Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ 2ΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΔΗ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ 6ο ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΑΧΑΙΑΣ.ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ

ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Α.Τ.Ε.Ι. ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑ.Π. Τ.Ε.Ι. ΗΔΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ ΚΑΘΩΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ 5 ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΛΥΜΕΝΗΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΑΧΑΙΑΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ "ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ "ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ" ΤΗΣ ΝΙΚΟ ΚΑΚΑΦΩΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.

ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΛΟΥΜΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ.

ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 2 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΔΡΑΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΝΤΑΝΤΟ.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ (ΔΑΠ-ΝΔΦΚ,ΟΝΝΕΔ) ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ.

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΤΑΝΤΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΕΧΕΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Τ.Ε.Ι. ΠΑΤΡΩΝ ΕΩΣ ΤΟ 2004 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 24 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

ΕΚΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ 1 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. Η ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ.ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΑΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΠΑ.Σ.Π. Τ.Ε.Ι. ΠΑΤΡΩΝ.

ΤΕΛΟΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Α.Ε.Ι. ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΚΑΙ ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΕΙ.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΧΑΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΙΟΥ.

Γιώργος Δημητριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου