Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Οι υποψήφιοι για τη θέση του Γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ στο “mixer”...


Από το http://galaziesapopseis.blogspot.com/2010/07/mixer.html 


Ο Γιώργος Παπαδομιχελάκης, ο νυν Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ, σε λίγες μέρες θα αποτελεί παρελθόν από την ηγεσία της φοιτητικής οργάνωσης της ΝΔ. Ύστερα από 1 χρόνο παραμονής σε αυτή τη θέση, όπου επιχείρησε να κρατήσει κάποιες ισορροπίες αλλά στην ουσία στιγματίστηκε από την επιλογή του να πάρει σαφέσταση θέση υπέρ του Ανδρέα Παπαμιμίκου, ήρθε η ώρα της αντικατάστασης. Να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Παπαδομιχελάκης αναλαμβάνει τον τομέα του Πειθαρχικού της ΟΝΝΕΔ και όχι τη θέση του Γραμματέα της ΚΕ που επιθυμούσε.


Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος θα τοποθετήσει στη θέση του Γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κάποιο πρόσωπο της εμπιστοσύνης του. Οι υποψήφιοι για τη θέση αυτή είναι ο Σάκης Ιωαννίδης, ο Γιάννης Μαρτάτος και ο Άγγελος Κωνσταντίνου, με τους δυο πρώτους να μοιάζουν επικρατέστεροι. Κοιτάζοντας όμως καποιος το βιογραφικό των υποψηφίων πρέπει τουλάχιστον να προβληματιστεί και να αναρωτηθεί μήπως τελικά κάτι δεν πηγαίνει καλά στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.


Ο Σάκης Ιωαννίδης, ο οποίος είναι και ο πιθανότερος, προέρχεται από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Υπήρξε αρκετά καλός συνδικαλιστής από όσο λένε οι γνωρίζοντες. Ωστόσο, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι “κατάφερε” να πάρει το πτυχίο του ύστερα από 8,5 χρόνια, ενώ ταυτόχρονα εργαζότανε σε θέσεις στο Ινστιτούτο Καραμανλή. Μέχρι και Διευθυντής της Ακαδημίας έχει διατελέσει...Αν είναι δυνατόν! Ταυτόχρονα οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Σάκης Ιωαννίδης έχει μια “μόνιμη” σχέση με τα νυχτερινά μαγαζιά και το αλκοόλ...


Ο Γιάννης Μαρτάτος, ο δεύτερος φημολογούμενος, προέρχεται από το Οικονομικό της Νομικής. Οι πληροφορίες λένε ότι προσπάθησε να ελέγξει τη Σχολή με διάφορους τρόπους και για το λόγο αυτό, το ενεργό κομμάτι της ΔΑΠ στο Οικονομικό της Νομικής του “έδωσε τα παπούτσια στο χέρι”. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο εν λόγω άνθρωπος δεν έχει πλέον καμία επαφή με την πρώην Σχολή του και κανένα έρεισμα, αλλά μόνο αντιπάθειες. Το επαγγελματικό του βιογραφικό θα λέγαμε ότι είναι κενό, αφού αν ψάξει κανείς θα βρει ότι έχει ασχοληθεί μόνο με επιδοτούμενα προγράμματα, κάποιες μικρές δημόσιες συμβάσεις και φυσικά...με τη βιομηχανία των νυχτερινών κέντρων! Έτσι εξηγείται μάλλον το ακριβό ντύσιμο και το ακριβό αυτοκίνητο, από όσα μας λέει το νυν αλλά και το πρώην περιβάλλον του...


Ο Άγγελος Κωνσταντίνου, προερχόμενος από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και υπασπιστής του υποψήφιου βουλευτή Κώστα Κατσαφάδου, ακούγεται ως το τρίτο αλλά λιγότερο πιθανό όνομα. Αυτός από όσο μαθαίνουμε ασχολείται με εκδρομές και διατηρεί τουριστικό γραφείο μαζί με τον πολιτικό του προιστάμενο. Και οι δικές του σχέσεις με τα νυχτερινά μαγαζιά χαρακτηρίζονται άριστες...


Και το ερώτημα είναι απλό...Κατανοούμε την ανάγκη του Ανδρέα Παπαμιμίκου να ελέγξει τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, όπως άλλωστε έκαναν και οι προκάτοχοί του. Γιατί όμως τέτοιος ξεπεσμός...Αν υποθέσουμε ότι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με την εικόνα και τη συμπεριφορά της πρέπει να αποτελεί πρότυπο για τη νεολαία και ότι ο Γραμματέας της ΔΑΠ οφείλει να είναι ο πρώτος διδάξας, τότε κάτι δεν πάει καλά...Ξέρετε πολλούς νέους ηλικίας 26-27 ετών που να μην έχουν εργαστεί κανονικά ούτε μια μέρα στη ζωή τους και να μπορούν να ζουν άνετα, ενώ παράλληλα να χτίζουν και πολιτική καριέρα στην πλάτη κάποιων κορόιδων; Τί σχέση έχουν αυτοί που χρηματοδοτούνται από άλλες δραστηριότητες, προκειμένου να ασχοληθούν επαγγελματικά με την πολιτική, με τη γενιά των 700 ευρώ και της ανεργίας;

10 σχόλια:

  1. Και δεν μου λες ρε φιλαράκο εσύ με το μίξερ ποιος θέλεις να γίνει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτή την μπλογκόσφαιρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. edw mporei na grapsei o kostakos oti mporei na kanei grammatea ton xatzi gia na enisxisei tin enotita.ahahahahahaha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ που γράφεις το κείμενο έχεις καλύτερο βιογραφικό από τον Μαρτάτο; Οι ανθρωποώρες πληρωμένου blogging δεν λογίζονται ως απασχόληση, ενημερωτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος Δελακουρίδης?????? Ο Γιαννάκης??????? Το γελαστό παιδί του Ανδρέα.....! Ρε πάτε καλά δεν βάζετε καλύτερα το καράφλα της φωτογραφίας και δεν ξέρω και πως τον λένε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ!! ΑΠΟ ΤΑ ΙΚΑΝΟΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΛΑΚΟΥΡΙΔΗΣ ΒΕΒΑΙΑ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά τώρα και εσύ μην κόπτεσαι και τόσο για το Μαρτάτο!!! Στο κάτω κάτω ο Σάκης ή ο Άγγελος έχουν από πίσω τους ένα Πάντειο και ένα Παπει ο Μαρτάτος τι έχει ??? Την αγάπη του κόσμου? Για να γίνουμε λίγο σοβαροί τελοσπάντων σε αυτή τη παράταξη. Καλό παιδί χρυσό παιδί ο Γιάννης αλλά ....! Εκτος και αν ο λόγος που τον θέλουν είναι επειδη δεν έχει καμία σχολή από πίσω οπότε δεν θα προκαλέσει στον Ανδρέα πολλά προβλήματα!!! Θα είναι συνέχεια στο yes sir!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή