Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΝΝΕΔ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ                                                                                                  16/6/2010, 9:26 πμ

                                

               Σκοπιμότητες, τακτικές και απαράδεκτες διαδικασίες


Ενώ καταφέραμε στις δύσκολες εποχές που περνάει το κόμμα μας, με τις ανοιχτές διαδικασίες εκλογής προέδρου ΟΝΝΕΔ Ελλάδος, τα λίγα μέλη της ΟΝΝΕΔ Κέρκυρας να τα αυξήσουμε και να προσθέσουμε 100πλάσιο αριθμό νέων Οννεδιτών , κάποιοι με απαράδεκτες τακτικές επιμένουν ακόμα στις κλειστές διαδικασίες και στις  αλχημείες .

Οι διορισμένοι από τα κεντρικά της ΟΝΝΕΔ εμφανίστηκαν στις 12/6, μέρα διεξαγωγής των εκλογών, ενώ θα έπρεπε να είναι στο νησί κάθολη την διάρκεια της εβδομάδας και να επιβλέπουν τις διαδικασίες.

Σαν να μην έφτανε μόνο αυτό αντί να εμφανιστούν στο προκαθορισμένο εκλογικό κέντρο στη Νομαρχία  Κέρκυρας όπως είχε ορίσει η ΝΟΔΕ Κέρκυρας με ανακοίνωση της στα τοπικά Μ.Μ.Ε ύστερα από συνεννόηση με τον υπεύθυνο εκλογών Επαρχίας, εν τούτοις  η εφορευτική επιτροπή  χωρίς να ενημερώσει ΚΑΝΕΝΑ υποψήφιο, (πλην δυο εξ Αθηνών ορμώμενων σωτήρων  στο νησί και εκλεκτών, όπως αυτοί διατυμπανίζουν, του Προέδρου ΟΝΝΕΔ Ελλαδος κ. Παπαμιμικου ),  μετέβηκαν σε άλλο Δήμο κάποια χιλιόμετρα μακριά, με σκοπό  να κάνουν τις εκλογές  ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ.

Η υποκρισία των λίγων και εκλεκτών δεν σταμάτησε εκεί. Στις λίστες που παρεμπιπτόντως  θα έπρεπε να βρίσκονται στα χέρια των υποψηφίων προέδρων από την Τετάρτη 09/06, ως δια μαγείας εμφανίστηκαν το Σάββατο το πρωί και ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΦΟΥ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ.

Το αποκορύφωμα όλης αυτής της Οδύσσειας ήταν να γίνει παύση της διαδικασίας εκλογής πρόεδρου και συνέδρων ΟΝΝΕΔ Κέρκυρας, να ταλαιπωρηθούν και να απογοητευτούν πολλά παιδιά φωνάζοντας ότι τόσα χρονιά τα ιδία γίνονται και ότι τίποτα δεν αλλάζει  κάτι που μας θλίβει απίστευτα.
Αυτές οι τακτικές και οι συμπεριφορές μας παίρνουν πολλά χρόνια πίσω και οδηγούν τους νέους της Νέας Δημοκρατίας  στην απαξίωση του κόμματος αλλά και του πολιτικού συστήματος ευρύτερα .

Εμείς έχουμε την υποχρέωση να ενημερώσουμε την Κεντρική Επιτροπή, τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά, τα Μ.Μ.Ε  και όλους τους Κερκυραίους  Νεοδημοκράτες για τις απαράδεκτες τακτικές  των λίγων  έναντι των πολλών.

 
Το μεγάλο μας λάθος ήταν ότι από μέλη μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού καταφέραμε να τα φτάσουμε σε 100πλάσιο αριθμό. Φταίμε γι’αυτό. Τους ζητάμε συγγνώμη γιατί τους χαλάσαμε τη τακτική ‘του δίνω το δαχτυλίδι’.
Φταίμε γιατί είμαστε αυτοδημιούργητοι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ και όχι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ από τζάκι.
Φταίμε γιατί προσπαθήσαμε δημιουργήσουμε μια ΟΝΝΕΔ δημιουργική, μια ΟΝΝΕΔ υπαρκτή . 

Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ;; ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ. ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.

Ζητάμε την άμεση παρέμβαση της ηγεσίας του κόμματος για αυτήν την εγκληματική κατάσταση για την παράταξη μας στο νησί.









Πανάρετου Ελένη Αντ. ΟΝΝΕΔ Κέρκυρας.

Υποψ. Προεδ.  Καλόγερος Νικόλαος.

Υποψ. Σύνεδρος  Λούβρος Μιχάλης.

Παπαλιτσας Χρήστος   Γραμματέας Πόλης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιονίου 

Νίκος Λάκης Αναπληρωτής Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιονίου

Πολυδώρου Μιχάλης  Οργανωτικός Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιονίου

Μακρίδης Δημήτρης Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιονίου και Υποψήφιος Σύνεδρος

Τσουκαλά Ιωάννα  Υπεύθυνη Τμήματος ΤΑΒΜ και Υποψήφια Σύνεδρος

Σωτηρακόπουλος Αλέξανδρος, Μέλος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και υποψήφιος σύνεδρος


Μέλη της ΟΝΝΕΔ Κέρκυρας.

3 σχόλια:

  1. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ; ΜΕΓΑΛΟ ΝΕΟ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ.
    ΣΚΙΩΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτά που κάνει Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ θα καταστρέψουν την ΟΝΝΕΔ. Σταματήστε γιατί αν το συνεχίσεται σε λίγο θα μείνεται μόνοι σας στην ΟΝΝΕΔ. Αίσχος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. asta ayta re nikolaki!!!! pes mas pws egines telika proedros ths kerkyras? as einai kala o filos sou o xontros pou einai kai kentriki epitropi apo thn athina pou irthe monima edw kai se evgale allios oute ap exw den tha pernages....

    ΑπάντησηΔιαγραφή