Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

Φωτογραφίες Σαμαρά με την ΟΝΝΕΔ. Tελικά, η προεδρία της ΝΔ κουράζει;..

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
Εν αντιθέσει με τον πρότερο αρχηγό της ΝΔούλας, ο νέος δεν επιδεικνύει την ίδια ικανότητα στην πολιτική επικοινωνία του σώματος.
Γέρνει, λυγίζει, δεν έχει σταθερό βήμα -αλλά "του βαρκάρη"- βγάζει τη γλώσσα, κινεί νευρικά και άστοχα τα χέρια, διατηρεί ένα look γραφιά ή υπαλλήλου σε ασφαλιστική εταιρία αν προτιμάς, που βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόλυση. Αστίβαρος, νωθρός, λίγος, τουλάχιστον αναφορικά με...
 τις κινήσεις που στην ψυχολογία του σώματος καταδεικνύουν πολλά.
Ο Καραμανλής ο Νεώτερος, λίγο πριν αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος δήλωσε "κουρασμένος" και αυτή του η off the record κατάθεση μετετράπη εύλογα σε βασικό σλόγκαν αποτυχίας στις τελευταίες εθνικές εκλογές.
Ο κ. Σαμαράς, όμως, στις φωτογραφίες που ακολουθούν κι είναι παρμένες από το προφίλ του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, φαίνεται ότι κουράστηκε από τώρα...(Νομίζω, ο κ. Παπαμιμίκος οφείλει να προστατεύει τον Πρόεδρο του κόμματός του από τέτοιες αποθανατίσεις).

View article...

1 σχόλιο:

  1. re vlakes autes oi foto einai apo tis 19 maiou tora tin eidate kai pou ton eidate kourasmeno??ante stin doroula sas palio malakes..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή