Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Με συνοπτικές διαδικασίες η διαγραφή Παυλίδη


(Ανενωμένο) Με συνοπτικές διαδικασίες η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ διέγραψε σήμερα ομόφωνα τον πρώην βουλευτή και υπουργό της ΝΔ Αριστοτέλη Παυλίδη. Η αιτιολογία είναι ότι «προκάλεσε και προκαλεί βλάβη στη λειτουργία του κόμματος» και προηγήθηκε σχετικό αίτημα του κ. Σαμαρά.
Η διαγραφή έγινε την παραμονή του προσυνεδρίου της ΝΔ και ενώ ο κ. Παυλίδης προκαλούσε ότι όχι μόνο θα πήγαινε να καθίσει στην πρώτη σειρά, αλλά και ότι θα έβγαζε λόγο. Αυτό που χρεώνεται στον Αριστοτέλη Παυλίδη δεν είναι μόνο η εμπλοκή του στο σκάνδαλο των άγονων γραμμών αλλά και το γεγονός ότι έβαλε το προσωπικό του συμφέρον πάνω από το κομματικό όταν δεν παραιτήθηκε στην προηγούμενη Βουλή και ανάγκασε την κυβέρνηση Καραμανλή με τους 151 βουλευτές να τον καλύψει.
 Έτσι ο Σαμαράς του είπε ένα δικό του «δεν θέλω ούτε να σε βλέπω» και τον διέγραψε οριστικά και συνοπτικά.
Επιβεβαιώνεται έτσι στην πράξη η αποφασιστικότητα του Αντώνη Σαμαρά να καθαρίσει τη ΝΔ «από τα βαρίδια του παρελθόντος» όταν και όπως κρίνει, όπως άλλωστε έχει προειδοποιήσει δημοσίως.
Ποιοι άλλοι έχουν σειρά; Διαβάστε εδώ: http://www.antinews.gr/?p=42400
 Η απόφαση
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Σήμερα την 27η Απριλίου 2010 συνήλθε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του Προέδρου της κ. Ιωάννη Τραγάκη, κατόπιν του υπ’ αριθμ. 650/26-4-2010 εγγράφου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με το οποίο παραπέμπεται στην Επιτροπή με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας ο τέως βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Αριστοτέλης Παυλίδης.
Η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε ότι συντρέχουν οι λόγοι που αναφέρονται στο ανωτέρω έγγραφο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή ότι με την εν γένει στάση και συμπεριφορά του ο κ. Αριστοτέλης Παυλίδης προκάλεσε και προκαλεί βλάβη στη λειτουργία του κόμματος.

View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου