Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

Στο σκαμνί της δικαιοσύνης ο Γ.Σκόδρας (ΕΥΑΘ) και άλλα στελέχη


Οι 12 που κατηγορούνται στην εικόνα αριστερά


ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ο Γ. ΣΚΟΔΡΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΑΘ Α.Ε. ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ..Σ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ Π Π.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΑΣΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ Α.ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΛΠ.

Μετά την υπ’ αρ. 2867/1.7.2010 αναφορά του Γεν. Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του Γ. Σκόδρα πρώην προέδρου και..
 Δ/ντος Συμβούλου της ΕΥΑΘ Α.Ε. και αναπ. καθηγητής στο πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας, του Α. Παπαμιμίκου προέδρου ΟΝΝΕΔ, του Οικονόμου Αθανασίου και Σμύρη Παύλου καθηγητών στο πανεπιστημίου Θες/νίκης, οι οποίοι ήταν μέλη του Δ.Σ. της ΕΥΑΘ Α.Ε.
Μετά την αναφορά του Γεν. Επιθ. Δημόσιας Διοίκησης ασκήθηκε ποινική δίωξη από την εισαγγελία Θες/νίκης με την υπ’ αρ.Β ωρ Ε 2010/558 τριμ. δικογραφίας και κατηγορούνται για παράβαση καθήκοντος κατά μοναυτουργία και κατά συναυτουργίας άπαξ και κατ’ εξακολούθηση (αρθ. 45.98 παρ. 1,259 σε συνδ. Με 263α. Π.Κ) με πρόθεση να προσπορίσουν παράνομο όφελος. Το ποσό για το οποίο κατηγορούνται αγγίζει τις 200.000 €.
Είναι μια από τις πολλές περιπτώσεις που ο εν λόγω κύριος Σκόδρας θα καθίσει στο σκαμνί. Να τον χαίρεται η Ν.Δ. και ο πανεπιστημιακός χώρος.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη δημοσίευσή του.

Οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ Α.Ε

3 σχόλια:

  1. Δεν εχει αναγκη ο προεδρος!

    Γαμαει και δερνει στο κομμα και ολοι τον γλυφουν για κανα ψηφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EXEI TO MARTATO KAI TON KWSTAKO POU TON STHRIZOUN O PROEDROS....

    ΑπάντησηΔιαγραφή