Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Απάντηση για την ανάρτηση με τίτλο "Βρίζουν και απειλούν στην ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων"

Αγαπητή Γαλάζια Γεννιά,

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι το να απαντάς σε ανυπόστατες και ανώνυμες θέσεις είναι της λογικής "ρίχνει ο τρελός μια πέτρα στο πηγάδι και πέφτει ο γνωστικός να τη βγάλει". Επειδή δεν επιτρέπω σε κανένα να σπιλώνει την τιμή και την υπόληψη μου καθώς και την ελάχιστη προσφορά μου στην παράταξη της ΟΝΝΕΔ και της ΝΔ αναγκάζομαι λοιπόν "να πέσω στο πηγάδι".

Με ιδιαίτερο θάρρος και έχοντας στο πλευρό του 800 χιλιάδες και πλέον Νεοδημοκράτες, ο Πρόεδρος μας Αντώνης Σαμαράς, κατάφερε να ενσταλλάξει στην κομματική δομή της ΝΔ ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες. Παρ'ολα αυτά τις τελευταίες ημέρες, με φόντο τις επικείμενες εκλογές για την ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων, έχουμε γίνει μάρτυρες καταστάσεων που μάλλον δεν συνάδουν με αυτή την λογική των διαφανών διαδικασιών που όλοι ενστερνιζόμαστε όμως ορισμένοι υποκριτικώς ευαγγελιζόνται.

Οι θλιβερές καταστάσεις που αναφέρω τείνουν δυστυχώς να μετεξελιχθούν σε απροκάλυπτες μεθοδεύσεις που σκοπό έχουν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα των εκλογών του ερχόμενου Σαββάτου. Ένα απλό παράδειγμα λειτουργεί ως τροχιοδεικτικό για το που οδεύουμε: το ΝΟμαρχιακό ΜΗτρώο των Μελών της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων(ΝΟ.ΜΗ.Μ.Ο.) απαρτίζουν όσοι έλαβαν μέρος στις εκλογές για Πρόεδρο ΝΔ (ηλικίας 18-32) και για Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ. Για όσους επιπλέον νέους ήθελαν να γίνουν μέλη έγιναν εγγραφές, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Πρόεδρου της ΟΝΝΕΔ (υπεύθυνος εγγραφών Τσιατούρας Νικόλαος), από την Τετάρτη 2/6 εώς Κυριακή 6/6. Δυστυχώς όμως στον υπεύθυνο εγγραφών κανένας δεν φροντισε να στείλει το ισχύον μέχρι στιγμής μητρώο. Έτσι αναγκάστηκαν να επαναγραφτούν (για 3 φορά!!!!) σχεδόν 400 ΟΝΝΕΔιτες. Επιτακτική την επανεγγραφή τους, κατέστησε και το γεγονός, ότι φερόμενος ως υποψήφιος για την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων άφηνε να εννοηθεί ότι "ορισμένοι δεν θα βρούν όχι μόνο την ψήφο τους αλλά ούτε το όνομά τους γραμμένο στις λίστες".

Τα δρώμενα λοιπόν είναι ζοφερά. Εάν η κατάσταση συνεχιστεί έτσι είναι σίγουρο ότι οι απλοί και αγνοί ΟΝΝΕΔίτες που αποτελούν και την συντριπτική πλειοψηφία θα αντιδράσουν με συλλογικές καταγγελίες στις μεθοδεύσεις και στην νοθεία που αποσκοπούν ορισμένοι. Ορισμένοι οι οποίοι με την τακτική του "φωνάζει ο κλέφτης" προσπαθούν να απαξιώσουν, προς ίδιο όφελος, τις σοβαρές ενστάσεις επί της διαδικασίας που έχουν, εδώ και μέρες, αρχίσει να αναδεικνύονται. Θα έπρεπε να ξέρουν ότι οι ΟΝΝΕΔιτες είναι ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ και δεν πτοούνται.
Κλείνοντας και "βγαίνοντας από το πηγάδι" θέλω να διαψεύσω ρητά το άρθρο σε ότι αφορά το πρόσωπο μου και να επιφυλαχθώ κάθε νομίμου δικαιώματός μου.

Με εκτίμηση,
Φωτιάδης Ευστάθιος
Μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ

5 σχόλια:

  1. ΑΡΓΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.ΟΤΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΙΑΔΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ?ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΔΙΟΡΙΣΜΟ?ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕ ΠΡΟΕΔΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΡΑ ΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΥΝΗΣΗ... ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ... ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΔΑ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν η ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων ήταν ανενεργή και προτεκτοράτο κάποιων συγκεκριμένων.... η τολμηρή γενιά του Φωτιάδη και των υπολοίπων έδωσε αγώνα μέσα από πολλές αντιξοότητες για να καταφέρουν να επιτύχουν το άνοιγμα στις δημοκρατικές διαδικασίες, στη συμμετοχή και στην δημιουργία της νεοδημοκρατικής,πολιτικής συνείδησης πολλών νέων ανθρώπων!Και γι΄αυτό μονο Στάθη....σε ευχαριστούμε!!!!Keep going....

    ΑπάντησηΔιαγραφή