Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Νεολαία της Μπακογιάννη - Ίδρυση νέου κόμματος και ΟΝΝΕΔ!!!!!!!

Πριν ακόμα από την ίδρυση του κόμματος της κυρίας Μπακογιάννη, φαίνεται πως η νεολαία του κόμματος είναι σχεδόν έτοιμη.Τα βασικά στελέχη είναι ήδη σε θέσεις μάχης.Τσίνας,Μελάς,Αρμπής,Δέρβος,Βράντζας,Μιχελουδάκης και άλλοι κάνουν καθημερινές συσκέψεις στο γραφείο της πρώην υπουργού. 

Ο Γιώργος Τσίνας έχει αναλάβει την οργάνωση της ομάδας και όπως όλα δείχνουν θα είναι ο πρόεδρος της νεολαίας του νέου κόμματος. Ο Γιάννης Μελάς έχει αναλάβει να συγκεντρώσει κόσμο στον Πειραιά και στα ΤΕΙ Αθήνας. 

Το ''παιχνίδι'' στη ΦΜΣ το έχει αναλάβει το πρώην στέλεχος της ΔΑΠ Μαθηματικού Γιάννης Αρμπής, ο οποίος, εκτός από τη σχολή του ψάχνει να βρει πατήματα και σε άλλες σχολές στης ΦΜΣ. Ο Κώστας Δέρβος δραστηριοποιείται στην Α Αθηνών για λογαριασμό της κ. Μπακογιάννη.Τέλος Βράντζας και Μιχελιουδάκης δραστηριοποιούνται σε Τρίκαλα και Χανιά αντίστοιχα.
 
Ακόμη φαίνεται ότι εκτός από τη θέση του προέδρου έχουν μοιραστεί και οι άλλες θέσεις. Συγκεκριμένα ο Μελάς φημολογείται ότι θα είναι ο αντιπρόεδρος της νεολαίας ενώ ο Αρμπής ο υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού.

Επίσης,κατά τα πρότυπα της ΟΝΝΕΔ ο Μιχελιουδάκης με τον Βράντζα θα αναλάβουν την επαρχία ενώ ο Δέρβος θα είναι ο λεκανοπεδιάρχης της υπόθεσης.
 
Φαίνεται λοιπόν πως όλα είναι έτοιμα και ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε μάχες τύπου ΟΝΝΕΔ VS ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ VS ΔΑΠ.

ΥΓ. Αναμένουμε τον επίσημο ρόλο στο κόμμα της Ντόρας για τους Βασίλη Τοκάκη, Βασίλη Τσιατσάμη και Άρη Μηλιώνη..... 

Θερμοί υποστηρικτές της υποψηφιότητάς της, χωρίς κάποια σχολή από πίσω τους και μην ξεχνάτε ... θερμοί υποστηρικτές του Ανδρέα Παπαμιμίκου!!!!!!!!

ΥΓ2. Για όποιο Ντοράκι δεν ξέρει, παραθέτουμε και το sms Που εστάλη σήμερα για το νέο κόμμα της Ντόρας!!!!!

"ΕΤΗΝ ELPIDA. 

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ. ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΩΡΑ 7ΜΜ." 

ΥΓ3. Παρακαλούνται οι θεσμικοί της ΟΝΝΕΔ και της ΝΔ και παράλληλα υποστηρικτές της κ. Μπακογιάννη, που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στις "¨ψηφοφορίες" στο Συνέδριο της Άμφισας, κ.κ. Παπαμιμίκος, Κατσαφάδος, Παπαδομιχελάκης, Τσάκας, Σμυρλής, Κορίλλης, Αρβανιτάκης, Παπανικολάου, Παπαθανασόπουλος, Παπανικολόπουλος, Κωνσταντίνου, Μαρτάτος κλπ. να μην παρευρεθούν στην παραπάνω εκδήλωση για ευνόητους λόγους!!!!!
 

24 σχόλια:

  1. Την ίδια ώρα που ο Γεωργόπουλος ετοιμάζει την ομάδα του για το νέο κόμμα δύο Αχαιοί (ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ??) από τους πιο παλιούς στην ηγετική ομάδα της μητσοτακικής νεολαίας Δ.Ψύρρας (Ονννεδ Περιστερίου) και Β.Χριστόπουλος (παρέδωσε την σχολή του στο μητσοτακικό μπλοκ και απεσύρθει) κάνουν πίσω και δηλώνουν πως εκεί που μεγάλωσαν εκεί θα μείνουν, με τον δεύτερο βέβαια να έχει εδώ και καιρό (βουλευτικές εκλογές 2009), προσχωρήσει στην ανερχόμενη ομάδα του Α. Σπηλιωτόπουλου στον Καραγιάννη.
    Και έρχονται και άλλες απώλειες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε λέτε ο Παπαμίμικος να κάνει ότι κάνει καταστρέφοντας ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ και διώχνοντας Χιλιάδες μέλη να δίνει προίκα στην Ντόρα, χάρη σ' αυτήν βγήκε πρόεδρος, καθώς αν δεν έπαιρνε τα ντοράκια δεν είχε τύχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά ρε παιδιά σιγά μην τον εξέλεξαν τα ντοράκια τον παπαμιμίκο......στον ππαμιμίκο ενώθηκαν όσοι ήταν ενάντιοι στο σάπιο καθεστώς της οννεδ μέχρι σήμερα κι όσοι έδιναν αγώνες για ανοιχτές διαδικασίες και δέκα χρόνια ήταν διωκόμενοι...όλοι εκτός φυσικά των παιδιών του οικονομικού(κωστάκος,κουναδέας,γρηγορίου κτλ...)που πρόδωσαν ότι είχανε κάνει μέσχρι τότε...μαζί σε αυτούς είχε και ντοράκια και ανθρώπους από τα τει που είχαν να δουν εσωκοματικές κάτι αιώνες...πολλές ομάδες μαζί υποδτήριξαν παπαμιμίκο με στόχο την αλλαγή...
    και κάτι ακόμα..την ώρα που όλοι αυτοί ζητούσαν ανοιχτή εκλογή προέδρου ο Χατζής μιλούσε για χρίσματα....
    και τέλος στο επιτελείο παπαμιμίκου δεν ήταν ούτε ο δραγουμάνος ούτε ο καραγιάννης...έτσι για να θυμόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ο Δ.Κάλτσας ( ΔΑΠ και ΟΝΝΕΔ Σάμου) δηλώνει όπου σταθεί το ίδιο. Δεν φεύγει από τη Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ Ο Κοτούμπας με τον Δημητρογίανη απο Αιτωλοακαρνανία σύμφωνα με αυτα που μαθαίνω έχει ξεκινησει συναντήσεις για την ομάδα της Ντόρας στο Αγρίνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο καλό παιδιά και με τη νίκη....
    Έχει δει η Μπακογιάννη τις πορείες των περισσοτέρων που αναφέρθηκαν παραπάνω και θα τους έχει και ηγετική ομάδα?!! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Εθνική Ελπίδα ΔΕΝ έχει καμία σχέση με την Ντορούλα ! Ούτε το Δρακουμέλ, ούτε κανένα άλλο κεντροαριστεροδέξιο σχηματισμό !!! Ε Εθνική Ελπίδα είναι μια κίνηση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ Δεξιών, πραγματικών Πατριωτών, ανθρώπων που αγαπούν το ΕΘΝΟΣ με ότι αυτό συνεπάγεται !!!!

    Μη λέτε λοιπόν χαζομαρούλες περί Ντόρας !!!! ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας πάει και ο Παπαμιμίκος που ταιριάζει στο σύστημα. Ίντριγκες, πουστιές, συμβιβασμοί, ανταλλαγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αναφέρομαι στο ΥΓ2 (το ΥΓ3-δεν μας αφορά)

    ΦΡΙΚΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

    Η εκδήλωση που αναφέρεται ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σύνδεση με το νέο "κόμμα της Ντόρας".

    Παρακαλώ πολύ, πριν δημοσιεύσετε κάποια είδησή σας, να την έχετε πρώτα ελέγξει.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πως στον μικρόκοσμό σας για όλα ευθύνεται η Ντόρα. Πληγωμένοι και προδομένοι από τον πρόεδρό σας Αντώνη Σαμαρά και κινούμενοι με τον ίδιο κομπλεξισμό και τις ίδιες ανασφάλειες ψάχνεται για φαντάσματα. Φίλε Κώστα και φίλε χ θα σας παρακαλέσω στην επόμενη ανάρτησή σας να είσαστε εγκυρότεροι και λιγότερο εμπαθείς. Η πραγματικότητα είναι πως η παρούσα κατάσταση χρειάζεται σοβαρότητα, πράγμα λίγο δύσκολο για εσάς και τους ομοίους σας.
    Φιλική συμβουλή: Μην εκτίθεστε.

    Μετά Τιμής
    Βασίλης Τσιατσιάμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν και δεν γνωρίζω προσωπικά τον κ.Τσιατσιάμη,συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Η σοβαρότητα που αναφέρει είναι επίκαιρη και δυστυχώς φαίνεται να σπανίζει. Η έγκαιρη παραίτησή του πιστεύω του δίνει κάθε δικαίωμα να ομιλεί και να συμβουλεύει κιόλας. Ορισμένοι πόνταραν σε "κουτσό" άλογο και προσπαθουν να χρεώσουν πικρίες κι εκνευρισμούς σε κάθε κατεύθυνση.
    Κύριε Τσιατσιάμη, δυστυχώς αξιοκρατία κι αξιοπρέπεια είναι όροι που δεν υπάρχουν πλέον στην παράταξη της ν.Ν.Δ, οπότε...............
    Αυτά δεν τα διδάχτηκαν΄ορισμένοι σε ΠΟΛ.ΑΝ, ΚΕΠ, ΔΗΑΝΑ κτλ.....
    Με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΕΙΤΖΗΣ-ΒΟΣΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κουνια που σε κουναγε...χωρις να ξερετε πετατε απο μια κοτσανα και τελειωσατε...ελεοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. kapou parapanw milisate gia anoixtes diadikasies k anoixtes eswkommatikes me ton papamimiko...sto tei tis patras omws gt egine diorismos k oxi anoixtes eswkommatikes????mallon gt i omada tou papamimikou sto en logw tei elegxe to 10% mono????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Milate lamogia g sfragides akoma?! Eseis p kanete kapsonia stous dapites k ONNEDites k den anakoinonetai ta apotelesmata ths KE k sikoneste k feugete?! To sunedrio ginetai akoma sthn amfissa?! Den eida ton PAPAMIMIKO na kirisei thn lixei antithetos eida thn koustodia na kanei perifrourisei sto amaxi t...Ekei ftasate tsirakia anti na uperaspizete ta ideodi sas na uperaspizete thn amaxara t ntava sas!

    Krima guys p raveste re pantelonatoi?!
    Grammatiakes kanate ta apotelesmata p einai p einai o arithmos ton eklektoron p pareurethikan?!
    Antrea akous?! Pote tha ginoun oi anoiktes diadikasies g eklogi grammatea DAP - AEI??

    Are tsirakia kante koummanto oso boreitai sta richa nera gt ta nera travioudai piso k dn to echete ktlv...Nomizete oti dn uparchoume k oti mas gamate otan ta nera kanoun piso mages erchete to kimma k otan erthei to kima ta aporimmata k oi feloi xevrazontai sthn akth!!

    Paixte me thn sfragida, triftite pano ths otan omos tha erthei h ora dn tha uparchete oute sta mitroa arennon! OLOI SAS....

    meta menous k odinis sta sichamata ths ideologias mas
    R&B misfits!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΛΥΣΗ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΑΣ Η 'ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ'
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ!
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔ!Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΝΑΣ,ΜΕΛΑΣ ΚΑΙ ΜΙΧΕΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΗΚΑΝ?<ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΣ?Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι μόνοι που έχουν κόσμο είναι οι Μελάς Αρμπής κ Καλτσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ (02 Ιουλίου 2010 5:36 μ.μ.)
    1. ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ) ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ.
    2. ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΑΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΠΙΤΙΣΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΖΩΗΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥΣ.
    3. ΕΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΤΕ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ.
    4. ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΧΑΝΙΑ.

    ΕΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙΣ.

    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
    ΜΙΧΕΛΙΟΥΔΑΚΗΣ Στ. ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όταν θα καταλάβετε ότι ο Σαμαράς γύρισε πίσω για να δημιουργήσει την "Πολιτική Άνοιξη" που πάντα οραματιζόταν σε ένα έτοιμό κόμμα χωρίς να χτίσει πάλι κάτι από την αρχή τότε ξαναμιλάμε. Και όταν κάποιοι κύριοι της ΟΝΝΕΔ αφού δεν συμφωνούν με το νέο πρόεδρο και πετάνε φωτοτυπίες με 500άρικα και ξεφτιλίζουν την μεγαλύτερη πολιτική νεολαία στην Ελλάδα, εμείς (διαφωνούντες με τον νέο πρόεδρο της ΝΔ) απλά αποχωρούμε χωρίς να ξεφτιλίσουμε την παράταξη που μας "μεγάλωσε" και σεβόμενοι τις όμορφες στιγμές που έχουμε ζήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. sto kalo re malaka kai na mas grafeis, ante kai gamhsou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. gia kati stenomyalous malakes san esena pou vrizeis tha perasoun ti nd kai oi oikologoi prasinoi...malaka!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΒΟΣΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΘΑΝΑΣΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ Η ΑΝΝΥ ΤΟΣΟ ΛΑΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗ ΣΤΗΡΙΞΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΑΓΚΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ,Ο ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΟ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΙς ΣΕΡΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΜΕΙΝΤΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΟΥΛΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΙΟΥΡΤΣΗ....ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΡΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΤΟΝ ΧΑΤΖΗ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΙ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΣΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΚΩΣ?ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2005 ΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΖΑΙΜΗ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΩΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΕΣ ΝΥΧΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ...ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΜΕ 20 ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Η Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ Η Ο ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ Η Ο ΜΑΡΤΑΤΟΣ...ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όλες οι διαδικασίες ήταν ανοιχτές. Αν κάποιοι υποστηρικτές του Χατζή ξεβολεύτηκαν γιατί ο μόνος τρόπος να πάρουν θέσεις ήταν με διορισμό πρόβλημά τους. Επιτέλους μίλησαν οι πλειοψηφίες και όχι οι μηχανισμοί. Και αυτό είναι έργο του Αντρέα του Παπαμιμίκου! Αυτή η διαφάνεια έλειπε τόσα χρόνια από την ΟΝΝΕΔ. Αν θέλετυε θέσεις δουλέψτε και πάρτε τες με την αξία σας και όχι με τα αρχίδια και τις πλάτες άλλων! Οι μηχανισμοί δεν έχουν πλέον θέση στην ΟΝΝΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή