Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Όταν το ΠΑΣΟΚ παρακαλούσε τη ΝΔ για τον … Άκη !!!


Απορείτε πως το ΠΑΣΟΚ θυμήθηκε ξαφνικά τον Άκη Τσοχατζόπουλο και αποφάσισε να τον τιμωρήσει; Το κάνει προφανώς για να μην τους πάρουν με τις πέτρες, όπως είπε ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου χθες στην Βουλή.
Αλλά δεν θα το γλυτώσουν τελικά. Επειδή το …κουτόχορτο ακρίβυνε κι αυτό με τα άλλα είδη διατροφής και ο λαός δεν μασάει πια.
Για να δείτε όμως ότι δεν αλλάζουν μυαλό και επιμένουν στο …διαχρονικό δούλεμα, διαβάστε τι συνέβαινε πριν από πέντε χρόνια – αλλά μην σπάστε το πληκτρολόγιο, προτιμήστε την τηλεόραση.

Από την Καθημερινή της  09-12-04
«Mε έκδηλη αγωνία, που ξεκίνησε από την έκφραση θερμών παρακλήσεων και κατέληξε στην απειλή αποχωρήσεως, το ΠAΣOK ζήτησε ευθέως να μη συμπέσει η έκδοση του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής με το επικείμενο συνέδριό του… Tο ρόλο του «διαπραγματευτή» για την ημερομηνία λήξεως των εργασιών, σήκωσαν κυρίως οι κ. A. Λοβέρδος και A. Aκριβάκης. H τυχαία (;) απουσία του κ. E. Bενιζέλου απέτρεψε μια ιδιαίτερα έντονη συζήτηση και ενδεχομένως τη ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς το κορυφαίο στέλεχος του ΠAΣOK  «παίζει το δικό του παιχνίδι» καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών της επιτροπής…
Θυμάστε που προχθές ο κ. Βενιζέλος δήλωσε πως «δεν θέλει να είναι υπουργός» με αυτά που συμβαίνουν στις Εξεταστικές; Χα χα χααααα.
Αλλά πάμε παρακάτω:

«H αρχική πρόταση του προέδρου της εξεταστικής επιτροπής ήταν να κλείσει τις εργασίες της η επιτροπή στις 20 Iανουαρίου με την έκδοση πορίσματος. Aντέδρασε, αμέσως, ο κ. Aκριβάκης αναφέροντας ότι η ημερομηνία συμπίπτει με το συνέδριο του ΠAΣOK που αρχίζει την ίδια ημέρα. «Yποβάλλουμε θερμή παράκληση και από την καρδιά μας να βοηθήσετε να επωφεληθούμε των ημερών, που η Bουλή λόγω προϋπολογισμού παραμένει ανοικτή και το Σαββατοκύριακο (18 – 19 Δεκεμβρίου) και να συνεχίσουμε τις εργασίες μας», συνέχισε ο κ. Λοβέρδος που αντιπρότεινε να κλείσουν οι εργασίες στις 21 Δεκεμβρίου «με το πόρισμά μας, με ομοφωνίες με ό,τι θέλετε. Σας παρακαλώ ιδιαιτέρως και ως κοινοβουλευτική ομάδα με ειλικρινή διάθεση, να βοηθήσετε να μην έχουμε διαδικασίες συμπτωτές….»
Αυτά λοιπόν συνέβαιναν τότε που ο Καραμανλής μπορούσε με μια κίνησή του να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν το  έκανε επειδή – όπως τον συμβούλευε ο Ρουσόπουλος –  «είχε του χεριού του» τον «Γιωργάκη». (Πάλι χα χα χααααααα εις τη «ν»).
Τι έγινε τελικά, αν δεν θυμάστε; ¨Ένα μεγάααααααλο διακομματικό ντηλ. Εκδόθηκαν τέσσερα διαφορετικά πορίσματα. H N.Δ. καταλόγισε ευθύνες  στους πρώην υπουργούς του ΠAΣOK κ. A. Tσοχατζόπουλο και Γ. Παπαντωνίου, δίχως να τις προσδιορίζει – δηλαδή μόνο πολιτικές. O κ. Πατσιλινάκος του KKE απέδωσε σαφείς πολιτικές ευθύνες όχι όμως ποινικές. H κ. Ξηροτύρη (ΣYN) το ίδιο.
Τι έκανε το ΠΑΣΟΚ; Το 65 σελίδων πόρισμα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ απαλλάσσει τον κ. Τσοχατζόπουλο και τον κ. Παπαντωνίου από κάθε πολιτική και ποινική ευθύνη. Ο κ. Τσοχατζόπουλος μάλιστα έδωσε συγχαρητήρια στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Εξεταστική Επιτροπή, που «συνέβαλαν να καταρρεύσει η επιχείρηση παραπλάνησης του ελληνικού λαού και να αποκαλυφθούν τα χαλκεία παραπληροφόρησης»



View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου