Σάββατο, 8 Μαΐου 2010

Τα λεφτά είναι στις πισίνες κ. Παπανδρέου...! Γιατί δεν τα εισπράττετε;


Γιατί προτιμάτε να πάρετε τα λεφτά των φτωχών και όχι τα λεφτά των 16.000 και πλέον κατοίκων των βορείων προαστίων που διαθέτουν πισίνες και δεν τις δηλώνουν;
Δείτε την ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τα στοιχεία για τις πισίνες που δηλώνουν οι...φορολογούμενοι συμπολίτες μας!
Αθήνα, 21 Απριλίου 2010
Ανακοίνωση σχετικά με στοιχεία για δεξαμενές κολύμβησης που δηλώνουν φορολογούμενοι:
Στοιχεία για τις δεξαμενές κολύμβησης (πισίνες) που δηλώνουν φορολογούμενοι, κάτοικοι βορείων προαστίων, ανίχνευσε και έστειλε η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων στη Γενική Γραμματεία Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων.
Τα στοιχεία αυτά θα διασταυρωθούν με διευθύνσεις, στις οποίες απεικονίζονται πισίνες σε δορυφορικές φωτογραφίες, για να βρεθούν φορολογούμενοι που δεν τις έχουν δηλώσει ως τεκμήριο. Συγκεκριμένα, στις λίστες της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων
περιέχονται 16.974 φορολογούμενοι – κάτοικοι των περιοχών αυτών, για τους οποίους μόνο σε 324 από τις αντίστοιχες δηλώσεις έχει δηλωθεί η κατοχή πισίνας στη δήλωση του φόρου εισοδήματος του Οικονομικού Έτους 2009. Η συγκεκριμένη διασταύρωση διενεργείται πιλοτικά με στόχο να διερευνηθεί η επέκταση της σε συγκεκριμένες περιοχές όλης της χώρας.
..(( Λ ))..

http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/05/blog-post_7354.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου