Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Αρχισαν τα όργανα. Ο Παναγιωτακόπουλος ζητάει συνέδριο


ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ & ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΓΙΩΡΓΟ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Αθήνα, 23 Απριλίου 2010
Αγαπητέ Πρόεδρε,

Έχω κατ’ επανάληψη εκφράσει δημόσια την άποψη μου για τα οικονομικά και πάσης φύσεως θέματα που ταλανίζουν την κυβέρνησή μας, για τις πρακτικές κυβερνητικών αξιωματούχων που εκθέτουν και σένα και το κίνημα και την ιστορία μας, αλλά και για όσα επέρχονται για την ελληνική κοινωνία.
Με το θάρρος που μου παρέχει η ανιδιοτελής στράτευσή μου στο συλλογικό λαϊκό κίνημα που συγκρότησε ο Ανδρέας Παπανδρέου και το οποίο σε ανέδειξε Πρόεδρο και Πρωθυπουργό.
Με την αυτοπεποίθηση που μου δίνει το ιστορικό των αγώνων που έδωσε απέναντι σε ξενόδουλες αντιλήψεις και υποτέλειες, το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Με τη νομιμοποίηση που μου επιτρέπει η ιδιότητα του Έλληνα πολίτη που πίστεψε και υποστήριξε την ευρωπαϊκή προοπτική της ...........
χώρας μας, σου στέλνω αυτή την επιστολή και σε παρακαλώ διάβασε μέσα απ’ τις γραμμές που ακολουθούν τις απλές αλήθειες που λέει η κοινωνία.
Πρόεδρε,
Στις 4 Οκτώβρη του 2009 ο ελληνικός λαός σου έδωσε την εντολή να ανορθώσεις τη χώρα μετά από τη δεξιά λεηλασία και την συσσώρευση λαθών απ’ τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
Αυτή την εντολή στην έδωσε και το σύνολο του ΠΑ.ΣΟ.Κ γιατί όλοι πίστεψαν πως θα ακολουθήσεις έναν ριζοσπαστικό σοσιαλιστικό δρόμο με το λαϊκό συμφέρον στην πρώτη γραμμή.
Δεν σου την έδωσε για να την καταχραστούν οι ακραία νεοφιλελεύθεροι συνεργάτες σου και με πρόσχημα εσένα και το ηθικό σου ανάστημα να διασύρουν τη χώρα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
Έρμαιη στις ορέξεις των Διεθνών Τραπεζιτών η Ελλάδα πορεύεται αμήχανη με το χέρι απλωμένο στους τοκογλύφους αναβάλλοντας και ξορκίζοντας το αναπόφευκτο που είχες όλη την εξουσία και έγκριση να αντιμετωπίσεις χωρίς καθυστέρηση.
Αυτοί οι συνεργάτες σου δεν γεννήθηκαν από το λαϊκό κίνημα αλλά από τη θερμοκοιτίδα του κεφαλαίου και αυτό υπηρετούν.
Πασχίζουν να μείνει η Ελλάδα συνεπής δανειολήπτης αυτών που την καταχράστηκαν.
Παγιδεύουν την πατρίδα σε μηχανισμούς που δηλώνουν εταίροι μας και κερδοσκοπούν ασύστολα απ’ τα αδιέξοδά μας.
Είτε είναι ανίκανοι, είτε είναι έμμισθοι υπάλληλοί τους.
Προτιμώ να είναι ανίκανοι.
Η λύση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είναι η αποστολή τους. Έχουν αναλάβει το έργο να εγκλωβίσουν την Ελλάδα στον Γολγοθά που ετοίμασαν οι δανειστές μας. Αρχικά στο νέο υψηλότοκο και κερδοφόρο για κάποιους δανεισμό, μετά στην εποπτεία, μετά στην κατάσχεση και μετά στον πλειστηριασμό.
Πρόεδρε,
Ακόμη και τώρα μπορείς να πεις το νέο ΟΧΙ.
Διώξε τους εγκάθετους των τραπεζιτών, δώσε το χέρι στο λαό, κλείσε φυλακή τους κλέφτες όπου κι αν ανήκουν, πες την αλήθεια και προχώρησε σε επαναδιαπραγμάτευση του χρέους με την απειλή εξόδου απ’ την ευρωζώνη.
Μόνο αυτό φοβούνται.
Οι Έλληνες μπορούν να πουν το ναι στη συνειδητή αναστολή της ευημερίας για τρία-τέσσερα χρόνια και μετά να ξανακτίσουν απ’ την αρχή, χωρίς βαρίδια, μια νέα Ελλάδα μαζί σου.
Οι Έλληνες δεν μπορούν να πουν ναι στην υποδούλωση της Ελλάδας για 25 και 30 χρόνια με άγνωστες συνέπειες.
Αγαπητέ Πρόεδρε,
Με την ευλογία της άμεσης σχέσης με τον ιδρυτή μας Ανδρέα Παπανδρέου να έχει οδηγήσει τη ζωή μου αισθάνθηκα υποχρεωμένος να σου γράψω αυτές τις γνώμες.
Κοίτα γύρω σου και άσε το ένστικτό σου να σε οδηγήσει κοντά στο λαό. Η θέση σου είναι μ’ αυτούς που δεν πρέπει να χάσουν την ελπίδα κι όχι μ’ αυτούς που φοβούνται μήπως χάσουν τα υπερκέρδη τους.
Προχώρησε άμεσα σε Συνέδριο για να πάρεις νέα δύναμη και να ξεκαθαρίσεις τι είναι ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κι όταν το πράξεις αυτό και με το λαό θα είσαι συνεπής, γιατί θα ξέρει ότι δεν εξαπατήθηκε στις 4 Οκτώβρη και θα φύγουν από μόνοι τους όσοι σε οδηγούν σήμερα να χρεωθείς ξένες αμαρτίες.
Η ιστορία σου επιφύλαξε να αποδείξεις ότι μπορείς να γράψεις και να γραφτείς στην ιστορία
.
Με συντροφικούς χαιρετισμούς
Γιώργος Παναγιωτακόπουλος

View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου