Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Γράφει ο Παύλος Πέππας, Γεν. Γραμ. Τ.Γ. ΟΝΝΕΔ Δ. Κορινθίων, Υποψήφιος Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κορινθίας

Στις 12 Ιουνίου, τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας καλούμαστε να αναδείξουμε το νέο Πρόεδρο της νομαρχιακής μας επιτροπής.

Τρία χρόνια μετά από την αρχή μιας συλλογικής και τελικά επιτυχημένης πορείας, καθένας από εμάς καλείται να αναλάβει την ατομική του ευθύνη και να αναδείξει με τη στάση ζωής και τις ενέργειές του τον τρόπο με τον οποίο θα πάμε την ΟΝΝΕΔ ψηλότερα.

Σε αυτή τη διαδικασία θα συμμετέχω ως υποψήφιος πρόεδρος. Θέλω να πιστεύω ότι μετά από μια μακρά και συνεχή παρουσία στην οργάνωση μας διαθέτω πλέον εκείνα τα κριτήρια που απαιτούνται για να τεθώ επικεφαλής στη νέα διαδρομή που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

Δεν πιστεύω σε «καρέκλες». Η εκλογή δεν είναι για εμένα αυτοσκοπός. Θεωρώ ότι η ΟΝΝΕΔ οφείλει πλέον να αποτελέσει μια κυψέλη προβληματισμού που θα αναδείξει ενεργούς και συμμετοχικούς πολίτες, θα αναδείξει νέες πολιτικές. Οφείλει να σταθεί μπροστά από τη Νέα Δημοκρατία, να διαμορφώσει τις εξελίξεις, όχι μόνο να τις παρακολουθεί.

Σε αυτή τη διαδικασία δεν σας ζητώ να με ψηφίσετε. Σας ζητώ να συμμετέχετε. Είναι προφανώς πιο αναγκαίο για την ΟΝΝΕΔ της επόμενης μέρας. Σας ζητώ να συμβάλλετε για να επενδύσουμε σε ότι ενώνει τους νέους ανθρώπους. Σας ζητώ να γίνετε κοινωνοί του μέλλοντος που μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε.

Με τιμή,

Παύλος Πέππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου