Κυριακή, 9 Μαΐου 2010

"GIORGOS PROHORA, O ELLINAS (GREEK) KSEHNA EFKOLA!"


"Η βλακεία και ο λαικισμός στην πατρίδα μας κάνουν καλή παρέα. Τα πράγματα με δύο λόγια έχουν ως εξής: Από το Σεπτέβριο του 2008 που λανθασμένα ο Καραμανλής στηριξε Βουλγαράκη τα γνωστα ελληνικά(;) μίντια βρήκαν την ευκαιρία να χτυπούν ανηλεώς τον Καραμανλή. Είτε με Βατοπαίδι, ειτε με Παυλίδη είτε με άλλες ιστορίες. Ποτέ oi αμερικανoi (εγχώριoi και μη) δε ...
συγχώρεσαν τον Καραμανλη με τα βέτο, την Κόσκο, τον Μπουργκάς -Αλεξανδρούπολη κ.α. Έτσι ήρθε ο ΓΑΠ. Θέλω δε να ενημερώσω τους αδαείς πως καμιά χώρα δε χρεωκοπεί λογω διαφθοράς. Επίσης διαφθορά υπάρχει,ίσως και σε μεγαλύτερο βαθμό και σε άλλα δυτικά κράτη. Τέλος το έλλειμα και το δημόσιο χρεός σε άλλα δυτικα κράτη είναι μεγαλύτερα από τα δικά μας.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: Ο ΓΑΠ και οι συντρόφοι του μέσω των δηλώσεων, του σορταρίσματος των ομολόγων, των cds και άλλων άστοχων(;) ενεργειών έκαναν την Ελλάδα αδύναμη στο να δανειστεί. ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ; Δείτε τη στήριξη των εκδοτών και βγάλτε συμπέρασμα. Άλλωστε και μόνο που θάφτηκε το σορτάρισμα σημαίνει κάτι... Στόχος τους ήταν να μπει το σκουλίκη μέσα στο μήλο, δηλαδή οι ΗΠΑ στην ευρωζώνη. ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΟΥΝΟΥΤΟΥ. ΜΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΜΕΤΑ Η ΟΝΕ (340,75δρχ), ΤΩΡΑ ΔΝΤ. ΞΑΝΑΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ. ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook

View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου