Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΝΟΘΕΙΑ στην ΟΝΝΕΔ ΧΙΟΥ

«Πίσω από κάθε επανάσταση βρίσκεται ένα όνειρο και μία αιτία,
ακόμα και αν  η επανάσταση δολοφονηθεί, το όνειρο πάντα θα υπάρχει»
Δ. Πόθος

Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έδωσα ένα τίμιο πολιτικό αγώνα, παρουσίασα τις πολιτικές μου θέσεις και για αυτές ζήτησα να κριθώ. Παράλληλα αρνήθηκα πεισματικά να συνάψω οποιαδήποτε μικροπολιτική συμφωνία με τον οποιοδήποτε διότι, τέτοιου είδους πολιτικές πρακτικές βρίσκονται έξω και πολύ μακριά από τη δική μου αντίληψη για την πολιτική, το αποτέλεσμα ήταν να δεχθώ αβυσσαλέο και συκοφαντικό πόλεμο.
Ένα πόλεμο χωρίς όρια από αυτούς που έχουν μάθει να δρουν στο σκοτάδι και να προσπαθούν να ορίσουν ότι δεν τους ανήκει. «Ανθρώπους» καιροσκόπους και τυχοδιώκτες, ίδιας ποιότητας με αυτούς που μας οδήγησαν εξαιτίας της συμπεριφοράς τους στη συντριβή στις περασμένες εκλογές.  
Η εκλογική διαδικασία ήταν μεθοδευμένη και νοθευμένη και γι’ αυτό το λόγο υπέβαλλα ένσταση στο εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς δεν μπορώ να το αναγνωρίσω.
Καταρχήν οι εκλογικοί κατάλογοι ήταν νοθευμένοι, αφού είχαν φροντίσει ν’ αποκλείσουν περί των 100 ανοικτών υποστηριχτών μου, ενώ το θράσος τους ξεπέρασε κάθε όριο όταν απέκλεισαν και συγγενείς μου. Επίσης, αξίζει ν’ αναφέρω ότι υποψήφιος σύνεδρος που με υποστήριζε δεν περιλαμβάνονταν στους εκλογικούς καταλόγους, ενώ ήταν υποψήφιος σύνεδρος. Πράγμα που δείχνει ότι αυτοί που ανέλαβαν το έργο αυτό πέρα από αδίστακτοι είναι και  χαμηλής νοημοσύνης. Έτσι, όταν κατάλαβαν το μέγεθος της ανοησίας τους και για να τα μπαλώσουν αποφάσισαν ότι είχε δικαίωμα ψήφου και του επέτρεψαν να ψηφίσει χωρίς να είναι στους εκλογικούς καταλόγους δείχνοντας πόσο διάτρητη και εύκολα προσπελάσιμη είναι η όλη διαδικασία. Αλλά ακόμα και αυτοί οι νοθευμένοι κατάλογοι ουδέποτε τοιχοκολλήθηκαν, ως έπρεπε, ώστε να μπορέσω να κάνω προεκλογικό αγώνα, ενώ, όπως μου κατήγγειλαν μέλη της ΟΝΝΕΔ δέχονταν τηλεφωνήματα από συγκεκριμένα γραφεία. Το λόγο της μη ανάρτησης των εκλογικών καταλόγων, τον κατάλαβα χθες, ήταν ώστε να μην μπορέσω ν’ αντιδράσω, αφού μ’ έφεραν προ τετελεσμένων γεγονότων.  
Ακόμη, η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, που εκεί αυτή εξελέγει το 2007 με παρόμοιες διαδικασίες,  έπρεπε να είχε υποβάλει την παραίτηση της ή να της είχε ζητηθεί, αφού η ίδια έχει εκλεγεί στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Χίου, καθώς σύμφωνα με το καταστατικό της ΟΝΝΕΔ είναι ασυμβίβαστη η διπλή ιδιότητα. Επίσης, ουδέποτε τοιχοκολλήθηκε οποιαδήποτε ανακοίνωση, ώστε να μη λαμβάνω γνώση. Αυτά, καθώς και άλλα πολλά συνέβησαν που αν τα αναφέρω θα χρειαστώ πέντε σελίδες.   
Όπως γίνεται αντιληπτό δεν μπόρεσα να διεκδικήσω την εκλογή μου επί ίσοις όροις. Ωστόσο, παρέμεινα στη διαδικασία, διότι είχα υποχρέωση απέναντι στους δεκάδες ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ/ΙΣΣΕΣ που πίστεψαν  στο όραμα μου για μία σύγχρονη ανοικτή ΟΝΝΕΔ και μαζί κατηγάγαμε περιφανή νίκη πριν περίπου ενάμιση μήνα. Τώρα, όμως, οι διαδικασίες ήταν κλειστές και ελεγχόμενες πράγμα που δυσχέρανε εξαιρετικά τον αγώνα μας.  
Κλείνοντας, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ και τις ΟΝΝΕΔΙΤΙΣΣΕΣ που με στήριξαν  ανιδιοτελώς διότι, ούτε δήμαρχος είμαι ούτε και βουλευτής, ώστε να έχουν να κερδίσουν κάτι από εμένα. Επίσης, θέλω να τους ζητήσω να βρίσκονται σε εγρήγορση διότι, ανεξαρτήτως από την  τελική έκβαση των πραγμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κληθούμε να δώσουμε και πάλι άλλη μία μάχη και αυτή τη φορά θα βρισκόμαστε εμείς σε θέση ισχύος. Άλλωστε, γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί που απεργάστηκαν αυτά.    
Πραγματικά θλίβομαι…
Μήτσουρας Βασίλειος

52 σχόλια:

  1. Na ta peis sto filo soy ton Papamimiko auta pou les.
    Episis an to 2007 oi ekloges gia tin ONNED xioy itan proion noheias giati den to katadikazes tote kai perimenes 3 xronia na mas to peis?
    H DAP Chiou me 54% file Mitsoura einai edo eimaste poloi perifanoi pou o epomenos proedros mas einai DAPitis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala oi dapites xiotes mn milate. Eixe kanonisei to filaraki sas/ foititopateras sas o Prwtopaparas kai psifisan peri tous 30 foithtes apo sxoli tis a8inas xwris kan na einai sti xio. Apla me tn katalogo apo tn grammateia tis sxolis tous. Einai etsi?????? Arnei8eite to an 8elete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. afou egine motheia to 2007, giati paremeine antiproedros onned Xioy kai den paraitithike, katagellontas tin diadikasia.
    Gia pes Mitsoura, tis apeiles, pou eksapeleies pros tous antipalous soyu ypopsifious sinedrous, tosos esi, oso kai o teos Bouleytis toy nisiou!!!! Eks idion krineis ta alotria.Esi drouses sto skotadi, prospathontas me meli tis neolaias PASOK na pareis tis ekloges, me apeiles pros tous neolaious, me apeiles oti tha kapseis ta grafeia, an then bgeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΙΟΝ ΝΟΘΕΙΑΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2007, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΝΝΕΔ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;;;;;
    ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΔΡΑΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η "ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ", ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΝΟΘΕΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. file ithele to paidi na paei gia Bouletis Xioy, gia ayto den efeige apo tin ONNED to 2007!!!
    Alla distixos apo oti mas elege ton "ekopse" kai kala o nin Bouletis giati ton bobithike, xa,xa,xa
    Perimene Mitsoura, tora tha kanei h ntora koma kai tha se balei kai proerdo tis Ntoro-onned alla kai Bouleuti Xiou, na sou figei o kaimos. Ante mh g... ta ntorakia, mas ta exoun ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ15 Ιουνίου 2010 στις 11:38 μ.μ.

    Για το τι είχε γίνει το 2007 σας τα έχω πει επανειλημμένα, όπως και το λόγο που τότε δεν πήρε το θέμα διαστάσεις, αν θυμάστε εκλογές ΟΝΝΕΔ έγιναν Μάιο του 2007 και το Σεπτέμβρη πηγαίναμε σε εθνικές!!!!

    Περήφανοι άραγε γιατί είστε, μήπως για το αποτέλεσμα!!! που ξέρετε πολύ καλά ότι είναι νοθευμένο και παρόλα αυτά πήρατε 147 ψήφους και εγώ 100 αν ψήφιζαν όλοι όσοι ήρθαν στα γραφεία της ΝΟΔΕ θα ήμουν πάνω από τον Κ. Λούκα 80 ψήφους, η μήπως ξεχνάτε τις ενστάσεις που κατέθετα κάθε πέντε λεπτά, αφού συνέχεια ερχόταν κόσμος και ο πρόεδρος της ΝΕΦΕ τους έλεγε είστε εκτός καταλόγου!!!!! Ενώ οι περισσότεροι από αυτούς ήταν μία δεκαετία ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ/ΙΣΣΕΣ

    Επίσης, να σας θυμίσω Δαπίτης ήμουν και εγώ στο πανεπιστήμιο, επομένως μην καπηλεύεστε τον τίτλο του ΔΑΠΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετά από κάθε εκλογική διαδικασία κάποιος θα ναι ο νικητής και κάποιος θα ναι ο ηττημένος...Στην περίπτωση σου Βασίλη μπορεί να είναι δύσκολο να το αποδεχτεί αλλά αυτό είναι το αποτέλεσμά... παρόλα αυτά θα πρέπει να το χωνέψεις κάποια γιατί όσο το συνεχίζεις κάνεις κακό στην ΟΝΝΕΔ...Αν βέβαια σε ενδιαφέρει γιατί προσωπικά πιστεύω ότι δεν είσαι καν νεοδημοκράτης είσαι ένας φιλόδοξος και αιθεροβάμων νέος που ονειρεύεται να αναδειχθεί μέσω τού κόμματος με σκάλα την οννεδ. μάθε λοιπόν ότι τα κόμματά δεν είναι οχήματά για την ανάδειξή μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιάννης Φράγκος, Γραμματέας ΟΝΝΕΔ Χίου15 Ιουνίου 2010 στις 11:48 μ.μ.

    Όλοι εσείς που αρχικά αποκαλούσατε το ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ διεφθαρμένο και μόλις βγήκε τον γλείφατε πριν πιάσετε το Βασίλη στο στόμα σας πρέπει να πλένεται 100 φορές με ανθόνερο!!!!!

    Κουράγιο Βασίλη είμαστε μαζί σου
    Άραγε γιατί δεν γράφετε επώνυμα όπως εμείς μήπως γιατί είσαι ίδιος υβριστής, μήπως είσαι εσύ κ. Λουκά!!!

    Γίαννης Φράγκος
    Γραμματέας ΟΝΝΕΔ Χίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι εκλεγμένο Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Χίου

    Λέγομαι Αντώνης Κοντός

    και δεν ήμουν στους εκλογικούς καταλόγους για να ψηφίσω!!! έτσι βοηθάτε τη Νέα Δημοκρατία διώχνοντας μας

    και για γράψτε επώνυμα να δούμε πόσοι είστε!!!

    και άστε κατά μέρους αυτά για ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν σας παίρνει

    Βασίλη όλοι οι ΟΝΝΕΔ Χίου είναι μαζί σου και στο γκρεμό θα έρθουμε αν χρειαστεί!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. oloi eseis poy lete ayta gia ton proedro tis ONNED Xioy giati gia emas einai proedros o Vasilis kai oxi o periklis tha prepei na ntrepeste!!!!


    ta pseamata sas kai oi laspes sas den pianoyn pano toy

    grapste me alithino onoma na doyme ti eiste

    Viki Tsourou, melos ONNED Xiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΟΥΛΑΖΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ΧΙΩΤΗΣ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ16 Ιουνίου 2010 στις 12:09 π.μ.

    ΝΑΙ ΡΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΕΣ!!!!!!

    ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ!!! ΜΕΤΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΠΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ!!!!

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΡΑΨΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΗΤΣΟΥΡΑ!!!!!

    ΒΑΣΙΛΑΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΣΑΙ!!!!!!!

    ΜΠΟΥΛΑΖΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΧΙΩΤΗΣ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ε. Χανδρή- ΟΝΝΕΔΙΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ16 Ιουνίου 2010 στις 12:19 π.μ.

    Είστε πολύ λίγοι και μικροί όλοι εσείς που μιλάτε έτσι για τον Βασίλη όσο και να βρίζεται δεν τον αγγίζει γιατί όλοι η Χίος ξέρει ποιος είναι

    Βασίλη μου περιμένουμε οδηγίες...

    και εγώ σας λέω γράψτε με ονοματεπώνυμο για να μάθουμε ποιοι και πόσοι είστε

    Ευαγγελία Χανδρή

    ΟΝΝΕΔΙΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ!!!! γιατί την είχαν βγάλει από τους εκλογικούς καταλόγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Makrokanis George/ eftixos imoun stoys katalogous kai psifisa!!!!16 Ιουνίου 2010 στις 12:26 π.μ.

    Billare min akous tipota synexise dynata kai eimai sigoyros oti tha kriftoyne se ligo


    kai mia poy lene gia boyleytes kai tetoia


    tous leo oti meta apo oti egine o monos logos gia na psifiso pali ND einai na eisai ypopsifios voyleytis!!!!!!!!!!!!!!!!!

    pame oloi mazi dipla sou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    G Makrokanis/ onned xiou

    A!!!! gia grapste kai kana onoma!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδιά...να ρωτήσω κάτι;Ποίος είναι πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χίου;Ο Βασίλης ή ο Περικλής;Τι έβγαλε η κάλπη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αδερφέ μου το τι ζήσαμε το Σάββατο δεν λέγετε!!!

    Τώρα για να καταλάβω λένε σε μας ότι φέρναμε Πασόκους!!! αυτοί που τους διορίζανε σε δουλειές

    Αμαλία Μήτσουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΛΑΖΕΡΗΣ16 Ιουνίου 2010 στις 12:35 π.μ.

    ΜΗΤΣΟΥΡΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ

    ΜΗΤΣΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρήστος Μ. Υποστηρικτής του Βασίλη Μήτσουρα
    Βασίλη μου ξέρεις σε υποστηρίζω.Αλλά αυτό που συνέβει την μέρα των εκλογών δεν ήταν σωστό...να κάνεις φασαρία και να σπας τζαμια...ντροπή!!!
    Πιστεύω σε σένα και πιστεύω ότι μια μέρα θα γίνεις μεγάλος πολιτικός.Έχεις άστρο.Ελπίζω αυτή η ήττα να μην σε πτοήσει και να συνεχίσεις μπροστά.Θεωρώ ότι πρέπει να βάλεις μυαλό σε κάποια πράγματα.
    Ευχομαι να κάποια μέρα να καταλάβεις και να αφήσεις τις γελοιότητες περί νοθείας.
    Υ.Γ. Αν αυτοί έκαναν νοθεία, εμείς ασκήσαμε βια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιάννη μου ηρέμησε μην πέφτουμε στο επίπεδο τους. Το μόνο που τους έμεινε είναι να βρίζουν

    Να δούμε τι θα γίνει και με τις ενστάσεις και μετά θα τα πούμε

    Αμαλία Μήτσουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποιοσ Χρίστος Μ. ασε τα κόλπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΠΟΥΛΑΖΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ16 Ιουνίου 2010 στις 12:44 π.μ.

    ΠΟΙΑ ΤΖΑΜΙΑ ΡΕ ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΜΠΑ ΌΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΟΥ

    ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗ Μ' ΑΚΟΥΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τωρα για να καταλαβω ενας ανώνυμος επικρίνει το Βασίλη λέγοντας ψέυδη πίσω από ανωνυμία και ψεύτικα ονόματα

    ποιος είναι ο Χρίστος Μ.;;;;;;;;


    Γιάννης Φράγκος
    Γραμματέας ΟΝΝΕΔ ΧΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ναι Γιάννη αυτό κάνουν τα ποντίκια κρύβονται!!!!

    ποιος είναι ρε παιδιά αυτός ΧΜ...



    Αμαλία Μήτσουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπας και είστε πράκτορες του ΠΑΣΟΚ;
    Και ποίος διόριζε πασοκους;
    Γιατί εγώ άκουσα για ένα διορισμό 2000 ευρώ το μήνα...
    Α και κάτι άλλο.Μήτσουρα κατηγορείς την κεντρική διοίκηση ότι έκανε νοθεία και ταυτοχρόνως τους ζητάς να εκδικάσουν μια ένσταση που τους αφορά.
    Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. re sys katalabete to o Vasilis den exane alios mono me ayto poy kanate me to filaraki sas ton ioannidi kai alloy eginan mono sti xio ta blepoyme kathe mera eixate mazi sas oloys toys dhmarxoys, to voyleyti kai pirate mono 147!!!!!

    aisxos mono kai mono gi' ayto prepei na to boylosete!!!!

    O Vasilis einai proedros mas den ton anagnorizoyme ton Perikli

    an exete tsipa filotimo eseis prota prepei na zhthsete na xanaginoyn ekloges dioxate 100 onnedites ayto einai to neo orama tis ONNED

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΑΚΗΣ (ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ) ΝΤΙΝΟΣ/ ΨΑΞΤΕ ΜΕ ΣΤΟ FACEBOOK EIMAI ΑΛΗΘΙΝΟΣ16 Ιουνίου 2010 στις 1:02 π.μ.

    Παιδία ήρθα και εγώ

    ΣΤΗΡΙΖΩ ΒΑΣΙΛΗ ΜΗΤΣΟΥΡΑ

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!

    ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΧΙΟΥ

    ΣΑΚΗΣ ΝΤΙΝΟΣ/ ΧΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΒΑΣΙΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ε αφού δεν αναγνωρίζετε το νόμιμο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ. Δημιουργήστε μια νέα οργάνωση νέων και βάλτε τον πρόεδρο...Δεν ενοχλείτε κανέναν πλέον.
    Εγώ παρόλο που στήριξα τον Βασίλη αναγνωρίζω τον Περικλή Λουκά ως νόμιμο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Χίου.
    Βασίλη λυπάμαι,αλλά πρέπει να το αποδεχθείς για το καλό του κόμματος.
    Χρήστος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βασίλης Μήτσουρας16 Ιουνίου 2010 στις 1:07 π.μ.

    Παιδιά σας ευχαριστώ από τα βαθύ της καρδιάς μου για την συμπαράσταση, αλλά θέλω να σταματήσετε τώρα

    Αφήστε τους να κρύβονται, όσο για τα 2000 ευρώ ρωτήστε το θείο του συνέδρου σας να σας πει εκείνος και μετά τα ξαναλέμε

    Βασίλης Μήτσουρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βασίλης Μήτσοθρας16 Ιουνίου 2010 στις 1:15 π.μ.

    Ειλικρινά δεν ξέρω κανένα Χρίστο που να με στήριξε

    δεν υπάρχει αυτό το άτομο

    και συγνώμη πριν για τα Βάθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Έτσι βγαίνουν οι Πρόεδροι σε δημοκρατικά Κόμματα με νοθεία αυτά τα κάνουν οι χούντες εκτός και αν στη Νέα Δημοκρατία έχουμε Χούντα

    Σάκης Ντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ma xounta exoyme.

    Ioannidi molis dielises tin ONNED Xioy

    kane dekti tin enstasi

    den einai sobara pragmata ayta

    makrokanis G./ onned xioy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλαϊτζής Δημήτρης, Μέλος ΟΝΝΕΔ Χίου, ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΗΤΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ16 Ιουνίου 2010 στις 1:00 μ.μ.

    Οι συκοφαντίες και τα ψεύδη σας δεν έχουν όρια εμείς οι Χιώτες ξέρουμε καλά ποιος είναι ο Βασίλης Μήτσουρας. Γράφεις φιλάρακο ανώνυμα λέγοντας ψέματα, γιατί δεν γράφεις επώνυμα μήπως φοβάσαι τις Μηνύσεις διότι, ξέρεις καλά ότι τίποτα δεν ισχύει

    Εμείς στηρίζουμε Μήτσουρα!!!!!!!! γιατί είναι ο πιο έντιμος ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ που υπάρχει στη Χίο

    Που είναι οι πολιτικές σας θέσεις για την ΟΝΝΕΔ, ο Βασίλης τις έχει καταθέσει εδώ και μήνες

    Όπως ξέρεις ο Βασίλης Μήτσουρας έδινε ως αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ συνέχεια μάχη για να σταματάει εσάς και τα κόλπα σας, γι' αυτό και παράμενε για να μην κάνετε ότι θέλετε

    Εσείς δεν είστε που τρέχατε στο γραφείο του Πίττα όταν ήταν βουλευτής και παρακαλούσατε να σας βοηθήσει ή το ξεχάσατε

    ΥΓ. Η γυναίκα μου ήταν εκτός καταλόγου, άραγε γιατί, πάλι καλά που αφήσατε εμένα, αφού δεν την θέλετε στην ΟΝΝΕΔ λογικά δεν την θέλετε να ψηφίζει και Νέα Δημοκρατία.
    Έτσι θα πάει μπροστά το κόμμα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καλαϊτζής Δημήτρης, Μέλος ΟΝΝΕΔ Χίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Xr. Mpakogeorgos/ Melos ONNED Xiou16 Ιουνίου 2010 στις 2:02 μ.μ.

    stirizo kai ego vasili mitsoura anoiktaaaaaa kai fonaktaaaaaaaa

    eida to sabbato ti egine pano apo ti misi onned xioy bgike ektos katalogoy.

    erxese kirie anonime kai mas les istories gia agrious kai psemata gia ton Vasili

    O vasilis einai proedros sti sinidisi mas giati an den ta eixate mageiremena me ta filarakia sas sthn Kentriki Dioikisi tha eixate pathei sintrivi
    polu megali sintrivi

    vasili eimai sto pleyro soy kai tha eimai gia pantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    Xr. Mpakogeorgos/ melos ONNED Xiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δέσποινα Παπαγιαννάκη, Μέλος ΟΝΝΕΔ Χίου, Νομαρχιακή Σύμβουλος Χίου16 Ιουνίου 2010 στις 2:41 μ.μ.

    ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΗΤΣΟΥΡΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ

    Δεν θα σχολιάσω τις ανοησίες που γράφει αυτός ο ανώνυμος διότι, δεν είναι ούτε άξια σχολιασμού

    Αλλά θα σχολιάσω αυτό που έγινε το Σάββατο και ήμουν παρούσα και σας το καταθέτω

    είδα να μην αφήνουν μέλη να ψηφίσουν, μέλη που σε κάθε εκλογική μάχη είναι εκλογικοί αντιπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας στη Χίο. Έτσι, φέρονται σε Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες που έχουν δώσει μάχες για τη Νέα Δημοκρατία.

    Γιατί επειδή ήθελαν να βγάλουν πρόεδρο τον κ. Περικλή Λουκά, αν μπορούσε να έβγαινε με την αξία του, με τίμιο και νόμιμο τρόπο

    Όχι, όμως έτσι. Δεν είναι σωστό για κανένα. Για εκείνον πρώτα απ' όλα, ακόμη, για τα μέλη που δεν ψήφισαν, για εμάς που έχουμε δώσει μάχες για τη Νέα Δημοκρατία στη Χίο.

    Το ήθος του Β. Μήτσουρα δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας είναι γνωστό από άκρη σε άκρη της Χίου

    Δέσποινα Παπαγιαννάκη

    Μέλος ΟΝΝΕΔ Χίου
    Νομαρχιακή Σύμβουλος Χίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μανωλάκης Κώστας/ Μέλος ΟΝΝΕΔ ΧΙΟΥ16 Ιουνίου 2010 στις 3:09 μ.μ.

    Μη ζητάτε τα ρέστα ακόμα και εσείς είδατε τι έγινε το Σάββατο, ξέρετε καλά ότι πρόεδρος σήμερα έπρεπε να είναι ο Βασίλης Μήτσουρας γιατί η πλειοψηφία αυτόν ήθελε!


    Μήτσουρα Ζούμε για να σε ακολουθούμε.-


    και ας το καταλάβουν όλοι καλά


    Κ. Μανωλάκης, Μέλος ΟΝΝΕΔ Χίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αγαπητε Βασιλη Μητσουρα, δεν μπορω να καταλαβω τον τελευταιο καιρο τις κινησεις και τα λεγομενα σου. Μας ανακοινωνεις οτι δεν αναγνωριζεις το αποτελεσμα των εκλογων αλλα και οτι για ολα φταει η κεντρικη δοιηκηση και ο συνυποψηφιος για την προεδρια Περικλης Λουκας. Εχεις σκεφτει ποτε οτι μπορει να φταις εσυ ο ιδιος και το περιβαλλον σου που το μονο που ξερετε να κανετε ειναι να πετατε λασπη και να γραφετε τους τιτλους σας στο τελος καθε αναρτησης σας; Πριν τις εκλογες της ΟΝΝΕΔ εξαπολυεις επιθεσεις απο την ιστοσελιδα σου σε βουλευτες και σε στελεχη του κομματος , τα οποια εχουν εκλεχτει μεσα απο τις νομιδες διαδικασιες , για προσωπικο σου ωφελος. Αυτο δεν ειναι παραπτωμα, δεν πρεπει να απολογηθεις γι αυτο ; τα στελεχη που σε τριγυριζουν δεν το βλεπουν ; Αναφερεις την αποχωρηση σου απο το κομμα.Μηπως προετοιμαζεις το εδαφος για την ενταξη σου σε κατι νεο που ερχεται και δεν εχεις το πολιτικο θαρρος να φυγεις με το κεφαλι ψηλα και ριχνεις τις ευθυνες σε αλλους ; Οσο για την αναγνωριση του αποτελεσματος το αναγνωρίζεις μονοπλευρα καθως ουτε στο συνεδριο θα πρεπει να παραστεις σαν συνεδρος.Αλλα αυτο δεν σε βολευει, θελεις να πας για να συνεχισεις να πετας λασπη. Μηπως τελικα η κεντρικη δοιηκηση πρεπει να ασχοληθει με εσενα και τις παλαιοκομματικες μεθοδους που σου εχουν μαθει να χρησιμοποηεις και να σε βαλουν εκει που ανηκεις;
    Τα σταυρωμμενα ψηφοδελτια σε σμυνκρηνση που εδινες τους ψηφοφορους δεν ειναι παραπτωμα; Αλλα ειπαμε παλαιοκομματικες μεθοδοι.Αυτα σου εχουν μάθει αυτα κανεις.
    Τελικα Αγαπητε Βασιλη ολα για την καρεκλα τα κανεις. Δεν σε ειδα πουθενα να αναφερεις την συστρατευση σου με τον νεο προεδρο για μια ΟΝΝΕΔ πιο δυνατη αλλα μονο λασπη και κλαμα για το αποτελεσμα!

    Υ.Γ. Δεν κανουν οι τιτλοι τους ανθρωπους αλλα οι ανθρωποι τους τιτλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρε παιδάκια οι εκλογές τελείωσαν. Αυτό είναι το ήθος σας.Δεν αποδέχεσθαι το αποτέλεσμα της κάλπης και αμέσως καταγγέλετε νοθείες και μαλακίες. Όσο για τα σχόλια νομαρχιακών συμβούλων και λοιπών καρακλοκένταυρων ας βγάλουν τον σκασμό γιατί ξέρουμε όλοι πολλοί καλά ότι ήθελαν ένα πιόνι στην ΟΝΝΕΔ και το ελέγχουν κατά το δοκούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΠΟΥΛΑΖΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ΜΕΛΟΣ ΟΝΝΕΔ ΧΙΟΥ16 Ιουνίου 2010 στις 10:18 μ.μ.

    ΠΑΛΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!!!

    κοιτάτε τι έγινε σε όλη την Ελλάδα, Νοθεία παντού

    Αρκαδία, Ιωάννινα, Πειραιάς, Κέρκυρα, Κεφαλλονιά κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Kala kanete paidia kai menete anonimoi,
    min ksexnate tous mpravous pou efere mazi tou o "timios agonistis", o "proedros" ths kardia tous Basilis Mitsouras kai itan dipla tou se oli tin diarkeia ton eklogon.O enas malista apo tous mpravous pou efere, akoustike oti einai "gnostos" stin astinomia. Kai o allos itan ypallilos tou Limenikou. O Limenarxis tis Xiou, ti leei gia ola auta?????? Pantos katalabainoume oti me tis perikopes miston kati prepei na kanoun kai oi dimosioi ypalliloi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Και η αμοιβή αυτών:100 ευρώ έκαστος.
    Σκεφθείτε πόσο σοβαρός είναι ο Βασίλης Μήτσουρας για να προσλαμβάνει και μπράβους...
    Ήδη γελάει μαζί σου ο κόσμος.
    Και αν νομίζεις ότι με αυτούς του αυλικούς(Μπουλαζέριδες,Φράγκο,Κλούβα και λοιπούς) θα κάνεις προκοπή είσαι πολύ γελασμένος.
    Ο Γ.Μπουλαζέρης έγραψε ότι είσαι Βλάκας. Γιάννη συμφωνώ απόλυτα.
    Η αλαζονία Μήτσουρα θα σε φάει.Κυριακή κοντή γιορτή.Αν πιστεύετε ότι έγινε νοθεία βάλτε τον πρόεδρος σας να κατέβει για δημοτικός σύμβουλος.
    Υ.Γ. Θα γελάσουμε και εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΗΤΣΟΥΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΧΙΟΥ

    Με ιδιαίτερη χαρά διαβάσαμε στο τύπο τις προτάσεις - δεσμεύσεις του Βασίλη Μήτσουρα για μία νέα ΟΝΝΕΔ. Προτάσεις που ανοίγουν την οργάνωση μας στην ίδια τη βάση της και δημιουργούν συνθήκες για ουσιαστική διαφάνεια και συμμετοχή όλων των μελών της στις αποφάσεις.

    Οι προτάσεις που κατέθεσε ο Βασίλης Μητσούρας μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους και τις προσυπογράφουμε. Για την εφαρμογή των προτάσεων αυτών, άλλωστε ο Βασίλης Μήτσουρας έδινε σκληρή μάχη τα τελευταία τρία χρόνια ερχόμενος σε σφοδρή αντιπαράθεση με κατεστημένες αντιλήψεις, καθώς και με τους εκφραστές των αντιλήψεων αυτών.

    Επιπλέον, ο Βασίλης Μήτσουρας διαθέτει σημαντικά ποιοτικά στοιχεία που κατά τη γνώμη μας πρέπει απαραίτητα να διαθέτει οποιοσδήποτε επιθυμεί να διεκδίκηση την προεδρία της ΟΝΝΕΔ. Είναι μετριοπαθής, διαθέτει άρτια επιστημονική κατάρτιση, μεστό πολιτικό λόγο και σημαντική εμπειρία στην ΟΝΝΕΔ και στη ΔΑΠ, απ’ όπου και προέρχεται.

    Κατά συνέπεια των παραπάνω στηρίζουμε ανεπιφύλακτα και με όλες τις δυνάμεις μας τον Βασίλη Μήτσουρα και καλούμε όλους τους νέους και τις νέες της Χίου να τον στηρίξουν.

    Φράγκος Γιάννης, Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Χίου
    Κλούβας Σιδερής, Αναπληρωτής Οργανωτικός Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Χίου
    Παπαδημητρίου Θανάσης, Υπ. Ιδεολογίας – Τύπου και Δημοσιών Σχέσεων Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Χίου
    Κοντός Αντώνης, Μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Χίου

    ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΗΤΣΟΥΡΑ
    ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΛΟΥΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ!!!!

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΚΤΟΣ ΟΝΝΕΔ 45 ΕΤΩΝ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΙΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΙ ΛΕΣ;;; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Μετά την απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά για εκλογή του πρόεδρου της ΟΝΝΕΔ και των προέδρων των περιφερειακών οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ από τη βάση της νεολαίας του κόμματος και μέσα από ανοικτές διαδικασίες στις οποίες κάθε νέος/α από 16 έως και 32 ετών μπορεί να συμμετέχει χωρίς καμία ειδική προϋπόθεση, εκδηλώνω την πρόθεση μου να διεκδικήσω τη θέση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Χίου.
    Οι θέσεις μου (οι οποίες αποτελούν και δεσμεύσεις μου σε περίπτωση εκλογής μου) για την ΟΝΝΕΔ είναι:
    • Σύγκλιση του Νομαρχιακού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ τουλάχιστον μία φορά το μήνα.
    • Πρόσβαση στα πρακτικά των συνεδριάσεων της ΟΝΝΕΔ σε οποιοδήποτε μέλος της το επιθυμεί.
    • Θέσπιση τριμελούς ελεγκτικής επιτροπής, η οποία θα ασκεί οικονομικό έλεγχο. Η θητεία των μελών της ελεγκτικής επιτροπής θα είναι τριετής και δεν θα μπορεί να ανανεωθεί.
    • Σύνταξη Ισολογισμού στο τέλος κάθε οικονομικού έτους και δημοσίευσης του.
    • Δημιουργία ειδικών γραμματειών (π.χ. πολιτισμού, ισότητας, μετανάστευσης, περιβάλλοντος κ.α.) με στόχο την ενίσχυση του διαλόγου και της συμμετοχής των νέων σε θεματικές που εντάσσονται στην κοινωνία των πολιτών και άπτονται της κοινωνικής ευθύνης.
    • Παραπομπή στην ολομέλεια των μελών της ΟΝΝΕΔ όλων των θεμάτων που χρήζουν ψηφοφορίας, ώστε οι αποφάσεις να προκύπτουν από τα ίδια τα μέλη της ΟΝΝΕΔ.
    • Δημιουργία Διαδικτυακού τόπου με σκοπό την πλήρη ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων για τις δράσεις της ΟΝΝΕΔ Χίου. Επίσης, στον ίδιο ιστότοπο θα δημοσιεύονται όλες οι αποφάσεις της ΟΝΝΕΔ, ενώ ακόμη θα τίθενται σε ανοικτό διάλογο σημαντικά θέματα, ώστε οποιοσδήποτε επιθυμεί να καταθέτει την άποψη του.

    Μήτσουρας Βασίλης
    Υποψήφιος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Χίου

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ

    ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

    Σύμφωνα με τον Πρωταγόρα τα συστατικά στοιχεία που πρέπει να διέπουν τον πολιτικό είναι η «αιδώ» και η «δίκη». Όποιος δεν είχε αυτά τα δύο βασικά στοιχεία αποτελούσε σημαντικό κίνδυνο για την πολιτεία και έπρεπε ν’ αποβάλλεται, διότι η συμπεριφορά του έθετε σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή και την αρμονική λειτουργία της πολιτείας.
    Όταν ένας πολιτικός δεσμεύεται για ένα πρόγραμμα πρέπει και έχει την υποχρέωση να το εφαρμόσει, αν τώρα μετά την εκλογή του, αλλάξει τις θέσεις του, τότε σύμφωνα με τον Πρωταγόρα δε διαθέτει τα παραπάνω στοιχεία και κατά συνέπεια η συμπεριφορά του δεν είναι πολιτικά ηθική.
    Όλοι Θυμόμαστε το περίφημο πρόγραμμα των ’’100 ημερών’’ όπως το είχε ονομάσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και το οποίο ανέφερε συνεχώς σε όλη την προεκλογική περίοδο, πριν από τις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου.
    Το λεγόμενο πρόγραμμα των ’’100 ημερών’’ δομούνταν πάνω σε τέσσερις άξονες όπως είχε ανακοινωθεί επίσημα, δια στόματος το Γ. Παπανδρέου. Ο 1ος από τους τέσσερις άξονες είχε να κάνει με τη στήριξη του εισοδήματος των πολιτών και συγκεκριμένα ανάμεσα στα μέτρα που είχε υποσχεθεί να πάρει ο Γ. Παπανδρέου ήταν:
    Οι αυξήσεις μισθών και συντάξεων που καλύπτουν τον πληθωρισμό και αναδιανομή του φορολογικού βάρους (η πρόταση παρατίθεται αυτούσια όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα των ’’100 ημερών’’ και υπάρχει ακόμα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ)
    Μάλιστα, Ο Γιώργος Παπανδρέου έλεγε:
    «ότι το σχέδιο του Κινήματος για την έξοδο από την κρίση είναι σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από τις λύσεις και τις πρακτικές της Ν.Δ., η οποία προτείνει το πάγωμα των μισθών και συντάξεων και την συνεχή φοροεπιδρομή στην μεσαία τάξη.» (και αυτή η δήλωση υπάρχει ακόμη και σήμερα στο pasok.gr).
    Δηλαδή, ο κ. Παπανδρέου υποσχόταν από τη μία αύξηση μισθών και συντάξεων και μάλιστα πάνω από τα όρια του πληθωρισμού και από την άλλη ήταν αντίθετος με το πάγωμα μισθών και συντάξεων.
    Αυτά υποσχόταν και έλεγε προεκλογικά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και τώρα βέβαια πράττει ακριβώς τ’ αντίθετα. Αν τα φορολογικά μέτρα του νέου φορολογικού νομοσχεδίου δεν είναι φοροεπιδρομή στη μεσαία τάξη, τότε τι είναι;

    Τα συμπεράσματα δικά σας…




    Βασίλης Μήτσουρας
    Υποψήφιος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Χίου

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ;;;;;

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΞΕΝΩΝ AΜΕΣΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
    Γράφει: ο Βασίλης Μήτσουρας
    Η τρέχουσα οικονομική συγκυρία και η οικονομική κρίση που πλήττει την ελληνική οικονομία έχει οδηγήσει τις εγχώριες επενδύσεις σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα. Αν λάβει κανείς υπόψη του τις προβλέψεις για τις μελλοντικές εξελίξεις τότε είναι βέβαιο ότι δεν αναμένουμε κάτι διαφορετικό να συμβεί τα επόμενα χρόνια στην ελληνική οικονομία κάνοντας ιδιαίτερα δύσκολη την έξοδο της χώρας μας από την κρίση.
    Από την άλλη μεριά βλέπουμε μια σταδιακή έξοδο κάποιων χωρών από την ύφεση. Το γεγονός αυτό σηματοδοτείται από την αργή αλλά σταθερή αύξηση της δραστηριότητας των Ξένων Άμεσων Επενδύσεων (ΑΞΕ) στην παγκόσμια αγορά. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, οι ΑΞΕ θα ανακάμψουν το 2010 και θα εντείνουν τον ρυθμό επέκτασης τους από το 2011. Παράλληλα, ένα άκρως ενδιαφέρον στοιχείο είναι η πρώτη θέση την οποία κατέχουν οι χώρες της Κεντρικής Ευρώπης ως χώρες προέλευσης ΑΞΕ. Ενώ, οι ΗΠΑ αποτέλεσαν τον πιο δημοφιλή τόπο προσέλκυσης ΑΞΕ για το 2009, ακολουθούμενες από την Κίνα, καταφέρνοντας έτσι, οι δύο αυτές χώρες μαζί να προσελκύουν το 20% των παγκόσμιων εισροών ΑΞΕ, του επενδυμένου κεφαλαίου και των νέων θέσεων εργασίας. Επιπλέον, μια σειρά από αναπτυσσόμενες χώρες όπως είναι η Βραζιλία, η Ινδία, οι χώρες του Ειρηνικού και της Ασίας αλλά και η Τουρκία καταφέρνουν να καρπώνονται ένα διαρκώς αυξανόμενο μερίδιο των παγκόσμιων επενδύσεων, την ίδια στιγμή που η Ελλάδα εξακολουθεί να παραμένει ουραγός και σ' αυτό το τομέα.
    Τα κύρια πλεονεκτήματα από την εισροή ΑΞΕ είναι η μεταφορά κεφαλαίου και τεχνογνωσίας, η αύξηση των φορολογικών εσόδων, η αύξηση του ανταγωνισμού στην τοπική οικονομία, καθώς και η αύξηση της απασχόλησης, ότι δηλαδή έχει ανάγκη η ελληνική οικονομία.
    Οι παραπάνω λόγοι κάνουν επιτακτικότερη τη διαμόρφωση μιας πολιτικής προσέλκυσης Ξένων Άμεσων Επενδύσεων στην ελληνική οικονομία. Στα πλαίσια της αναμόρφωσης του επενδυτικού νόμου, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, πρέπει να ενσωματωθούν σημαντικές και ριζοσπαστικές πολιτικές προς αυτήν την κατεύθυνση, έτσι ώστε το νέο θεσμικό περιβάλλον να δημιουργήσει τις ελκυστικές προϋποθέσεις για τη στοχευμένη προσέλκυση επενδύσεων. Επίσης, σημαντικό είναι να δημιουργηθεί ένας ευέλικτος διοικητικός μηχανισμός όπου το σύστημα αξιολόγησης, παρακολούθησης και εκταμίευσης της χρηματοδότησης να αποτελεί μια ξεχωριστή διοικητική μονάδα, διαφορετική από τον αντίστοιχο μηχανισμό των εγχώριων επενδύσεων. Η εγγύηση ενός σταθερού φορολογικού καθεστώτος αποτελεί την αναγκαία και ικανή συνθήκη όλων των παραπάνω.

    ΠΑΡΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. andreadis dimitris/ melos ONNED XIOY17 Ιουνίου 2010 στις 1:46 μ.μ.

    gia auta poy leei o anomimos den sxoliazo tipota

    i diki moy apantisi

    einai h eponimi dilosi stirixis st prosopo tou basili mitsoura

    nai stirizo mitsoura o logos eina aplos oi theseis toy, h poiotita toy san anthropos opoios diabasei ta parapano, eimai sigouros oti to basili tha stirixi

    tora gia tis blakeies peri ntoras - samaras an einai nte kai kala na paro ena xaraktirismo

    EGO DHLONO MITSOURAKI!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ17 Ιουνίου 2010 στις 1:51 μ.μ.

    ΠΕΡΙΚΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΟΘΕΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ....ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΔΕΜ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.... Η ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΠΑΡ'ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΜΠΟΥΛΑΖΕΡΗΣ ΜΑΝ./ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΩ17 Ιουνίου 2010 στις 2:11 μ.μ.

    ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΝΕΔΡΟΣ

    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ Ή ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΡΑΓΕ

    ΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ ΓΚΕΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αντώνης Κοντός/ Μέλος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΧΙΟΥ που ήταν εκτός καταλόγων17 Ιουνίου 2010 στις 2:48 μ.μ.

    Πραγματικά το θράσος κάποιον ανθρώπων δεν έχει όρια

    Δεν φτάνει που με έβγαλαν από τους εκλογικούς καταλόγους, ενώ είμαι εκλεγμένος μέλος της Ν.Ε. της ΟΝΝΕΔ Χίου.

    κατηγορούν τον Βασίλη και εμάς γι' αυτά που κάνουν αυτοί.

    Λοιπόν κ. ανώνυμε ο Α.Κ. που ήρθε και ψήφισε και ήταν αγκαλιά με τον κ. Λουκά ο πατέρας του ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος το 2006 με το ΠΑΣΟΚ

    αν δεν το ξέρεις το ψηφοδέλτιο του Μεννή είναι στα χέρια μας έλα να στο δείξουμε, αν και είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις.

    όσο για μπράβους που λές θέλω να σε ρωτήσω αν όντως είχαμε φέρει δεν έπρεπε να τα είχαμε διαλύσει όλα και 2 - 3 από εσάς να είναι στο νοσοκομείο, είναι κανένας όχι βέβαια.

    Εγώ όταν ήρθα για να ψηφίσω θυμάμαι δημοτικό σύμβουλο (Μ.Γ.) εκτός ΟΝΝΕΔ να ρίχνει χριστούς και παναγίες και να φωνάζει. Επίσης θυμάμαι άλλο να είναι εκεί.
    Τι δουλειά είχαν αυτοί εκεί πέρα αφού δεν είναι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Για σοβαρευτήτε...μουνόπανα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Σιδερής Κλούβας - Αν. Οργανωτικός Γραμματέας ΟΝΝΕΔ Χίου23 Ιουνίου 2010 στις 2:49 μ.μ.

    Με τον Βασίλη δεν γνωρίστηκα χθες ούτε και προχθές, γνωριζόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο μπορώ να τον γνωρίζω καλυτέρα από τον καθένα. Η αναφορά μου αυτή έχει να κάνει με τον ανελέητο πόλεμο λάσπης που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα από συγκεκριμένα κέντρα.

    Αυτό που έχω να καταθέσω είναι ότι στο δικό του κώδικα αξιών και αρχών δεν χωρά καμιά απολύτως έκπτωση. Αυτά που υποστηρίζει σήμερα (αναφέρομαι στις πολιτικές του θέσεις για την ΟΝΝΕΔ) τα υποστήριζε και πέρυσι και πρόπερσι και πριν από τρία χρόνια κοκ. Την συνέπεια των θέσεων και των αρχών του δεν μπορεί να την αμφισβήτηση κανένας, ακόμα και οι πολιτικοί του αντίπαλοι, άλλωστε γι’ αυτό τον υποστηρίζω και εγώ.

    Δυστυχώς σήμερα στην πολιτική τείνει να επικράτηση μια εκφυλιστική αντίληψη περί αρεστών φερέφωνων που χρησιμοποιούν κάθε τρόπο και μέσο, ώστε ν’ αναρριχηθούν. Συνέπεια του παραπάνω είναι ότι, όσοι δεν έχουν μάθει να σκύβουν το κεφάλι, όσοι διαμορφώνουν και διατηρούν δικό τους πολιτικό λόγο να μην είναι αποδεκτοί στα κομματικά συστήματα και σ’ αυτούς που θέλουν να τα ελέγχουν.

    Έτσι, τα συστήματα αυτά χρησιμοποιούν κάθε πρόσφορο μέσο, ώστε να επιτύχουν τον σκοπό τους. Δρώντας λοιπόν αδίστακτα, όταν βλέπουν ότι κάποιος είναι αποδεκτός από τα μέλη και δεν μπορούν διαφορετικά να τον κερδίσουν αποκλείουν δεκάδες μέλη της ΟΝΝΕΔ από τους εκλογικούς καταλόγους, νοθεύοντας έτσι το αποτέλεσμα. Ωστόσο, απορώ, αυτοί που ενεργούν έτσι δεν ντρέπονται για τις πράξεις τους(;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Είστε όλοι παρτακιδες και πάτε όπου φυσάει ο άνεμος.Μήπως ο Μήτσουρας θέλει να δηλώσει αηδιασμένος ώστε να είναι υποψήφιος με τον Πολύδωρο. Οι αντιδράσεις του καταμαρτυρούν ένα σχέδιο: μια κάπως δικαιολογημένη αποχώρηση του από τη Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Έλεος με τις ανώνυμες βλακείες και υπονοούμενα

    Από το γεγονός ότι είναι ανώνυμες δηλώνεται ακριβώς το ήθος σας.

    Έχετε μάθει έτσι ακριβώς να πράττεται και να ενεργείτε χωρίς ηθική

    Το γεγονός ότι προσωπικά με βγάλατε από τον κατάλογο σημαίνει ότι ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ!!!!!!! Εγώ ήθελα να ανήκω στην ΟΝΝΕΔ και συνεπώς και στην Νέα Δημοκρατία. Άρα πρέπει να ελεχθούν τα κίνητρα σας γιατί με τις ενέργειες σας καταστρέφετε τη Νέα Δημοκρατία!!!

    Που είναι ο κόσμος σας που σας υποστηρίζει εμείς συγκεντρώσαμε πάνω από 230 υπογραφές και τις έχει ο Παπαμιμίκος στα χέρια του. Μήπως φιλαράκι μπορείς να μας πει πόσες πήρε ο Π. Λουκάς. Άσε θα σου πω εγώ ΜΟΝΟ 147!!! Συμπέρασμα αν είχαμε ψηφίσει όλοι θα είχε ΚΕΡΔΙΣΕΙ ο Βασίλης!!!!!

    Και θέλετε μετά από όλα αυτά να σας κάνουμε τα δεκανίκια σας, όχι βέβαια.

    Σας το λέω με αυτά που κάνετε θα πάτε τη Νέα Δημοκρατία στο 5% Άρα εσείς έχετε την ευθύνη για ότι και να συμβεί. Εμείς το κόμμα το έχουμε χιλιουποστηρίξει με συνέπεια, όμως σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζουμε εσάς και τα κόλπα σας.

    Βασίλη μια ζωή μαζί σου!!!!!!!! Πιστεύω σ’ εσένα και είμαι δίπλα σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μιλάνε και οι γυριστρούλες...

    Για πες μου εσείς δεν είσαστε με τον ΧΑΤΖΗ, αλλά όταν βγήκε ο Παπαμιμικός την κάνατε γυριστή και πήγατε μαζί του γιατί στόχος σας είναι οι θέσεις!!! και όχι η προσφορά!!!

    Ο Βασίλης όταν ήταν ο Παπανικολάου και επειδή διαφωνούσε με αυτά που γινόντανε δεν πήγε να τον γλείψει το 2007 για να βγει πρόεδρος, άλλα έμεινε μέσα αγωνιζόμενος και με πολιτική δράση προσπάθησε να ανατρέψει τα πράγματα

    Εσείς τον Παπαμιμίκο τον γλείφατε και ξεπουληθήκατε για να κερδίσετε την εύνοια του. Έτσι δεν είναι γυριστρούλες;;;;

    Με την Ντόρα δεν είσαστε αρχικά όταν όμως γύρισαν οι δημοσκοπήσεις και έρχονταν πρώτος ο Σαμαράς, γυριστρούλες πήγατε φυσικά με το ΣΑΜΑΡΑ

    Για πέστε μας γυριστρούλες που δώσατε τα κουπόνια σας στο συνέδριο;;;; Δεν τα δώσατε στους υποστηριχτές της ΝΤΟΡΑΣ!!! Γιατί γυριστρούλες το κάνατε αυτό αφού εσείς είστε Σαμαρικοί;;;; γιατί;;;; γιατί;;;;

    Μήπως επειδή θέλετε να τα έχετε με όλους καλά...

    Μήτσουρας λοιπόν και ξερό ψωμί γιατί το ήθος είναι σήμερα μέσα στην ΟΝΝΕΔ σπάνιο πράγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή