Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Φουντώνει η κόντρα Άρη - Στυλιανίδη

Φουντώνει η κόντρα


Τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη "καρφώνει" ανοιχτά σε επιστολή που σύμφωνα με πληροφορίες έχει στείλει στην εφημερίδα "Εθνος" ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην οποία "δίνει" στεγνά τον προκάτοχό του για τους απλήρωτους λογαριασμούς δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πηγές ο Άρης στην επιστολή του αφήνει έκθετο τον Στυλιανίδη που φέρεται να υπερχρέωσε το ελληνικό δημόσιο χιλιάδες ευρώ σε κινητά που χρησιμοποίησε ο ίδιος και οι συνεργάτες του όσο διάστημα βρέθηκε στο Υπουργείο Παιδείας, λογαριασμούς που κληρονόμησε σήμερα η Άννα Διαμαντοπούλου.

Όπως φαίνεται ο πόλεμος στο εσωτερικό της ΝΔ για τα πεπραγμένα του χθες έχει ξεκινήσει για τα καλά και όπως ακούγεται ότι λέει ο Άρης σε κατ ιδίαν συζητήσεις με στελέχη του κόμματος "δεν προτίθεμαι να φορτωθώ σκιές και αμαρτίες άλλων"... Η φράση είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί μεταξύ των στελεχών της ΝΔ ενώ για όσους τον είδαν την Πέμπτη στη Βουλή δεν αντάλλαξε κουβέντα ούτε με τον Ευρ. Στυλιανίδη αλλά ούτε βέβαια και με τον Κ. Μαρκόπουλο. 

Άραγε ο κ. Στυλιανίδης θα απαντήσει ή θα επιλέξει το δρόμο της... εύγλωττης και ένοχης σιωπής;


Γ. Πίκουλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου