Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Βασίλης Κικίλιας, η Γραμματεία Νέας Γεννιάς και η Νέα ΟΝΝΕΔ του Ανδρέα, του Βαγγέλη και των άλλων golden boys της 5ετίας!

Με πολύ ενδιαφέρον διαβάσαμε ότι η ΝΕΑ ΟΝΝΕΔ θα μετακομίσει κάπου προς τη Μεσογείων και πως με μεγάλη χαρά του Προέδρου της, Ανδρέα Παπαμιμίκου θα παραχωρήσει το νέο της κτήριο έως τις Δημοτικές Εκλογές στον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής με τη ΝΔ, Βασίλια Κικίλια.

Ποιος είναι, όμως, ο Βασίλης Κικίλιας;

Ιατρός, πρώην αθλητής, που μέχρι σήμερα είχε τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Αθηναίων με αρκετά επιτυχημένη παρουσία στη Διοίκηση του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου (ΟΝΑ). Στις βουλευτικές εκλογές του 2009 ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α΄ Αθήνας, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Στις εκλογές του 2009 βασίστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό στη ΔΑΠ Παντείου (Βαγγέλης Πάνου κλπ.). Οι φήμες λένε ότι παρά αυτή τη συνεργασία, έχει επέλθει μεγάλη ρίξη μεταξύ Κικίλια και Πάνου, καθώς ο Κικίλιας "έκοψε" κάποια σύμβαση που είχε ο Πάνου στο Δήμο Αθήνας ή σε κάποια εταιρεία του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια των εκλογών για την ανάδειξη της Προεδρίας της ΟΝΝΕΔ, ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να δημιουργήσει μία Γραμματεία Νέας Γεννιάς στη ΝΔ και τότε η πλειοψηφία των ΟΝΝΕΔαρχών, και αυτών που υποστήριζαν Χατζή και αυτών που υποστήριζαν Παπαμιμίκο, εξερράγησαν. Εκεί που μάλωναν μεταξύ τους για το ποιος θα βγει, ξαφνικά ο Σαμαράς τους καπέλωσε, δημιουργώντας μία νέα Γραμματεία, που θα αφορούσε τη ΝΔ και τη σχέση της με τη νεολαία.

Οι μεν λοιπόν "Χατζικοί" το θεωρούσαν άδειασμα από το Σαμαρά (βλέπε χρίσμα κλπ κλπ), οι δε "Παπαμιμίκοι", εκεί που πίστευαν ότι κέρδισαν τη νεολαία, ξαφνικά βρήκαν μπροστά τους άλλο εμπόδιο. Και τι εμπόδιο;;;; Κάποιον που έκοψε έναν από τους πολλούς μισθούς του επαγγελματία ΔΑΠίτη, ΟΝΝΕΔίτη κλπ κλπ. Οι αντιδράσεις ήταν έντονες και από την πλευρά των ένθερμων υποστηρικτών του πρώην προέδρου, Παπανικολάου.

Μετά από όλο το ντόρο που δημιουργήθηκε, ο Αντώνης Σαμαράς, έβγαλε μία ανακοίνωση όπου με "ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ" της απόφασης άλλαζε όνομα στη γραμματεία και διευκόλυνε έτσι τους υποψήφιους για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ.

Σήμερα, ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε τον Κικίλια για υποψήφιο Περιφερειάρχη με το κριτήριο του νέου και του άφθαρτου προσώπου. Παρά το γεγονός ότι οι πιθανότητες να εκλεγεί είναι απειροελάχιστες, ο Κικίλιας δέχτηκε διότι η προβολή που θα έχει θα είναι πολύ μεγάλη (η θέση του αιρετού Περιφερειάρχη Αττικής είναι ανώτερη από Υπουργού) και θεωρεί ότι έτσι έχει σίγουρη την εκλογή του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Μπροστά σε ενδεχόμενη εκλογή του Κικίλια, ο Ανδρέας, λοιπόν, ένιωσε ένα σκίρτημα, προφανώς, και ξανααγάπησε τον παρολίγο Γραμματέα Νέας Γεννιάς. Αποφάσισε να του προσφέρει τα νέα γραφεία της ΝΕΑΣ ΟΝΝΕΔ, ώστε να τον καλοπιάσει, διότι είναι όντως και νέος και άφθαρτος, και άρα έχει μέλλον στη ΝΔ. Και επειδή έχει δείξει στο παρελθόν ότι δεν καταλαβαίνει από πολλές μαγκιές (~ νταβατζηλίκια), έπρεπε η ηγεσία της ΝΕΑΣ ΟΝΝΕΔ να κάνει μία νέα αρχή μαζί του, να ξεχάσει τα παλιά και όταν τελοσπάντων καταλήξει στο ότι δεν τον έχει ανάγκη, να τον γράψει κι αυτόν "εκεί που δεν πιάνει μελάνι".

Το ζήτημα, λοιπόν, είναι το εξής: 

Ο Βασίλιας Κικίλιας θα τσιμπήσει στο τυράκι της ΝΕΑΣ ΟΝΝΕΔ (~golden boys) ή θα προσπαθήσει να εκλεγεί με πραγματικά άφθαρτους ανθρώπους;

9 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχα...

    κάτσε να δει ο "μπαμπας" σου το κείμενο που έγραψες... να δεις τι ξυλο έχεις να φας "σπίτι"...

    όντως, ο ΟΝΝΕΔ δεν πρέπει να στηριξει τον Κικιλια. Το Αλαβάνο επρεπε να στηρίξει! τι βλακειες ειναι αυτες ρε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο παραλογισμός έχει βαρέσει κόκκινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala ntaksei allakste to onoma tou blog..kante to antigalazia genia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kante to "kkk-m" = Kostantinos Kostakos Komplexikos - Mikrotsoutsounos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. milame oti alla diavazete kai alla katalavainete

    to arthro de leei na min stiriksei i neolaia tis nd ton kikilia

    anaferetai stis protheseis kai tis taktikes ton onnedarxon kai tou papamimikou

    ps. toso poli sas agxonei autos o kostakos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εσυ μαλλον διαβασες το τελευταιο αρθρο μονο....εισαι newfies!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η νεολαια της ΝΔ "φιλε μου" λεγεται ΟΝΝΕΔ και ετσι να αναφερεσαι!
    Ποιος εισαι εσυ ρε ΠΟΥΘΕΝΑ που θα πεις τι θα στηριξει και τι οχι η ΟΝΝΕΔ...??
    Εισαι καποιος θεσμικος...??
    ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ - ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ειστε επικινδυνοι για το Κομμα και την ΟΝΝΕΔ... Στηριζουμε τις επιλογες του Προεδρου μας Αντωνη Σαμαρα και εσεις ευχομαι να ειστε κομματικοι μονο οταν σας συμφερει(καλη ωρα τωρα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χατζή, στη φωτό βλέπω πως έχουν βγει τα βρακιά σου έξω. Μάζεψέ τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή