Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Τι είπε ο Σαμαράς στον Παπαμιμίκο ... (1)

"Ακούστε για να τελειώνουμε, γιατί έχω σοβαρότερα πράγματα ν' ασχοληθώ.. Ούτε τον Χατζή στήριξα στην πράξη. Ούτε μ' ενδιέφερε ποιός θα βγει. Ούτε νοθεία με νοιάζει αν έγινε. Ξέρω και ξέρετε καλά ότι από σήμερα για μένα θα δουλεύουν όλοι και είμαι ο μόνος κερδισμένος.. Ποιός έχει σειρά για φωτογράφηση,;;"

Για την εν δυνάμει αληθινή διατύπωση
του Προέδρου της ΝΔ: Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

2 σχόλια:

  1. Είναι γεγονός ότι τον Σαμαρά με τη στάση του δεν τον ενοιαξε ιδιαίτερα ποιος θα βγει...και είναι λογικό...έχει να ασχοληθεί με τόσα πολλά ζητηματα ΔΝΤ κλπ.
    Απ΄΄ο την άλλη ο κ.Αρβανιτοπουλος ο κ.Σταμενιτης, οι τελειωμένοι πλέον Ζαγοριτης και Δασκαλακης πράξαν τα μέγιστα το βραδυ ων εκλογών για να βγει ο Α.Ε. ο καθένας τους για ευνόητους λόγους...Αντε ούτε αυτους τους κατηγορώ....
    Εκείνη η Κ.ΕΦ.Ε. η ρημάδα δεν είχε το θάρρος να πάρει μια θέση...Δεν κατάλαβαν ότι με την στάση τους κατέστρεψαν μια ολόκληρη γενια συνδικαλιστών????Ποιος θα σεβαστει τωρα την νεολαία και τον ¨προεδρουλη¨της ο οποιος επαιξε τα ρεστα του στη λαμογια και στην π....ια προκειμενου να βγει...
    Μήπως οι κυριοι της Κ.ΕΦ.Ε.κοιταξαν μονο την δικη τους πολιτική πορεια διαλύοντας όλη την νεολαια επειδη δεν ειχαν το θαρρος να συγκρουστουν με τη βρωμια....??????
    Η πολιτικη κυριοι θελει αντρες και οχι αντρεες και θρασυδειλους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή