Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Το Σάββατο 12 Ιουνίου στις εκλογές που έγιναν για την ανάδειξη προέδρου της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αρκαδίας καθώς και συνέδρων έγιναν τα εξής κωμικοτραγικά γεγονότα:
1.       Οι κατάλογοι του ΝΟ.ΜΗ.ΜΕ.(ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΛΩΝ)έφτασαν μαζί με τον πρόεδρο της Ν.ΕΦ.Ε. στις 10:45 και μάλιστα ελλιπείς ….
2.       Ο πρόεδρος της Ν.ΕΦ.Ε. εσκεμμένα καθυστερούσε το άνοιγμα της κάλπης έως ότου του σταλθεί φαξ από τον υπεύθυνο επαρχιακού ΣΑΚΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ να γίνει η καταμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών και μόνο με τα τακτικά μέλη της Ν.ΕΦ.Ε.
Εδώ πρέπει να επισημανθεί  ότι επειδή το ένα μέλος της Ν.ΕΦ.Ε. έφυγε για προσωπικό του λόγο, είχε ορισθεί και αναπληρωματικό μέλος από το επαρχιακό το οποίο αναπληρωματικό μέλος το άφησαν και αυτό έξω από την καταμέτρηση
    
3.       Υποβλήθηκαν ενστάσεις από τα 5 από τα 7 άτομα που κατέβαιναν.(να σημειωθεί ότι και οι 2 υποψήφιοι για την προεδρία είχαν υποβάλει ένσταση).
4.       Μετά την καταμέτρηση και έπειτα από 2 ώρες (για 114 ψηφοδέλτια) ανακοινώθηκε ότι πρόεδρος βγαίνει η εκλεκτή του κυρίου Παπαμιμίκου η κυρία Μαυραϊδοπούλου.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

1.Αφού και οι δυο υποψήφιοι είχαν καταθέσει ενστάσεις γιατί μετά η κα Μαυραϊδοπούλου το αποδέχτηκε, μήπως επειδή την συνέφερε?????

2.Ποιος θα ευνοούταν από τη διαδικασία των κλειστών πορτών????
Η μόνη υποστηρίκτρια του κου Παπαμιμίκου στην Αρκαδία όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι είχαν ταχθεί ανοικτά υπέρ της υποψηφιότητας Χατζή στις εκλογές του Απριλίου…

3.Πως δέχεται λοιπόν η κα Μαυραϊδοπούλου τη ρετσινιά της νοθείας και μάλιστα από τη στιγμή που είχε υποβάλει και ένσταση πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος και δεν απαιτεί επαναληπτικές εκλογές?????

4.οι ενστάσεις δεν θορύβησαν καθόλου την κεντρική διοίκηση ή φοβούνται μην χάσουν την εκλεκτή τους από πρόεδρο????

Το σίγουρο είναι πως θα ενημερωθεί και ο κύριος Σαμαράς για τα κωμικοτραγικά αυτά γεγονότα και ότι θα ζητηθούν και νομικές κυρώσεις!!!!!!

Θα πρέπει κάποιοι να ξέρουν πως δεν μπορούν να κατακρεουργούν την ΟΝΝΕΔ και να μένουν ατιμώρητοι!!!!
Το μόνο σίγουρο είναι πως το Σαββατοκύριακο στην Ιτέα θα είναι πολύ θερμό και όχι λόγω του καύσωνα!!!!!

3 σχόλια:

  1. Άισχος, δεν ντρέπονται καθόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai p samaras sta paparia tou...... den to exete katalavei oti paei na ftiaksei tin nea polla .....

    sas exo kai eksipnous..... o karamalis giati eksafanistike.... tha mporouse na lavei eythini gia tous karnavalous tis arataksis samara kai papamimigo.....

    kai alli mia aporia pos ginete na vgenoun kai oi dyo apo tin pleiopsifia .... kai i nd nai peftei kato apo 15%

    apantisi .... einai kai oi dyo anikani

    yg: gamo to pasok......

    ΑπάντησηΔιαγραφή