Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Με Σφραγίδα Σαμαρά Πράσινη Πρυτανεία στο ΠAMAK;;;


Ότι η ακαδημαϊκή μας ζωή θυμίζει «Μondo Kano» είναι γεγονός. Γεγονός είναι επίσης ότι το ΠανΜακιστάν αντανακλά πιστά την καθημερινή πραγματικότητα, τις λαμογιές, τις συνομωσίες, τα βρώμικα πολιτικά παιχνίδια, τις άκρατες προσωπικές φιλοδοξίες και την οδυνηρή έλλειψη πνευματικότητας, Αρχών και Ακαδημαϊκής Δεοντολογίας.

Δεν ξάφνιασε λοιπόν τον μικρόκοσμο του ΠανΜακιστάν η βιαστική ανακοίνωση της εκλεκτής συναδέλφου «κολλητής» του νυν Πρύτανη κ. Κουσκουβέλη κυρίας Παρούλας-Νάσκου Περάκη ότι θα ηγηθεί ως υποψηφία πρύτανης σε σχήμα τύπου «αντίπαλου δέους» με συμμετόχους ως αντιπρυτάνεις τον Καθηγητή Λόη Λαμπριανίδη, τον επίσης Καθηγητή Κωνσταντίνο Ταραμπάνη και τον Αν. Καθηγητή Δημήτρη Κερίδη.

Ο Λόης είναι γνωστός για τους «προοδευτικούς του αγώνες»

Ο Κώστας είναι γνωστός για τον πακτωλό ερευνητικών κονδυλίων που ξεκίνησε από τον φίλο του Υπουργό του ΠαΣοκ Φίλιπο Πετσάλνικο και συνεχίστηκε από τον φίλο του Περιφερειάρχη της Ν.Δ. Γιώργου Τσιότρα.

Και ο Κερίδης ως γνωστών στην Αθήνα αλλά άγνωστο στο ΠανΜακιστάν ήδη εκλέχτηκε και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Το σχήμα Αντώνη Σαμαρά που ήδη έχει την ευλογία του ευλογημένου και εκλεκτού σου νεοεκλεγέντος Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου χρειαζόταν οπωσδήποτε ένα….ΛΑΓΟ!!!

Λαγός λοιπόν η Περάκη, Ταραμπάνης, Λαμπριανίδης, Κερίδης για το ποθητό σχήμα του Παπαμιμίκου-Κουσκουβέλη-Τσιότρα που απαρτίζεται από:



Τον Καθηγητή Γιάννη Χατζηδημητρίου (ΠΑΣΟΚ) για Πρύτανη (έχει 4 επιστημονικά άρθρα τα τελευταία 20 χρόνια!!!)

Τον Καθηγητή Γιώργο Σπυρόπουλο (στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην πατρίδα του το Ναύπλιο και στον τόπο κατοικίας του στην Αθήνα και εκλεκτό της κυρίας Παπαζώη του ΠΑΣΟΚ)

Τον γνωστό ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-πρώην ΕΚΕ Καθηγητή Σαρτζετάκη

Και τον αδερφό του μεγαλοστελέχους του ΠΑΣΟΚ (δήθεν Νεοδημοκράτη) Καθηγητή Παπαρίζο.



Αντώνη δεν βρίσκεις ένα τρόπο να διορίσεις, κατά ανάθεση τον Ανδρέα Παπαμιμίκο Πρύτανη του ΠΑΜΑΚ μπας και ξυπνήσουνε κάποιες χιλιάδες κοιμισμένοι ΔΑΠίτες του ΠΑΜΑΚ και ξεμπροστιάσουν και του συνεργαζόμενους Βενιζελικούς της ΠΑΣΠ και σταματήσουμε να χρειαζόμαστε ΛΑΓΟΥΣ, στολές παραλλαγής.

Αντώνη έχει άδικο ο Χάρυ Παπαπανάγος, ο φανατικός νεοδημοκράτης και αγαπητός στον φοιτητόκοσμο το σχήμα της Αριστερής Συμφοράς των κολλητών του Κουσκουβέλη και του Τσιότρα το επέλεξες εσύ η σου το επέβαλε ο Αρχηγός της Νεολαίας της Νέας Νέας Δημοκρατίας και αυριανός ίσως Πρόεδρος του Κόμματος σε συνεργασία με τον Αρβανιτόπουλο και τον Βαρτζόπουλο;;;;



Στις κυνοδρομίες κυρία Περάκη πρώτα πετιέται ο λαγός και μετά ακολουθούν τα σκυλιά ράτσας!!!



Ένας ΔΕΠίτης του ΠαΜακ.

KathigitisPaMak@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου