αυτά,τόσο πολύ σε ενόχλησε και το κάνεις ολόκληρο θέμα;Το μήνυμα του Παπαμιμίκου ήταν ξεκάθαρο,από εκεί και πέρα κανείς δεν είναι τέλειος.Μπορεί να μην ήμουν οπαδός του,αλλά νομίζω πως εδώ τον αδικείς.Όσο για την αφισοκόλληση να σε ενημερώσω πως θεωρείται παράνομη τουλάχιστον εδώ και εννέα χρόνια.Έχεις δει να έχει σταματήσει;Υπάρχουν άλλα πράγματα,πολύ χειρότερα που έχουν απαγορευτεί κι όμως συνεχίζουν να γίνονται.Και δεν νομίζω πως όσοι κολλάνε αφίσες θεωρούνται "μακάκες" όπως τους αποκαλείς-παρόλο που δεν έχει χρειαστεί να το κάνω-γιατί αν δεν το έκαναν αυτοί στη σχολή σου για παράδειγμα,ίσως να το έκανες εσύ.Κάποιος πρέπει να κάνει κι αυτήν την δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπαγιώτη η αφισοκόλληση είναι ιερή και θεσμός.. κάτι ηλίθιοι σαν κ εσένα που δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ κ για τίποτα αλλά επειδή είχαν μπάρμπα στην κορώνη μπήκαν από το παράθυρο στα μεταπτυχιακά του Παντείου πρέπει να το βουλώνουν κ να κρύβονται στις γωνιες..


    Αλήθεια ρε μπετόβλακα έχεις πάει ποτε σε τοπικό γραφείο; σίγουρα παντως με τις βλακείες που γράφεις δεν θα μπορεις να περασεις ουτε απέξω απο εδω κ πέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί είναι ο Παπαγιώτης νεοδημοκράτης; Απλά μπλέκεται σαν παπαγάλος στις εσωκομματικές μάχες γιατί νομίζει πως έχει να πει κάτι. Τη μία στηρίζει Ντόρα, την άλλη Χατζή, τώρα θάβει και Παπαμιμίκο και Σαμαρά κλπ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υφίσταται το επίθετο Παπαγιωτης...?
    χαχαχα!! δε νομιζω...

    Ο συγκεκριμενος ανθρωπος δεν ξερει τι πάει να πει αφισσοκόληση, δεν ξερει τι πάει να πει δαπ , δεν ξερει τι θα πει τοπικό γραφείο και γενικότερα ΟΝΝΕΔ.

    Ένα πουληταρι είναι που έμαθε τα αρχικά ΟΝΝΕΔ από γκόμενες....ουτε καν μπαρμπα στην κορώνη...
    θΑ έδινε τα πάντα για μια θεσουλα....
    το εχει αποδειξει αλλωστε...

    α ρε παπαραγιώτη χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμα ο παπαγιωτης δεν ξερει τι θα πει ΔΑΠ ΟΝΝΕΔ και τοπικο γραφειο σημαινει οτι ειναι τιμιος και αξιος ανθρωπος!

    Γιατι ειδικα τωρα με τον παπαμιμικο για να γινεις στελεχος δαπ η οννεδ πρεπει να εχεις οσκαρ στην λαμογια και την διαφθορα!Και φυσικα να εχεις 1-2 μπαρακια για να κονομας απο τα φοιτητοπουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλα ρε παπαγιώτη, γραφεις το άρθρο.. γράφεις όμως και τα σχόλια;;;

    χαχαχα

    εγώ πάντως όποιον "τρώγεται" για την οργάνωση χωρις να εχει περασει απο καμία φαση της, τον λέω ή βαλτό ή αλεξιπτωστή-λαμόγιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ή απλά ανίδεο στο θέμα της οργάνωσης!Τι να πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή