Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΝΝΕΔ ΣΕΡΡΩΝ

Στις 12 Ιουνίου διεξήχθησαν στην πόλη τον Σερρών οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου Ν.Ε Ο.Ν.ΝΕ.Δ. καθώς και για την εκλογή συνέδρων για το 8ο τακτικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Ιουνίου στους Δελφούς .

Η μεγάλη συμμετοχή των νέων σε αυτήν την εκλογική διαδικασία αποδεικνύει πως πώς παρ όλη την αποστροφή του κόσμου για την πολιτική , οι αρχές και οι αξίες της πρωτοπόρου οργάνωσης στο χώρο της νεολαίας παραμένουν ακέραιες .

Σε μία δύσκολη οικονομική και πολιτική συγκυρία που έχει διαμορφωθεί για την χώρα μας, εμείς οι νέοι και οι νέες της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. δείχνουμε πως συνεχίζουμε να πιστεύουμε σε ιδέες και αξίες και όλοι μαζί ενωμένοι θα προσπαθήσουμε να ξανά φέρουμε την πολιτική στο προσκήνιο, να αναδείξουμε τα προβλήματα και τις ανησυχίες των νέων και να οδηγήσουμε ξανά την Νέα Δημοκρατία σε μία νικηφόρα πορεία.

Σε αυτήν την δύσκολη πολιτική συγκυρία εμείς οι νέοι της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. καλούμαστε να συμμετέχουμε σε αυτό το νέο ξεκίνημα της οργάνωσης μας που σηματοδοτείτε από ένα συνέδριο όπου η σύνθεση των απόψεων, η κατάθεση ιδεών και προτάσεων θα διασφαλίσουν την ενότητα και θα αποτελέσουν την βάση στην νέα μεγάλη πορεία της Νέας Δημοκρατίας.

Άλλωστε εμείς οι νέοι της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. έχουμε αποδείξει πως όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον .



Για την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Σερρών

Ο πρόεδρος

Τσιγκιρλιώτης Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου