Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Σπάταλες πρωτοβουλίες στην ΟΝΝΕΔ...

Του Κώστα Ζωγράφου (http://press-gr.blogspot.com)

Δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στους κόλπους των γαλάζιων στελεχών ο τρόπος που χειρίζεται, επικοινωνιακά, σημαντικά ζητήματα η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας. Με πομπώδη τρόπο έσπευσε να διαφημίσει ως πρωτοβουλία για την οικονομική κρίση το «να παρουσιάσει τα αποτελέσματα δημοσκόπησης για το πώς βλέπουν οι νέοι την κρίση, την οποία είχε ζητήσει από μεγάλη εταιρεία ερευνών».
 
Έκπληξη δημιούργησε το γεγονός πως η...
 
 πρώτη πρωτοβουλία του Ανδρέα Παπαμιμίκου ήταν να προσλάβει την εταιρεία που είχε αναθέσει τις προσωπικές του δημοσκοπήσεις κατά τη διάρκεια των εκλογών για Πρόεδρο στην ΟΝΝΕΔ, για μεγάλη δημοσκόπηση … προφανώς με χρήματα της Νέας Δημοκρατίας. Αυτά την ώρα που οι προεκλογικές υποσχέσεις του Ανδρέα για διαφάνεια, μέσω της δημοσιοποίησης των εσόδων και εξόδων της ΟΝΝΕΔ στο διαδίκτυο, καθώς και η δέσμευση για έκδοση ΑΦΜ στη νεολαία παραμένουν απλές υποσχέσεις.
 
Ήδη άσπονδοι φίλοι του Προέδρου μιλάνε για «γιουρούσι» των γαλάζιων νεολαίων στα ταμείο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ενδεικτικά αναφέρουν πως για τη διεξαγωγή Φοιτητικών Εκλογών τον Μάιο και Εκλογών Νομαρχιακών Οργανώσεων ΟΝΝΕΔ τον Ιούνιο ο Ανδρέας ζήτησε 500.000 και 250.000 ευρώ αντίστοιχα. Κανείς όμως δεν είναι σε θέση να δώσει αξιόπιστη ενημέρωση για τον τρόπο που τα χρήματα αυτά δαπανήθηκαν.

Καλές οι δημοσκοπήσεις, καλό και το ενδιαφέρον για το πώς βλέπουν οι νέοι την κρίση … αλλά ας κοιτάξουν να συμμαζευτούν εκεί στην ΟΝΝΕΔ γιατί με τις σπατάλες και το όργιο «αργομισθιών» που μοιράζονται … θα τους λιντσάρουν οι νέοι για τους οποίους … τόσο πολύ νοιάζονται!!!
 
Μήπως ο Αντώνης Σαμαράς δεν πρέπει να αφήνει τους νεολαίους του να χειρίζονται οικονομικά ζητήματα … όταν μάλιστα είναι γνωστός ο τρόπος που διαχειρίστηκαν οικονομικά ζητήματα στα υπουργεία που υπηρέτησαν ως έμμισθοι σύμβουλοι επί κυβερνήσεως Καραμανλή;

2 σχόλια:

  1. Τις δημοσκοπήσεις που έβγαιναν πριν τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ , κάποιοι τις χαρακτηριζαν ως γελοίες και "ψεύτικες"...
    Τώρα βέβαια για αυτούς.. η εταιρία δημοσκοπήσεων ζει και βασιλεύει και ναι μπορεί να κάνει δημοσκοπήσεις!!

    "Το ένα μας ξυνίζει, το άλλο μας βρωμάει..."

    Η ΟΝΝΕΔ πάιρνει πρωτοβουλίες! Η ΟΝΝΕΔ παίρνει θέση για όλα τα θέματα της καθημερινότητας - επικαιρότητας! Αν είναι δυνατόν! Αίσχος!

    Ευχαριστημένοι μόνο θα ήμασταν μόνο αν γυρνούσαμε στην ΟΝΝΕΔ προ Παπαμιμίκου!

    Τότε περνούσαμε καλύτερα! Υπήρχε μόνο ένα τμήμα ενεργό ....αυτό των επαγγελματιών χειροκροτητών, των επαγγελματιών περιφρούρησης πορειών και των επαγγελματιών διοργάνωσης κοπής πίτας!

    Έχουμε χρόνο για ημερίδες? Έχουμε χρόνο για να τρέχουμε σε πανσπουδαστικά συνέδρια? Έχουμε χρόνο να ανοιχτούμε στην κοινωνία? Έχουμε χρόνο να παραγωγή πολιτικής? Έχουμε χρόνο να ξεσκονίζουμε τα τοπικα γραφεία?

    Ήμαρτον κ. Παπαμιμίκο...!
    Σταματήστε επιτέλους!
    Δε θα γίνετε ποτε ευρωβουλευτής έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον βλεπω τον προεδρο Ανδρεα οχι μονο ευρωβουλευτη αλλα και μελος του ecofin αφου περι των οικονομικων είναι πρυτανης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή