Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Πάτωσαν οι "σαμαρικοί" στο Τεχνικό Επιμελητήριο...

Ήττα μεγάλων διαστάσεων υπέστη η Δημοκρατική Κίνηση μηχανικών στο ΤΕΕ. Επικεφαλής της παράταξης ήταν ο «ταλιμπάν» του Σαμαρά, κ. Αλεξιάδης Σωκράτης, όπου καθάρισε αρκετούς παλαιούς και έντιμους μηχανικούς.
Με αποτέλεσμα τα εξής:
Δημήτρης Παπαγιαννίδης (Πρόεδρος Πολιτικών μηχανικών και πρώην Γ.Γ. στο Υπουργείο Γεωργίας).
Τέλος στη συνδικαλιστική του θητεία.
Βίκυ Ευταξά (η αναπληρωτής γραμματέας στο περιβάλλον και υποψήφια....βουλευτής Θεσ/κης). Πάτωσε το κορίτσι..... κρίμα τα κάλλη της....
Στέλιος Διαμαντίδης (Πρώην πρόεδρος ΑΣΠΡΟΦΩΣ, γραμματεία...
 τοπικής Αυτοδιοίκησης Ν.Δ., κολλητός Μιχαλολιάκου – Σαμαρά)
Μας τελείωσε αυτό το παλικάρι.....! Τι δουλειά θα κάνει τώρα άραγε;;;;;;
Βασίλης Πατριανάκος (αδερφός Φεβρωνίας)
Από τους..... τελευταίους.
Γρηγόρης Μπαρμπαγιάννης (από τη ΔΕΗ το ταλέντο. Αυτός πήγαινε στη Ντόρα προεκλογικά και έπαιρνε μάτι τι γινόταν εκεί. Για τις υπηρεσίες αυτές ανταμείφθηκε ως τομεάρχης στο οργανωτικό της Ν.Δ. για το νομό Αρκαδίας) Πάτωσε και αυτός.
Κων/νος Σάσσαλος (σύμβουλος Τατούλη στο Υπουργείο Πολιτισμού. Πρόεδρος των μηχανικών του Δημοσίου, κολλητός του Αλεξιάδη και πρωτοστάτης στην εκλογή Σαμαρά στους μηχανικούς στην Πελοπόννησο.Από καραμπόλα κατάφερε να εκλεγεί παρά την άνοδο της παράταξης στην Πελοπόννησο
Βασίλης Αξιώτης. Μεγάλο ταλέντο (ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ) Πάτωσες και εσύ Βασιλάκη, κρίμα τα έξοδα.
Μελέτιος Τζαφέρης (κολλητός του Μαρκόπουλου – πρώην Γ.Γ. στα Υπουργεία Υγείας και Τουριστικής Ανάπτυξης. Πρώην αριστερός – πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Πολυτεχνείου …. ΡΩΜΗΣ) «Α….ξέχασα! Πέρασε ένα Φεγγάρι από την Πολιτική Άνοιξη». Και αυτό το παιδί πάτωσε.

View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου