Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Ξεκίνησε η Κούρσα στην ΟΝΝΕΔ....

Ξεκίνησε η Κούρσα στην ΟΝΝΕΔ....


Έντονες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για το θέμα της προεδρίας της ΟΝΝΕΔ πραγματοποιούνται τον τελευταίο καιρό, με τους επικρατέστερους...

Α. Παπαμιμίκο και Κ. Χατζή να διασταυρώνουν τα πυρά τους σε όλη την Ελλάδα.

Ο αγώνας αναμένεται να κριθεί σώμα με σώμα με τον Α. Παπαμιμίκο αφενός να προσπαθεί να διαχειριστεί τις σημαντικές διαρροές του στο Βορρά και αφετέρου να αγωνίζεται να πείσει για το ανυπόστατο των δημοσιευμάτων που αφορούν τις ημέρες της κυβερνητικής του δράσης ως στέλεχος του Υπουργού Κου Στυλιανίδη.

Από την άλλη, ο Κ. Χατζής κινείται Πανελλαδικά, κάνοντας συναντήσεις με στελέχη ζητώντας τη στήριξή τους αλλά κυρίως τη συμμετοχή τους στη διαμόρφωση ενός νέου οράματος για την ΟΝΝΕΔ. Μειονέκτημα του η έλλειψη δικτύωσης σε επίπεδο κυβερνητικών στελεχών, ενώ στα δυνατά του σημεία συγκαταλέγονται η αμεσότητα και προέλευση του από το επαρχιακό της παράταξης.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η υποψηφιότητα του Β. Αξιώτη, εκλεκτού των πρώην γραμματέων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, Δ. Βολουδάκη και Μ. Κασσελάκη. Παρά το γεγονός ότι είναι ο νεαρότερος – μέχρι στιγμής – υποψήφιος δε φαίνεται να εμφανίζει κάποια ιδιαίτερη απήχηση στο χώρο της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ Αθήνας.

Καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν πως ο κύκλος των υποψηφιοτήτων δεν έχει κλείσει. Νέα πρόσωπα ενδέχεται να μεταβάλλουν σημαντικά το σκηνικό, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις καθώς στελέχη από όλη την επικράτεια εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για υποψηφίους που επί Κυβέρνησης Καραμανλή έλαβαν δημόσιες θέσεις και διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα, με προκλητικό τρόπο. Η απώλεια των κυβερνητικών θέσεων φαίνεται πως για κάποιους λειτουργεί ως εφαλτήριο για διεκδίκηση κομματικών θέσεων!

Οι εξελίξεις αναμένονται συναρπαστικές…

Η «Γαλάζια Νεολαία»
galazianeolaia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου