Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Είχε δίκιο ο ΓΑΠ που αποκάλεσε τους Έλληνες “απατεώνες”. Δυστυχώς αυτούς τους Έλληνες γνώρισε στη ζωή του.



Για να μην τον αδικούμε, στο συγκεκριμένο θέμα είναι απόλυτα δικαιολογημένος. Οι Έλληνες του στενού του περιβάλλοντος, οι Έλληνες που σημάδεψαν τη ζωή του ήταν όντως έτσι. Διαβάστε τη συγκλονιστική μαρτυρία που μας ήρθε από Έλληνα μετανάστη και θα καταλάβετε πόσο σημαδεύτηκε η ζωή του στην πιο τρυφερή ηλικία…
ΟΤΑΝ ΗΛΘΕ Ο ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΤΟ ΑΝΝΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ, ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΟΠΟΥΤ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ) ΑΦΟΥ ΑΡΑΔΙΑΣΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΣΛΟΓΚΟΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΜΙΜΗΤΟ:
“ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ”.  ΟΠΟΤΕ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:
“Κατεβα πρωτα εσυ με την οικογενεια σου και οργανωσε το ανταρτικο και μετα θα κατεβουμε και εμεις. γιατι καποτε εμεις ειμασταν στα βουνα αλλα ο πατερας σου και εσυ λειπατε απο τον αγωνα “.
Εγινε της τρελης.
Αυτος ομως το βραδυ ζητησε και πηρε το ταμειο απο τις εισφορες του ΠΑΚ της Κατω Σαξωνιας και απο εδω παν και οι αλλοι.
Οπως εκανε και σε ολη την Γρμανια (Τσοχατζοπουλος – Ταμιας) και στην Σουηδια, στον Καναδα κλπ.
Ετσι ζουσε η οικογενεια στο εξωτερικο την στιγμη που οι μεταναστες γαμιωντουσταν στην ξενητια. Ομως και αυτοι τοτε οπως και εμεις σημερα
φαινεται οτι ειμασταν αφελης και ονειροπωλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου