Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Να δωθούν ΑΜΕΣΑ τα ονόματα των δημοσιογράφων που λαδώνονταν από τη Siemens

Οι αρμόδιες αρχές αν υπάρχουν ακόμα αρχές σ΄αυτό το αίσχος που ονομάζεται Ελλάδα και λέγεται ότι έχει δημοκρατία, οφείλουν να δώσουν ΑΜΕΣΑ στη δημοσιότητα τα ονόματα των δημοσιογράφων που λαδώνονταν από Siemens.

Έχουμε εξαγριωθεί πλέον, παρακολουθώντας τους βαρόνους των ΜΜΕ και τους έρποντες υπαλλήλους τους να ζητούν "κάθαρση" και την κεφαλή επί πίνακι όσων πολιτικών εμπλέκονται σε σκάνδαλα, τη στιγμή που ίδιοι είναι ΑΠΟΛΥΤΑ...

συμμέτοχοι στη διαφθορά, τη μίζα, την αλητεία και την κλεψιά που βασιλεύει στο Ελλαδιστάν.

Είναι και αυτοί το ίδιο υπεύθυνοι με τους πολιτικούς γιατί είτε τα πήραν άμεσα, είτε γνώριζαν και συγκάλυπταν αυτούς που τα έπαιρναν.
Ακόμα περιμένουμε τον Κώστα Χαρδαβέλα να δώσει τα ονόματα των 15 συναδέλφων του που ταξίδευαν μέσα στη χλιδή με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

Ακόμα περιμένουμε να δώσει η Μαρία Σπυράκη στη δημοσιότητα τη λίστα της ντροπής με τα ονόματα των δημοσιογράφων συναδέλφων της που ταΐζονται από το υπουργείο τύπου χωρίς να κάνουν τίποτα.

Ακόμα περιμένουμε να μας εξηγήσουν οι "ταγοί της ενημέρωσης" πως γίνεται να συμβαίνει στα ΜΜΕ το πρωτοφανές για μία επιχείρηση. Δηλαδή πως γίνεται μια καταχρεωμένη επιχείρηση ή μια εφημερίδα που πουλάει χίλια φύλλα να εξακολουθεί να υφίσταται και μάλιστα να διαμορφώνει την κοινή γνώμη.

Κάθαρση χωρίς να ξεβρομίσει ο χώρος των ΜΜΕ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Πολιτικοί και media είναι απόλυτα συνυπεύθυνοι για το σημερινό αίσχος και παρά τα όσα λένε είναι ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙς ΙΔΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ.

Μέχρι να σπάσει το απόστημα κανένας δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ακούμε πρωτοφανή πράγματα για τον "Αρχιερέα της διαπλοκής". Ότι δε μπορούσε να ξέρει τι κάνουν οι πιο στενοί συνεργάτες του.

Δηλαδή αν στο σπίτι μας η γυναίκα μας πηγαίνει με όποιον βρει και δεν πάρουμε χαμπάρι τι σημαίνει;
Αν πάλι το πάρουμε χαμπάρι και δεν κάνουμε τίποτα τι σημαίνει;

Αυτή η βρώμα πρέπει πάρει κάποια στιγμή ένα τέλος πριν να είναι πολύ αργά.

Πρέπει να βρεθεί λύση πριν να επιβληθεί η λύση με απρόβλεπτο και σκληρό τρόπο.

Ο χρόνος τελειώνει και κάθε μέρα που περνάει επιβαρύνει την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου