Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Ο G.W.BUSH!!!

Από τη Νόρα Ράλλη

Καθώς τα κατάφερε πάρα πολύ καλά στις δύο τετραετίες που ο Αμερικανικός λαός τον εξέλεξε για πρόεδρο των ΗΠΑ, θεώρησε πως δεν χρειάζεται να επαίρεται συνεχώς γι' αυτό, αλλά να δείξει και κάπως "ταπεινός" λέγοντας πως "ε, δεν είμαι και Θεός. Κάνω κι εγώ λάθη... Του φέρνω όμως!". Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτηκε ο πρώην (μοχθήσαμε γι' αυτό το "πρώην") πρόεδρος Τζόρτζ Μπους και αποφάσισε...


 να εκδόσει βιβλίο με τα λάθη του! Βιβλίο ή Βίβλο... θα δούμε!
Σύμφωνα, πάντως, με την εκδοτική εταιρεία Crown Publishers, ο πρώην πρόεδρος θα αναφέρεται με “ανατριχιαστικές” λεπτομέρειες που δεν έχουν ειπωθεί για όλα τα σημαντικά ζητήματα της 8χρονης προεδρίας του, που θεωρείται η πιο αποτυχημένη στις ΗΠΑ (Καλέ παιδιά... τστστσ, τι υπερβολικοί μου γίνεστε ώρες ώρες! Όχι και η πιο αποτυχημένη! Αν ήταν έτσι, γιατί τον ξαναψήφισαν; Για Αμερικανάκια τους περάσατε τους Αμερικάνους;!!!).


Πάντως, ο Μπους είναι κάθετος στην απόφασή του και με τη βοήθεια του κειμενογράφου του Λευκού Οίκου, Κρις Μάικλ, γράφει ήδη για τις αποφάσεις που πήρε την 11η Σεπτεμβρίου, τον Τυφώνα Κατρίνα και τον πόλεμο στο Αφγανιστάν και το Ιράκ. Σύμφωνα με τον εκδότη, το βιβλίο προσπαθεί να δικαιολογήσει τις αποφάσεις του και να υπεραμυνθεί των επιλογών του, για τις οποίες έχει υποστεί βαρύτατες κριτικές (να πάλι οι υπερβολές! Τς Τς Τς...!). Ο ίδιος είχε μετακομίσει από τον Λευκό Οίκο, αφού πρώτα είχε αφήσει μια οικονομία υπό κατάρρευση και μια εξωτερική πολιτική όπου κανένας “σύμμαχος” των ΗΠΑ δεν ήθελε πια να ονομάζεται έτσι – ίσως μόνο η Μεγάλη Βρετανία... Παράλληλα, δίνει λεπτομέρειες και για την προσωπική του ζωή, όπως το πρόβλημα εθισμού του στο αλκοόλ, αλλά και “πιπεράτες” οικογενειακές στιγμές. Το εξώφυλλο του βιβλίου δείχνει τον Μπους έξω από τον Λευκό Οίκο με έναν μαύρο χαρτοφύλακα στα χέρια.
 Ο Μπους από τη στιγμή που άφησε το αξίωμα του προέδρου δεν είχε μιλήσει ποτέ ανοιχτά και αναλυτικά για την περίοδο της προεδρίας του, αφού εργαζόταν νυχθημερόν για το βιβλίο του που έγραφε στο γραφείο του στο Τέξας.


Ωστόσο, το 2009 σε συνέντευξη του είχε δηλώσει: “Ο σκοπός μου (με αυτό το βιβλίο) είναι να αποδείξω ότι όλοι αυτοί έκαναν λάθος. Θέλω να φέρω τον κόσμο μέσα στο Οβάλ Γραφείο και να αναρωτηθούν αν εκείνοι θα μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά”.


... Μη σου απαντήσουμε και σε κακοκαρδήσουμε Γιωργάκη, είσαι και ευαίσθητος!!! Πάντως, εδώ που τα λέμε, πάλι καλά που αποφάσισε να αποδείξει πως τα έκανε όλα σωστά βγάζοντας απλά ένα βιβλίο. Φαντάζεστε να ξαναέβαζε για πρόεδρος;!

View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου