Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Περιοδείες σε Γιάννενα, Κατερίνη, Πάτρα ξεκίνησε ο Παπαμιμίκος

Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα ξεκίνησε σήμερα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος με στόχο να μεταφέρει τη νέα νοοτροπία συμμετοχικότητας, διαφάνειας και ανανέωσης στις τοπικές οργανώσεις της "γαλάζιας" Νεολαίας.



Πρώτος του σταθμός είναι τα Γιάννενα, όπου θα έχει επαφές με τους νέους προέδρους και τα στελέχη των Νομαρχιακών επιτροπών της Δυτικής Ελλάδας και της Ηπείρου.



Σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα θα βρεθεί στην Κατερίνη, όπου θα έχει συναντήσεις με του Οννεδίτες της Βόρειας Ελλάδας και στη συνέχεια προγραμματίζεται περιοδεία στην Πελοπόννησο με σταθμό στην Πάτρα, όπου θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στελεχών της ΟΝΝΕΔ απο όλη την Πελοπόννησο.



Στις περιοδείες του ο κ. Παπαμιμίκος συνοδεύεται απο τον αντιπρόεδρο της Νεολαίας Κώστα Κατσαφάδο, τον υπεύθυνο Οργανώσεων Επαρχίας Γιάννη Μαρτάτο, τον υπεύθυνο Πολιτικού Σχεδιασμού Νίκο Λυσιγάκη και άλλα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου της Οργάνωσης.



Επίσης, απο τον υπεύθυνο Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ Ελπιδοφόρο Παπανικολόπουλο. Και αυτό γιατί στόχος της έντονης αυτής κινητοποίησης είναι να εστιάσουν όλα τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ ανα την Ελλάδα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή τους στα "γαλάζια" ψηφοδέλτια.

8 σχόλια:

  1. ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΑΜΑΡΑ. ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ 15 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑ. ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η Ν.Δ. ΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. alitheia einai. pernaei kiolas kai aparatiritos. sta gianina ton hairetisan 5-6 auto htan olo.krima gia thn onned.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα με τη λογική έχετε πάρει διαζύγιο μου φαίνεται.

    Τι δουλειά έχει ρε ο Παπαμιμικος να φέρει κόσμο στο Σαμαρά. τι είναι λοχαγός να πάει τους φαντάρους βόλτα;;;

    Πλέον ο κόσμος τα βαρέθηκε αυτά. Θα πάει να ακούσει μόνο όταν κάποιος έχει κάτι να του πει. τέρμα.

    Και άμα ισχύει αυτό που λέτε για το απαρατήρητος ακόμα καλύτερα. Οι νέοι δεν εχουν ανάγκη από χαιρετούρες. Πάρτε το χαμπάρι. Τα στημένα, οι κομπάρσοι και οι παρτάκηδες θα φάνε ξύλο από τον κόσμο αν συνεχίσουν να υπάρχουν..

    Και ευτυχώς που μάλλον το πήραν το μήνυμα στη Λυκούργου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την λογική των απειλών, δε μπορώ να καταλάβω γιατί την ξεκινούν, ΠΑΝΤΑ, άτομα που υποστηρίζουν τον Παπαμιμίκο.......

    ΠΗΡΑΤΕ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ....

    ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ....

    Μη γράψει κάτι ενα blog για τον ΕΚΛΕΚΤΟ σας, το οποίο είναι ασχημο, αμέσως ορμάτε, σαν ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ Λαγωνικά, να τον φάτε..

    Δεν είπε κανείς τίποτα..Απλά το ότι δεν τον χαιρέτισε κόσμος....

    Ως προς την κινητοποίηση του κόσμου, θα έπρεπε να ξέρετε, ότι όταν μιλάει ο Πρόεδρος του κόμματος, σε ένα μέρος, η Κεντρική Διοίκηση της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. συνενοείται με την τοπική ΝΟ.Δ.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. και κινητοποιούν κόσμο....

    Και επειδή είμαι σίγουρος ότι ο Ανώνυμος - Νταής (29 Ιουλίου 2010 5:40 μ.μ.) δεν ήταν καν εκεί, επιτόπου, για να δεί τι έγινε, καλό θα ήταν να μη μιλάς καθόλου...
    Δε λέω οτι εγώ ήμουν εκεί αλλά δεν εκφέρω άποψη για το τι έγινε...

    Για κόψτε τις απειλές λοιπόν και μαζευτείτε....Γιατί ο αέρας πολύ άνετα κόβεται, ξέρετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. papaxestiko bale pali ta tsirakia sou na pernoun tilefona na ma8oun an figame gia diakopes gia na mporeseis na er8eis giannena me tin isixia sou. kai na mas peis kai poios einai proedros onned ioanninon, kai kirios pou, pote kai pos (den) eginan ekloges. xeftilizeis tin parataxi esi kai ta ntorakia sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανώνυμε(29 Ιουλίου, 5:40 μ.μ.)είσαι πωρωμένος και πάνω από όλα βλάκας. Την κινητοποίηση δεν την γνωρίζεις; η οννεδ δε συμμετέχει στις κινητοποιήσεις του κόμματος; την αναγνωρισιμότητα δεν την γνωρίζεις; ποιος είπε για ψεύτικες χαιρετούρες; αναγνωρισιμότητα σημαίνει ότι ο κόσμος σε χαιρετάει στο δρόμο, σου λέει μπράβο, αποδίδει εύσημα. Τι άλλη μαλακία θα πεις για να καλύψεις τον παπαμιμίκο; καλή η λογική σου αλλά αφορά τον άγνωστο στρατιώτη και έναν έχουμε στο σύνταγμα. δε μας χρειάζεται άλλος. πιστεύω ότι στο κόμμα διαβάζουν τις ηλιθιότητες της ομάδας παπαμιμίκου για να καταλαβαίνουν κάθε ημέρα και περισσότερο περί τίνος πρόκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. egw ayto poy exw na pw o papamimikos paei apo meros se meros kanei diakopoules troei pinei koimatai xoris na plirosei mia emeis ta plironoume kai ayta kai exei kana 2 anoitous pou mas bgazoun kana deltio typou gia na mas poun oti kanoun kai kati....aisxos eseis oi idioi mas kanate na figoume apo tin onned!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έλα μωρέ τώρα ... Κουβαλάει μαζί του τη σάρα και τη μάρα (Κατσαφάδο, Μαρτάτο, Ελπιδοφόρο, Ιωαννίδη και σια ...), με στόχο από τη μία τσάμπα διακοπούλες, καθώς τα πάντα είναι πληρωμένα από την ΟΝΝΕΔ, τσάμπα μετακινήσεις, φαγητό, διαμονή και από την άλλη για να μαζέψουν λίστες με ονόματα, τηλέφωνα, emails και στοιχεία εκλογών για να οργανωθούν από τώρα για τα προσωπικά τους εκλογικά συμφέροντα. Σε εμάς, έστειλαν - και καλά - τη λίστα από τη βάση της ΟΝΝΕΔ και μας έστειλαν και άλλη μία για να τη ξανασυμπληρώσουμε μέχρι τέλη Αυγούστου, στην οποία, το μόνο που δε ζητάνε ως στοιχείο, είναι το τι ώρα πάμε για κατούρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή