Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ποιο ήταν το μενού στη συνάντηση Ντόρας – Βενιζέλου;


Κάνουν τραγικό λάθος όσοι εμφανίζουν την Ντόρα ως γιαούρτι με ημερομηνία λήξεως.
Διότι η Ντόρα άρχισε ….ειδική δίαιτα, συντρώγοντας την προηγούμενη Τετάρτη με τον κ. Βενιζέλο, στην προσπάθειά τους να οργανώσουν το νέο Κόμμα.
Και μη μου πείτε ότι χρειάστηκαν 4 ώρες για να φάνε σπαράγγια και σάλτσα Hollandaise με φιλέτο μοσχαρίσιο…
Στο γεύμα δεν πρόλαβε να συμμετέχει ο κ. Καρατζαφέρης, διότι βρισκόταν στην επαρχία. Όμως θα πληροφορηθεί από την καλή του φίλη Ντόρα το σχέδιο – πλαίσιο της συζήτησης και θα δηλώσει πιο πόστο θέλει.
Τώρα αυτά τα λέει η Φλώρα, μια καθαρίστρια.
Αλλά τι σημασία έχουν τα λόγια μιας καθαρίστριας…..
Tertios
Αυτά μας πληροφορεί ο αναγνώστη μας και το κρίμα στο λαιμό του αν η κ. Φλώρα δεν είδε καλά. Για να δείτε ότι εμείς τα έχουμε πει από καιρό, διαβάστε τι γράφαμε πέρυσι
«Η Ντόρα, ο Βενιζέλος και το νέο σύστημα εξουσίας»
«Τι μπορεί να συνδέσει τις φιλοδοξίες της  Ντόρας Μπακογιάννη με εκείνες του Ευάγγελου Βενιζέλου;  Καταρχήν, δεν είναι κρυφές οι σχέσεις αμφοτέρων με τη μεγάλη  επιχειρηματική οικογένεια του Βορρά. Η σχέση της οικογένειας Μητσοτάκη (παλιό τζάκι της πολιτικής) με την οικογένεια Μπακατσέλου (παλιό τζάκι της οικονομίας) μετρά αδιατάρακτες δεκαετίες. Κόρη του Μητσοτάκη η Ντόρα. Γαμπρός της οικογένειας Μπακατσέλου ο Βενιζέλος. Τι θα σηματοδοτούσε  μια ταυτόχρονη παρουσία τους στο ρετιρέ της πολιτικής;  Η Ελλάδα αλλάζει. Γίνεται  μια χώρα όπου τα «παλαιά τζάκια», είναι υποχρεωμένα να συνυπάρξουν με τα «νέα τζάκια», με όλους αυτούς τους εφοπλιστές και χρηματιστές που εφορμούν από το Σίτυ, της Νέα Υόρκη και τη Μέση Ανατολή. Τους νέους μεγαλοεπιχειρηματίες της προηγούμενης δεκαετίας που μετέφεραν την έδρα τους από το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα. Με τις ξένες πολυεθνικές εταιρείες που επεκτείνονται στη χώρα μας, ανοίγοντας νέες αγορές, αλλά και διεκδικώντας χώρο που  μέχρι σήμερα εκμεταλλεύονταν  άλλοι….»
Βέβαια από τότε άλλαξαν πολλά. Οι πρωταγωνιστές όμως της παρακμάζουσας με ρυθμούς …ισραηλινών κομμάντος πολιτικής σκηνής δεν αλλάζουν μυαλά. Οπότε τίποτα δεν αποκλείεται. Ακόμα και μια πολιτική συνεύρεση της Ντόρας με τον Ευάγγελο

View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου