Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Αλλαγές στην ΟΝΝΕΔ

Ξεκίνησε η αποδόμηση της ΟΝΝΕΔ από πλευράς Ανδρέα Παπαμιμίκου, μέσω της τοποθέτησης της στενής του παρέας σε θέσεις κλειδιά της γαλάζιας νεολαίας। Πληροφορίες θέλουν τον "ανασφαλή" Παπαμιμίκο να απορρίπτει το άνοιγμα σε νέα και άφθαρτα πρόσωπα και καλά πληροφορημένοι ΟΝΝΕΔίτες τονίζουν πως στόχο έχει θέσει τον συγκεντρωτικό "έλεγχο" της παράταξης μέσω της τοποθέτησης σε θέσεις κλειδιά του στενού του κύκλου - της παρέας του από τα παλιά।

Έτσι οι ΟΝΝΕΔίτες της Αθήνας ας περιμένουν το δίδυμο Κανελλόπουλου - Σακαρατσένου να τους επισκέπτεται σύντομα, ενώ ο Ιωαννίδης της Παντείου μάλλον θα ξεκινήσει τα ταξίδια στην περιφέρεια। Το δυσάρεστο στην περίπτωση του Παπαμιμίκου είναι πως έχει ήδη υιοθετήσει πολιτικές τακτικές..."επαγγελματία πολιτικού", καθώς φροντίζει με έντεχνες διαρροές να μετρά αντιδράσεις μεταξύ πολιτικών αντιπάλων αλλά και υποστηρικτών.

Η στάση αυτή φαίνεται να έχει ενοχλήσει πολλούς από αυτούς που τον στήριξαν στην εκλογή του, που πλέον μιλούν ανοιχτά για "παρεάκι" που προσπαθεί να μονοπωλήσει την ΟΝΝΕΔ και για λογικές "ελέγχου" του συστήματος! Ο Ανδρέας όμως δεν μασά ... κερδίζει χρόνο ... διαπραγματεύεται, υπόσχεται και τάζει ... μέχρι να εδραιωθεί τουλάχιστον ... γιατί μετά ... αν χρειαστεί θα φέρει και από την "αποστρατεία" ακόμα ανθρώπους να στελεχώσουν την ΟΝΝΕΔ του!!!

1 σχόλιο:

  1. ta tsoutsekia tou katsafadou.... kai tou tsaka.... kai tou kotopoula tou mimikou....
    gamw to lekanopedio tous!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή