Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΜΑΪΜΟΥΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ!!!!


Σίγουρα θα αναρωτιέστε τι σχέση έχουν όλα τα παραπάνω μεταξύ τους????

Η εξήγηση απλή όσο και αν φαντάζει δύσκολη…. Η ιστορία ξεκινάει κάπως έτσι:

Ο πατήρ Κ. Σταϊκούρας ,ο γνωστός …. που επί σειρά ετών καπηλευόταν την θέση του ως διευθυντής του πολιτικού γραφείου του π. Προέδρου της Ν.Δ. Κώστα Καραμανλή, βλέποντας πως πέρασαν οι καιροί που έδενε και έλυνε θέλει να εδραιώσει το καμάρι του ως βουλευτή και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το επιτύχει….. έτσι ενόψει εκλογών Ο.Ν.ΝΕ.Δ. θέλει να στήσει μια «παράγκα» Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Α.Ε. βγάζοντας τον εκλεκτό του Μπετχαβά  πρόεδρο….

Τώρα θα αναρωτιέστε πως εμπλέκονται τα υπόλοιπα πρόσωπα?????

Είναι γνωστό σε όλους πως ο Σταϊκούρας και ο κ. Στυλιανίλιδης είναι κουμπάροι, ο δεύτερος όντας υπουργός είχε συνεργάτη τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Α.Ε. Ανδρέα Παπαμιμίκο, τον οποίο και στήριξε το γραφείο Σταϊκούρα στις εκλογές της 18ης Απριλίου….

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 1Η : Ο Παπαμιμίκος προσπαθεί απεγνωσμένα να ελέγξει τις οργανώσεις της επαρχίας, όπως είναι και αυτή της Φθιώτιδας, στην οποία έπαθε συντριβή στις εκλογές του Απριλίου,  για να μην αμφισβητηθεί στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ ΣΤΗΝ Ιτέα.

Η Αγία οικογένεια Σταϊκούρα προσπαθεί να ελέγξει την ΟΝΝΕΔ της Φθιώτιδας για να έχει πάτημα στις εκλογές.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 2Η :Τον τομέα της Φθιώτιδας έχει αναλάβει στη Λυκούργου (γραφεία ΟΝΝΕΔ) ο Βαγγέλης Πάνου π. διευθυντής του γραφείου Βουλγαράκη, αναλυτικότερα:

Βαγγέλης Πάνου: Διευθυντής του Γ. Βουλγαράκη. Γνωστός ως κοντράκιας, καθώς όπου και αν πηγαίνει κάνει κόντρα. Φανταστείτε έκανε κόντρα και μέσα στο γραφείο του Βουλγαράκη με αποτέλεσμα ο π. Υπουργός να απομακρύνει όλους του παλιούς του συνεργάτες και να κρατήσει το Βαγγέλη. Θεωρείται ο φοιτητοπατέρας του Παντείου Πανεπιστημίου. Παιδί του ο Σάκης Ιωαννίδης(=Υπεύθυνος Επαρχιακού Ο.Ν.ΝΕ.Δ., βασικός υποστηρικτής του Παπαμιμίκου στις εκλογές της 18ης Απριλίου). Επίσης ο Δρ. Ευάγγελος Πάνου είναι παιδί του κυρίου Αρβανιτόπουλου , γεγονός που το μαρτυρά και η θέση του στο Παν. ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ παρέα με τον κύριο καθηγητή Κ. Αρβανιτόπουλο, ο οποίος, εκμεταλλευόμενος την θέση του στη Ρηγίλλης,  έπαιξε και αυτός βρώμικα εις βάρος της ΟΝΝΕΔ στις εκλογές   της 18ης Απριλίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

1.   Το Γραφείο Σταϊκούρα απεγνωσμένα κάνει τηλεφωνήματα σε όποιον υπάρχει στη βάση δεδομένων του.

2.   Έχει εγγράψει με την βοήθεια Παπαμιμίκου, Πάνου, Ιωαννίδη και λοιπών μετακινούμενους ψηφοφόρους μήπως και καταφέρουν και ελέγξουν τον νομό.

3.   Παρέα τους έχουν και τον απεγνωσμένο Κουτσογιαννακόπουλο υπ.Βουλευτή που ψάχνει από κάπου να πιαστει μετά την αποτυχημένη παρουσία του στις εκλογές, δεν είναι τυχαίο που ο υπ. Πρόεδρος που στηρίζει παρέα με την Αγία οικογένεια Σταϊκούρα είναι από το χωριό του…


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:

Προς κάθε αποδέκτη Όποιος τολμήσει να διαλύσει την ΟΝΝΕΔ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ  θα πρέπει να είναι έτοιμος να έρθει αντιμέτωπος με τις ευθύνες του και με τον κόσμο της Νέας Νέας Δημοκρατίας την οποία πάμε να δημιουργήσουμε για να αλλάξει σελίδα η Πατρίδα μας.

Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν πως τα πάντα δεν είναι τσιφλίκι τους καθώς επίσης πως και το βαρέλι χωρίς πάτο στο οποίο βρίσκονται θα τους καταπιεί και θα τους ξεράσει…..

Επιφυλάσσομαι να επιστρέψω με περισσότερα στοιχεία (αποδεικτικά) εάν κάποιοι δεν συνετιστούν άμεσα…..


Ένας αγανακτισμένος Ο.Ν.ΝΕ.Δ.ίτης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου