Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Η μεγάλη ήττα του Παπαμιμίκου




papamimikos2.jpg
Περίπατο πήγαν οι εξαγγελίες του Ανδρέα Παπαμιμίκου περί ανοικτών και καθαρών διαδικασιών στην ΟΝΝΕΔ. Δύο μόλις μήνες μετά την εκλογή του, ο πρόεδρος της Οργάνωσης, καταδίκασε με τις πράξεις του όραμα που ο ίδιος μετέδωσε σε χιλιάδες γαλάζιους νεολαίους, οι οποίοι αισθάνονται πλέον βαθιά απογοητευμένοι.
Η νέα εποχή που ευαγγελιζόταν ο Παπαμιμίκος, θυσιάστηκε στον βωμό των συμφερόντων και των ισορροπιών, γεγονός που καταδεικνύει πως τα περί ρήξης με το παρελθόν, δεν ήταν τίποτ’ άλλο, παρά προεκλογικές φανφάρες.
Το 8ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, που υποτίθεται πως θα σηματοδοτούσε την αναγέννηση της Οργάνωσης, συνοδεύτηκε από στημένες διεργασίες και προσυμφωνημένα αποτελέσματα.
Η νέα Κ.Ε, δεν προέκυψε μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες -όπως υποσχόταν η νέα ηγεσία- αλλά ήταν προϊόν υπόγειων συμφωνιών, οι οποίες εξέθεσαν και πάλι την παράταξη.
Δυστυχώς για όσους τον πίστεψαν, ο Παπαμιμίκος αρχίζει να θυμίζει λίγο Βουλγαράκη, λίγο Μεϊμαράκη και πολύ Παπανικολάου.
Με την διαφορά ότι οι προηγούμενοι, κρατούσαν τουλάχιστον τα προσχήματα…


ΠΗΓΗ: http://www.parapolitika.gr/el/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%AE%CF%84%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BC%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%85

2 σχόλια:

  1. mono ta osa eginan stin kentriki epitropi problimatizoun. ta osa egina stis ekloges proedron N.E. ONNED den prokalei kamia entiposi.

    O xatzis kai o axiotis prepei na paroun thesi kai na prostatepsoun tin ONNED!!!!!

    allios an den kanoun kati einai synenoxoi sto idio egklima!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. edw ethesa ypopsifiotita kai den ypirxe to onoma moy sto psifodeltio gia to synedrio, i diaploki sto megaleio toy papamimikoy,mono XATZHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή