Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ -->--> (!*!*) ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ (*!*!) <--<-- ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ

Μήλον της έριδος έχει γίνει ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Κατσαφάδος, μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου και Πέτρου Μαντούβαλου.

Από όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα Μαντούβαλου με το συνδυασμό "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΘΡΥΛΟΣ" όλοι έλεγαν ότι ο Κώστας Κατσαφάδος είναι στους βασικούς υποστηρικτές του. Εξάλλου η κόντρα για την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ μεταξύ Χατζή - Παπαμιμίκου, επηρρέασε ιδιαίτερα τη σχέση Κατσαφάδου - Μιχαλολιάκου, που έτσι κι αλλιώς δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, όπως όλοι ξέρουν κάτω στον Πειραιά. Παρακάτω μπορείτε να δείτε δημοσίευμα από τα parapolitika, που παίζουν ειδήσεις του Κατσαφάδου σε αποκλειστικότητα πολλές φορές!!!


Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ο Βασίλης Μιχαλολιάκος παιζόταν το όνομα του Κατσαφάδου για υποψήφιος Δήμαρχος, με τη στήριξη του Κ. Αρβανιτόπουλου. 

Την Τετάρτη, 15/9, όταν ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Πειραιά, πλήθος κόσμος παρευρέθηκε στον ΟΛΠ, μεταξύ των οποίων, και ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Κατσαφάδος αλλά και αρκετά από τα πουλέν του στη νεολαία του Πειραιά... 

Παρόλα αυτά, στις 18/9, είχε συνάντηση με τον Πέτρο Μαντούβαλο, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του δεύτερου στον Πειραιά. Δείτε σχετική φωτογραφία, όπου ως εικόνα μόνο τυχαία δε μπορεί να χαρακτηριστεί. Διακρίνεται ο Κώστας Κατσαφάδος, ο Πέτρος Μαντούβαλος και ο Βαγγέλης Πάνου σε γνωστό πειραιώτικο στέκι. 


Μερικές ημέρες αργότερα, ο Κώστας Κατσαφάδος ανακοινώνει ότι στις 7/11 "Ψηφίζει - Στηρίζει ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ για ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

Τελικά, ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Κατσαφάδος, τι υποστηρίζει στον Πειραιά;;;  

5 σχόλια:

  1. ο μαντουβαλος στη φωτο που βρισκεται...?
    έκανε πλαστικη και αλλαξε τοσο πολυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε ζώα, ο Μιχάλης Κουλιζάκος είναι στη φώτο. Άσχετοι, το παίζετε και δημοσιογράφοι. Πάρτε κανά επιδοτούμενο πρόγραμμα και αφήστε το διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στη φωτο δενειναι ο μαντουβαλος .ο κουλιζακος ο διευθυντης του ειναι.οχι γιαννης γιαννακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ Ο ΚΟΥΛΙΖΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ 8ος ΣΤΗΝ ΚΕ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤOY ΣΥΛΛΟΓΟΥ EFG EUROBANΚ ΑΠΟ ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΥ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΝΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ
    ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο κουλιζακοσ τορα βρισκεται στο γραφειο του κωστα αρβανιτοπουλου και κανει οτι βοηθαει ενω ξερουμε ποιοσ τον εβαλε για να κανει ζημια στον αρβανιτοπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή