Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Νοθεία στην ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς!!!!


Η εκλογή Προέδρου της ΟΝΝΕΔ στην Κεφαλονιά δεν έγινε ποτέ. Οργισμένοι νεολαίοι που δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν επειδή κάποιοι επιτήδειοι δεν φρόντισαν να βρίσκονται τα ονόματά τους στους καταλόγους, αν και θα έπρεπε, αφού είχαν όλοι τους ψηφίσει για την εκλογή του Προέδρου Της ΟΝΝΕΔ στις 18 Απριλίου.
Έτσι, καταμέτρηση ψηφοδελτίων δεν έγινε, αφού σκίστηκαν.
Η κάλπη σπάστηκε
Πρακτικά δεν υπογράφτηκαν ποτέ, αλλά και πως να γίνει αυτό,αφού εφορευτική επιτροπή δεν υπήρχε!!!!!!!!





ΟΝΝΕΔ
Οργάνωση Νέων
Νέας Δημοκρατίας
Νομαρχιακή Επιτροπή
Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Αργοστόλι, 13 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατόπιν των θλιβερών γεγονότων τα οποία εξελίχθησαν μέσα στα γραφεία της ΝΟΔΕ, εξαιτίας των πρωτοφανών παρατυπιών και της νοθείας, την οποία προσπάθησαν να επιτύχουν εξωθεσμικοί παράγοντες στις εκλογές της Νεολαίας του Κόμματος το Σάββατο, 12 Ιουνίου, η Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς δεν αναγνωρίζει το αποτέλεσμα της φερόμενης εκλογής του Σπύρου Κοκόση στην ηγεσία της Οργάνωσης .  
Τα μέλη μας είχαν από νωρίς εκφράσει φόβο ότι θα συμβούν οι παρατυπίες αυτές και είχε καταγγείλει έγκαιρα τη στημένη αυτή διαδικασία. Λυπούμαστε που κάποιο τοπικό ηλεκτρονικό μέσο του διαδικτύου  έσπευσε να ανακοινώσει ένα αποτέλεσμα μιας διαδικασίας  που είχε όμως διακοπεί και που δεν μας έκανε την τιμή να φιλοξενήσει καμία ανακοίνωση της Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς.

Τα Μέλη της ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου