Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Ανοιχτές Διαδικασίες ??

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΨΙΜΟ ΟΝΝΕΔΙΤΩΝ ΑΠ"ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΦΥΣΙΚΑ...!

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ..ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ κ. ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ και ΣΙΑ !

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ !!!


Galazios Tsolias

8 σχόλια:

  1. ti ennoeis diorismous proedrwn topikwn?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EUXARISTOUME PAIDIA!!
    FILIA STON EUTHIMI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Ευθύμης αφού δεν πήδηξε με την καρέκλα του από τον όγδοο της Λυκούργου το βράδυ της 18ης Απριλίου, μπόρεσε να γράψει επιστολή αποχώρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να αφήσετε τον Ευθύμη ύσηχο.Στους ανθρώπους που υπηρέτησαν την παράταξη με προσωπικό κόστος και όχι μόνο οφείλουμε λίγο σεβασμό.Έλεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ntroph k aisxos se olous..paidia san tn euthumh liga uphrxan.valte kanan allo twra o katevaine k paraitththike proskeimenos k stous 2 antipalous proedrous ths onned..isws etsi sunexistei h paradosh..xa xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειδικά το προσωπικό κόστος πολύ μεγάλο. Με πόσους μισθούς του Τ.Τ. ισοσκελίστηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή το γεγονός ότι είναι ή ήταν (δε γνωρίζω) στο Τ.Τ. όπως λές συνεπάγεται ότι δεν δούλεψε για την παράταξη?Ότι δεν αγωνίστηκε?Ότι δε θυσίασε τον προσωπικό του χρόνο?Δε μπορώ να το καταλάβω αυτό.Γιατι συγκρίνεις τον αγώνα στην ΟΝΝΕΔ με το Τ.Τ.??Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατι τόσο χολή για έναν άνθρωπο που εργάστηκε και έδωσε πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι αλλά δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως λαϊκός αγωνιστής τώρα. Βολεμένες της νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης ήταν και αυτός, όπως και πολλοί άλλοι της δικής του συνωμοταξίας αλλά και της απέναντι. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους που δεν πήραν ποτέ θέσεις και δεν ζήτησαν ποτέ τίποτα. Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή