Σάββατο, 1 Μαΐου 2010

OI 100 ΣΗΜΑΙΝΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ TIME

Τον πρόεδρο της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα αναδεικνύει τον ηγέτη με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο το αμερικανικό περιοδικό Time στη λίστα του με τις σημαίνουσες προσωπικότητες του 2010...Τρεις θέσεις παρακάτω είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και λίγο πιο μετά και ο -πασίγνωστος πλέον σε εμάς- Ντομινίκ Στρος-Καν του ΔΝΤ.
Η λίστα χωρίζεται στις κατηγορίες «ηγέτες», «ήρωες», «καλλιτέχνες» και «στοχαστές». Για να δικαιολογήσει την απόφαση του να θέσει τον Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα στην πρώτη θέση των προσωπικοτήτων με τη μεγαλύτερη επιρροή στον Κόσμο, το Time δημοσιεύει ένα σχόλιο του αμερικανού σκηνοθέτη Μάικλ Μουρ: «Αυτό που ο Λούλα θέλει για τη Βραζιλία είναι αυτό που έχουμε εμείς συνηθίσει να αποκαλούμε αμερικανικό όνειρο».

Η 24χρονη εκκεντρική αμερικανίδα τραγουδίστρια Lady Gaga βρίσκεται στην κορυφή του καταλόγου με τους καλλιτέχνες. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται επίσης ο Πρινς, ο αμερικανός σχεδιαστής Μαρκ Τζέικομπς, η ηθοποιός Σάντρα Μπούλοκ, ο σκηνοθέτης Τζέημς Κάμερον και ο ρώσος διευθυντής ορχήστρας Βαλερί Γκεργκίεφ.

Η αρχιτέκτονας Ζάχα Χαντίντ είναι στην κορυφή των στοχαστών -στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο Στιβ Τζομπς της Apple.

View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου