Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ανακοίνωση ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιωαννίνων

Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ.                                            
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ 5/6/2010 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γραμματεία Πόλης της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Ιωαννίνων αποφάσισε την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη των νέων Συμβουλίων Σχολών καθώς και της νέας Γραμματείας Πόλης. Οι εκλογές προκηρύχθηκαν και διεξήχθησαν με βάση το καταστατικό της παράταξης αλλά και την εγκύκλιο που μας απέστειλε ο Γραμματέας της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Α.Ε.Ι. Γιώργος Παπαδομιχελάκης. Η εγκύκλιος αυτή προέβλεπε η διαδικασία των εκλογών να γίνει από Πέμπτη 3/6/2010 έως Κυριακή 6/6/2010. Ημερομηνία εκλογών ορίστηκε η Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010.
Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στα κεντρικά γραφεία της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων από τις 17:00 – 20:00 για τα Σ.Σ. και 20:00 – 21:00 για την Γραμματεία Πόλης. Πρόεδρος της εφορευτικής ήταν ο Κυρίμης Παναγιώτης, μέλος του Κ.Σ. της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ.
Τον κατάλογο των μελών-εκλεκτόρων αποτέλεσαν, σύμφωνα και με την εγκύκλιο (άρθρο 9 παρ. α), τα ψηφοδέλτια με τα οποία κατήλθε η Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Ιωαννίνων στις φοιτητικές εκλογές της 19ης Μαΐου, συνολικά 899 άτομα.
Η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα υψηλή καθώς προσήλθαν για να ψηφίσουν συνολικά 513 μέλη από τα 899 στις αντίστοιχες σχολές και 55 από τους 69 εκλέκτορες για την Γραμματεία Πόλης.
Η νέα σύνθεση της εννιαμελούς Γραμματείας Πόλης όπως προέκυψε από την διαδικασία των εκλογών είναι η παρακάτω:
1.     Βασιλάκος Νίκος
2.     Βέργος Στέργιος
3.     Ιωαννίδης Άγης
4.     Κοντογεωργάκης Παναγιώτης
5.     Μαλέσκος Δημήτρης
6.     Μαρκής Χρήστος
7.     Πότσης Κωνσταντίνος
8.     Ταμπάκης Παύλος
9.     Τσοκανάρας Δημήτρης

Μετά από τη συνεδρίαση την νεοεκλεχθείσας Γραμματείας Πόλης νέος Υπεύθυνος Πόλης ανακηρύχθηκε ομόφωνα ο Βέργος Στέργιος. Ο νέος Υπεύθυνος Πόλης όρισε με τη σειρά του, Αναπληρωτή Υπεύθυνο Πόλης τον Βασιλάκο Νικόλαο, Υπευθύνους Οργάνωσης τους Μαλέσκο Δημήτρη και Τσοκανάρα Δημήτρη, καθώς και τους υπόλοιπους Υπευθύνους που προβλέπονται από το καταστατικό.
Τα πρακτικά των εκλογών στάλθηκαν στον Γραμματέα Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Α.Ε.Ι. Γιώργο Παπαδομιχελάκη, στο Γραφείου του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά και βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Με τιμή,
Για την γραμματεία πόλης

Ο Υπεύθυνος Πόλης
Βέργος Στέργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου