Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ!!!

Ισχυρό πλήγμα δέχτηκε ο γνωστός αιώνιος φοιτητής της πόλης των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με την παρέα του αφού για πρώτη φορά ''δεν κατάφεραν να βγάλουν πρύτανη''!
ποιος ξεχνάει την αμαρτωλή ιστορία με τα ''πλαστά τιμολογία'' που είδε το φως της δημοσιότητας (και είχαν εμπλοκή γνωστά στελέχη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ) πέρυσι αλλά και την εκπομπή του Παύλου Τσίμα ''ΕΡΕΥΝΑ'' πριν λίγα χρόνια που είχε ασχοληθεί με την ανάθεση συνεδρίων στην εταιρεία του ΑΙΩΝΙΟΥ από το πανεπιστήμιο Ιωαννινων!
είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος τη σημασία όλων αυτών, τη στιγμή που ο νέος πρύτανης (Αλμπάνης) είχε ξεκαθαρίσει κατά την προεκλογική περίοδο ότι ''καμία συναλλαγή δεν θα γίνεται πλέον κάτω από το τραπέζι''!(όψομεν).
Εντύπωση προκαλούν οι απειλές που εκτοξεύονται δεξιά κι αριστερά για διαγραφές στελεχών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ επειδή δεν ακολούθησαν την γραμμή του κόμματος και δεν στήριξαν(σύμφωνα με τα λεγόμενα τους) την υποψηφιότητα του κ.Τσιάνου!! Φαίνεται ξεχάσανε την θερμή υποστήριξη τους προς το πρόσωπο του κ.Δήμου(ΠΑΣΟΚ) πριν λίγα χρόνια!!!

Νίκος Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου