Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Ο Σαμαράς «ελέγχεται» μόνο από τις εκατοντάδες χιλιάδες που τον ψήφισαν

Το ξεκάθαρο ΟΧΙ Σαμαρά, που ΔΕΝ ήταν αναμενόμενο, έφερε σε αμηχανία πολλούς από αυτούς που έμαθαν να καθοδηγούν την κοινή γνώμη, πολλούς από αυτούς που κοροϊδεύουν συστηματικά τον κόσμο, πολλούς από αυτούς που αισθάνονται παντοδύναμοι, κρυμμένοι πίσω από επικοινωνιακά τεχνάσματα και νομίζουν ότι ΟΛΑ ελέγχονται.
Ο Αντώνης Σαμαράς, απέδειξε σήμερα ότι ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ.
Ελέγχεται από
τις εκατοντάδες χιλιάδες των ανθρώπων που τον στήριξαν και μόνο.
Κι αυτό ενοχλεί πολύ τους ψωροφαντασμένους “opinion leaders” (δεν μιλάμε φυσικά για το ΠΑΣΟΚ, που δικαιούται να έχει οποιαδήποτε θέση, αφού ψηφίζεται από το λαό. Μιλάμε για κάποιους, που δεν ψηφίζονται, αλλά επιβάλλονται με το χρήμα ή το “γυαλί”).

Δεν είναι καθόλου εύκολο να πεις ΟΧΙ, ερμηνεύοντας το λαϊκό αίσθημα, το οποίο όμως δεν έχει δυνατότητες καθημερινής μαζικής έκφρασης. Δυνατότητες που έχουν οι οσφυοκάμπτες οπαδοί των ΝΑΙ….
Είναι σίγουρο, ότι οι μηχανισμοί που θέλουν να ελέγχουν απόλυτα την κοινή γνώμη, που δε θέλουν σκεπτόμενους πολίτες, αλλά κρεατομηχανές, απόψε θα ξενυχτήσουν.
Καταστρώνοντας σχέδια εξόντωσης του Σαμαρά.
Θα ανασκαλίσουν το παρελθόν, θα φορτίσουν αρνητικά, με ό,τι υπάρχει στη φαρέτρα τους, θα απειλήσουν, θα εκβιάσουν, θα εκφοβίσουν.
Στο τέλος όμως, θα πάρουν αυτό που ξέρει πολύ καλά να δίνει ο λαός στους νενέκους……
Αντώνη Σαμαρά, δεν είμαι οπαδός του κόμματός σου, δεν το ψήφισα και ίσως να μην το ψηφίσω ποτέ, αλλά σε ευχαριστώ, που αφουγκράστηκες το λαό που σε εμπιστεύτηκε και όχι τους ελιτίστες που τον βλέπουν αφ’ υψηλού. Μπορούμε να ελπίζουμε, ότι κάποτε θα έρθει ο λαός στην εξουσία.
Σε ευχαριστούμε που έσπασες τα νεύρα των “αργυρώνητων τίποτα”, που θα σπεύσουν να σε χαρακτηρίσουν “ακροδεξιό”, όπως κάνουν κάθε φορά, που αποκαλύπτεται ο φασισμός που κρύβουν πίσω από τον μανδύα του ετεροπροσδιοριζόμενου δημοκράτη.
Η ενόχληση στις τηλεοπτικές φάτσες τους είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή σου.
Και δική μας.
http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_7827.html#ixzz0n06vP6lm

View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου