Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010

«Πως κατάφερε το ΠΑΣΟΚ να βρεθεί στο καναβάτσο»;


Ποιο είναι το συμπέρασμα από τις μέχρι τώρα έρευνες της εξεταστικής επιτροπής για την Ζήμενς (που το ΠΑΣΟΚ επέμεινε να συσταθεί); Τα στοιχεία αφορούν μόνο το ΠΑΣΟΚ και υπουργούς του. Και όχι απλώς «στοιχεία». Μιλάμε για δημόσια παραδοχή από πρώην κορυφαίο υπουργό (όχι μόνο του Σημίτη, όπως μας λένε, αλλά του «συστήματος ΠΑΣΟΚ») ότι τα έπαιρνε κανονικότατα.
Ποια άλλα στοιχεία βγάζει η δημοσιογραφική έρευνα, αλλά στην Εξεταστική κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν;  Στοιχεία (όπως τιμολόγια) που αφορούν την Αγία Οικογένεια και το ΛΑΟΣ τους Καρατζαφέρη.
Είδατε να τους φωνάξουν την Εξεταστική;
Μα γίνεται να φωνάξουν τους δυο βασικούς συμμάχους  του ΠΑΣΟΚ στον αγώνα κατά Σαμαρά;
Είδατε να φωνάζουν στην Εξεταστική τον κ. Κόκκαλη με την πανθομολογούμενη πλέον συμμετοχή του στην διαπλοκή Ζήμενς;
Και ο Τσουκάτος ρε παιδιά, που είναι ο Τσουκάτος; Φαντάζεστε να ήταν στην θέση του (και του Μαντέλη) ένας πραγματικός υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή τι θα γινόταν.
Το χάνει λοιπόν και στην Εξεταστική για την Ζήμενς το παιχνίδι το ΠΑΣΟΚ. Και τι κάνει;
Προσπαθεί να μετατρέψει υπουργούς σε … ντουλαπάδες. Και όταν αυτό αποτυγχάνει και γίνονται ρεζίλι προσπαθούν να βάλουν στο κάδρο και τον Σαμαρά μέσω του …μπατζανάκη του.
Το μοναδικό επιχείρημα του ΠΑΣΟΚ στο παιχνίδι αυτό είναι ο … Καρατζαφέρης. Που μήνες τώρα του προσφέρει τίτλους και θέματα στοχοποιώντας Σαμαρά και Καραμανλή γιατί φυσικά δεν μπορεί να βγει η Αγία Οικογένεια και να τα πει ανοικτά αυτά – θα ακριβύνουν οι ντομάτες
Γιατί γίνονται όλα αυτά;
Πρώτον, επειδή έτσι που εξελίσσεται η υπόθεση αποδεικνύεται ότι ήταν ο μόνος που δεν είχε μπλεχτεί στα παιχνίδια διαπλοκής με την Ζήμενς ήταν ο Σαμαράς. Γεγονός που αποκτά  τεράστια σημασία λόγω της καλπάζουσας απαξίωσης των πολιτικών στα μάτια του κόσμου
Δεύτερον για τους τίτλους. Για να βγαίνει η τάδε δημοσιογράφος on line και να μεταδίδει από την Βουλή «και ο Σαμαράς στην Εξεταστική», ή «ένα εκατομμύριο σε γαλάζιο υπουργό»
Τρίτον, για να γελάει και απογοητεύεται ο κόσμος. Για να έρθει μετά καπάκι ο πολύς κ. Βενιζέλος (χθες) και να μας πει ότι «πρέπει να επανεξετάσουμε το θέμα των εξεταστικών».
Να τις καταργήσουν δηλαδή αφού δεν τους βγαίνει το παιχνίδι.
Θυμήθηκα λοιπόν το i-reporter που διερωτάται «Πως κατάφερε το ΠΑΣΟΚ να βρεθεί στο καναβάτσο»;
Έλα ντε … Μήπως επειδή δεν έχει πλέον απέναντί του μια βαριεστημένη κυβέρνηση και τον …Ριρή;
Μήπως επειδή η επικοινωνία δεν είναι πολιτική και ο κόσμος δεν μασάει πλέον;
Μήπως επειδή μετά την βαριά ήττα της ΝΔ έρχεται τώρα η διάλυση του ΠΑΣΟΚ που αναβλήθηκε λόγω …ΔΝΤ και επειδή δεν έβρισκαν καταλληλότερο για τον ρόλο μαυτό;
Ρωτάω απλώς

View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου