Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Παραιτήσεις στην ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς

ΟΝΝΕΔ
Οργάνωση Νέων
Νέας Δημοκρατίας
Νομαρχιακή Επιτροπή
Κεφαλονιάς & Ιθάκης                                  
Αργοστόλι, 11 Ιουνίου 2010



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, το τελευταίο διάστημα και εν όψει των αυριανών εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου Πρόεδρου Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ, ελλοχεύει ο κίνδυνος σοβαρών και πρωτόγνωρων παρατυπιών κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας αντίστοιχων με αυτών που συνέβησαν στην εκλογική παρωδία σε Λειβαθώ και Ληξούρι που ψήφισαν ακόμη και τα δέντρα !!!

Κατόπιν αυτών δεν είμαστε διατεθειμένοι να γίνουμε κομπάρσοι σε μια φθηνή φαρσοκωμωδία η οποία οργανώνεται από εξωθεσμικούς παράγοντες και ουρανοκατέβατους «σωτήρες» της Κεφαλονιάς σε συνεργασία με νεολαίους εξ Αθηνών με μακρά προϋπηρεσία στα γραφεία Ρουσόπουλου και Αλογοσκούφη.

Εμείς οι νέοι της Κεφαλονιάς πολιτικοποιηθήκαμε από νωρίς με σκοπό να επιτευχθεί η ανανέωση στο πολιτικό δυναμικό της τοπικής Νέας Δημοκρατίας συμπαρασύροντας ενδεχομένως και άλλες πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας, σε αυτή την ανανέωση. Δυστυχώς, αντί αυτού διαπιστώνουμε με λύπη ότι το κομματικό κατεστημένο, παραμένει ζωντανό και ύπουλο, έτοιμο να καταβροχθίσει οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία αισθάνεται ότι το απειλεί.

Η πλειοψηφία των μελών της νεολαίας μας στήριξε την νέα ηγεσία του κόμματος από την πρώτη στιγμή για να γκρεμιστεί αυτό το κομματικό φεουδαρχικό σύστημα εντός και της τοπικής ΝΔ. Δυστυχώς, διαπιστώνουμε ότι κάποιοι φέρνουν εμπόδια στον αγώνα του νέου προέδρου για ανανέωση, υποδυόμενοι τους φανατικούς οπαδούς του στη Κεφαλονιά.

Κατά συνέπεια όλων αυτών τους ενημερώνουμε ότι μπορούν πλέον μόνοι τους χωρίς τη δική μας συμμέτοχη να πρωταγωνιστήσουν στη κακόγουστη θεατρική παράσταση την οποία με τόσο κόπο οργάνωσαν.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Για την ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς
Φωκάς Παναγής Πρόεδρος

Βαλλιανάτος Αναστάσιος Αντιπρόεδρος
Τσιλιμιδός Φώτης υπεύθυνος ιδεολογίας, τ. Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου