Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Ψήφισε τον Α. Παπαμιμίκο για πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ... Μπορείς!


Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Εδώ θα βρεις το βιογραφικό του, που καταδηλώνει την μη εκπαιδευτική αρτιότητα http://papamimikos.blogspot.com/p/blog-page.html και εδώ θα δεις έργα και ημέρες που ήταν ο ίδιος μέτοχος http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2010/01/blog-post_156.html.

Το κακό δεν είναι ότι εκείνος έχει βλέψεις να εκλεγεί ταγός της νεολαίας ενός μεγάλου κόμματος. Το λυπηρό είναι ότι είναι πολλοί εκείνοι που τον στηρίζουν. Το αναμενόμενο είναι ότι νέοι-πιόνια που αθροίζουν μια άβουλη μάζα θα τον ψηφίσει. Το τραγικό είναι που δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη αντιπρόταση.

Γράφω εδώ, με αφορμή μήνυμα που έλαβα από group φίλων τοπικής οργάνωσης της ΝΔ για να τον γνωρίσω. Μπήκα στο blog του και έμαθα. Έμαθα ότι...

στερείται πανεπιστημιακής κατάρτισης, αφού είναι κάτοχος ενός προπτυχιακού τίτλου σε ακριτικό Πανεπιστήμιο και προσπαθεί να πάρει ακόμα έναν, της ίδιας πανεπιστημιακής βαθμίδας. Για μεταπτυχιακό ή διδακτορικό, ούτε λόγος φυσικά. Ηλικίας 31 χρονών, αλλά δεν τον πτοεί ότι μεγαλώνει. Η αρχή του "επικράτηση της ουσίας και της πολιτικής επί της επικοινωνίας και της εικόνας" δύσκολα επιβεβαιώνεται στην Εποχή που τίποτα δεν εννοείται. Σ' ένα κείμενο που η χρήση ή μη χρήση του κόμματος (,) υποδηλώνει πολλά.

Τα καλύτερα όμως σημειώνονται στην παράγραφο που αναφέρει την επαγγελματική δραστηριότητά του. Είναι ο χώρος των ΜΚΥΟ και αμέσως σε πιάνει η γνωστή αναγούλα, που προέρχεται από μια απέχθεια. Πώς μπορεί κανείς, να δηλώνει ως βασική επαγγελματική ασχολία την ενασχόληση με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις; Εκείνος μπορεί, γιατί έχει εμπειρία όπως έμαθα στη piazza.

"Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος ήταν στο προηγούμενο Εκτελεστικό Γραφείο, πρόεδρος της Διοικούσας της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης. Παραιτήθηκε όμως μετά το πολιτικό θέμα που δημιουργήθηκε από την αποκάλυψη της «ΟΝΝΕΔ ΑΕ», του δικτύου δηλαδή μη κερδοσκοπικών εταιρειών που είχαν στήσει στη βόρεια Ελλάδα τα γαλάζια στελέχη για να εισπράττουν επιχορηγήσεις για εκδηλώσεις και δράσεις. Μετά την παραίτησή του, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος πέρασε από το ΔΣ της ΕΥΑΘ ΑΕ, όπου καταδικάστηκε για παρασιώπηση εγκλημάτων σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη και έχουν ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης. Μετά τον ανασχηματισμό του Ιανουαρίου του 2009 έγινε υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο υπουργείο Μεταφορών!!!"

"Η πολιτική πήρε αποστάσεις από τους νέους", διαπιστώνει ο υποψήφιος πρόεδρος ΟΝΝΕΔ. Οι νέοι της Νέας Δημοκρατίας θα πάρουν αποστάσεις από τον κ. Παπαμιμίκο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου