Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Σε ψυχολόγο πήγε ο Αλογοσκούφης...


...κι ετοιμάζεται να εγκατασταθεί μόνιμα στο Λονδίνο!

Από τον Δημήτρη Γιώτη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Σύμφωνα με άκρως επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο πρώην υπουργός Οικονομικών και ένας εκ των βασικότερων υπευθύνων για τη τωρινή τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας επισκέφθηκε (χθες το πρωί;) γνωστό ψυχολόγο του Κολωνακίου.
Ο κ. Αλογοσκούφης είναι έντονα ψυχολογικά φορτισμένος μια και οι φωνές που τον καταδεικνύουν ως κύριο υπαίτιο για τα οικονομικά μας χάλια το τελευταίο χρονικό διάστημα πυκνώνουν. Τα περιστατικά αποδοκιμασίας είναι αλλεπάλληλα ενώ ακόμα και οι ίδιοι στενοί του συνεργάτες έχουν αρχίσει να απομακρύνονται διαπιστώνοντας πως ουσιαστικά είναι τελειωμένος πολιτικά.
Έχει ήδη πληροφορηθεί πως ο Σαμαράς είναι θέμα χρόνου να τον διαγράψει και είναι ...
ιδιαιτέρως δυσαρεστημένος με πολλούς πρώην συναδέλφους του που καταφέρονται με βαριές εκφράσεις εναντίον του. Ο μόνος που διαφαίνεται πως συγκρατημένα τον στηρίζει είναι ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.
Γνωστός θαμώνας της καφετέριας JK του Κολωνακίου μας εκμυστηρεύθηκε πως ο κ. Αλογοσκούφης σκέφτεται όσο ποτέ άλλοτε να μεταβεί για μόνιμη εγκατάσταση στο Λονδίνο. Μάλιστα δεν έκρυβε την ανησυχία του και τον προβληματισμό του για το επεισόδιο πολιτών με τον Απόστολο Κακλαμάνη κάτι που τον ανάγκασε να ζητήσει από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη περαιτέρω μέτρα φύλαξης.

View article...

1 σχόλιο: