Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

βρίζουν και απειλούν στην ΟΝΝΕΔ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σταματημό δεν έχουν οι προκλήσεις του ΑΙΩΝΙΟΥ και της παρέας του. Αυτή τη φορά όμως φαίνεται να έχουν ξεπεράσει ήδη τα όρια.

Εν όψει των τοπικών εκλογών της ΟΝΝΕΔ, προσπαθούν με αθέμιτα μέσα να εκφοβίσουν μέλη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ. Αφού δεν επέτρεψαν σ' ένα μεγάλο αριθμό μελών της ΔΑΠ να συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της παράταξης κατά τις τελευταίες φοιτητικές εκλογές, πέρασαν στο επόμενο στάδιο των ΑΠΕΙΛΩΝ και των ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του μέλους της ΚΕ της ΟΝΝΕΔ ΦΩΤΙΑΔΗ Στ. (συνέταιρος του ΑΙΩΝΙΟΥ): «το Σάββατο δεν θα γίνουν εκλογές, θα σας στείλουμε όλους στο νοσοκομείο..» αλλά και φοιτήτριας του παιδαγωγικού ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ Δ. προς φοιτητή της σχολής: «αποφάσισε με ποιους είσαι, διαφορετικά δεν θα περάσεις κανένα μάθημα..»!!! (οι καθηγητές της άραγε επιδοκιμάζουν τέτοιες πράξεις;;;)

Φαίνεται πως κάποιοι στον βωμό των προσωπικών συμφερόντων δεν υπολογίζουν τίποτα!!

Θα παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις.


nikos nikolaou  

2 σχόλια:

  1. Ο Κ ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΑΝ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΙΑΣ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ.ΑΡΓΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nikos nikolaou...Ena atomo pou krivetai pisw apo ena pseutiko onoma...Kanenas den ton gnwrizei sta giannena kai hdh 2 atoma pou exoune to onoma auto den exoune kamia sxesi me kommata...monoi sas kriveste reeeeee KOTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή