Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ.


Γιατί αν περίμενε από τους συνεργάτες του στην επαρχία ζήτω που καήκε.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Πάτρα. Ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είχε μαζί του όπως όλοι γνώριζαν την στήριξη της ¨πλειοψηφίας¨ της ΔΑΠ ΑΕΙ και της ¨γραμματείας¨ της ΔΑΠ ΤΕΙ. Τουλάχιστον έτσι ακουγόταν. Η κάλπη όμως άλλα έδειξε. Στην Πάτρα ψήφισαν 1488 άτομα ο Χατζής έλαβε 859(58%) και ο Παπαμιμίκος 629(42%). Και ο Χατζής όπως διέδιδαν (οι άνθρωποι του Παπαμιμίκου) στην Πάτρα είχε την στήριξη μερικών ¨μειοψηφιών¨ από ΑΕΙ και ΤΕΙ. Όσο για την ΟΝΝΕΔ Πάτρας το παιχνίδι ήταν στα ίσα.
Μάλλον κάτι δεν πάει καλά εδώ.και ας δούμε τα πράγματα αναλυτικά.

Η ¨επίσημη¨ ΔΑΠ ΤΕΙ έφερε στον Παπαμιμίκο 80 άτομα. Το γραφείο του βουλευτή Ν .Νικολόπουλου (που έκανε προεκλογικό αγώνα για τον Παπαμιμικό εδώ και ένα μήνα) έφερε 85 άτομα. Η ΟΝΝΕΔ Αχαΐας στήριξε τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ με την δυναμική των 80 ψήφων. Στα συν να βάλουμε και τους 30 ΜΑΚιτες και Πρωτοπόρους που είχαν ήδη ανοιχτά στηρίξει τον Παπαμιμίκο. Με απλά μαθηματικά το ¨δεξί χέρι¨ του νέου προέδρου από το ΑΕΙ έφερε 295 ψήφους. ¨Είμαστε 200-300 πάνω στην Πάτρα, Ανδρέα μου¨ έλεγε ο γνωστός αρχιδαπίτης της ΔΑΠ ΑΕΙ Μόνο που ξέχασε τις λεγόμενες μειοψηφίες της ΔΑΠ ΑΕΙ και ΤΕΙ που μέσα από την κάλπη στείλανε το δικό τους μήνυμα φέρνοντας τον Χατζή μπροστά με 16%!!!

Για να μην μιλήσουμε για τα τραγικά μικροεπεισόδια που έγιναν όταν ο γνωστός αρχιδαπίτης του ΑΕΙ έφερε ακόμα και πασπίτες να ψηφίσουν.

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου