Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ιώργο Παπαδομιχελάκη, έχεις καταλάβει ότι έχουμε φοιτητικές εκλογές;;;


Λίγες μέρες απέχουμε από τις φοιτητικές εκλογές 2010 και φαίνεται ότι στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν το έχει καταλάβει κανένας, αν εξαιρέσει κανείς κάποιους απλούς Δαπίτες που παλεύουν με νύχια και με δόντια προκειμένου να φέρουν τη ΔΑΠ εκεί που της αξίζει. Απλοί Δαπίτες από πολύ συγκεκριμένες Σχολές, είτε πρόσκεινται στην πλευρά Παπαμιμίκου είτε όχι, δίνουν μόνοι τους τη μάχη ενόψει των φοιτητικών εκλογών.

Ο διορισμένος Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ, Γιώργος Παπαδομιχελάκης, απουσιάζει προκλητικά από αυτή τη μάχη. Το γραφείο του στην οδό Λυκούργου είναι μονίμως κλειστό ή κατειλημμένο από ανθρώπους χωρίς κανέναν θεσμικό ρόλο, που απλώς πρόσκεινται φιλικά στο νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και ήδη προβάρουν τις θέσεις τις οποίες τους έχει υποσχεθεί. Φυσικά δε λείπουν οι έμμεσες απειλές κι εκβιασμοί προς τις Σχολές που αρνούνται να δηλώσουν υποταγή στο σουλτάνο "Ανδρέα". Ωστόσο, όταν έρχεται η ώρα να το κάνουν αυτό κατά πρόσωπο, η γλώσσα δένεται, τα λόγια χάνονται και οι "μάγκες" γίνονται "γατάκια". Η θρασυδειλία σε όλο της το μεγαλείο... Η κατάσταση στα κεντρικά γραφεία της ΔΑΠ θυμίζει παράταξη σε διάλυση και αλαλούμ. Και όλα αυτά, διότι ο Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αποδεικνύεται ανίκανος και άχρηστος να διαχειριστεί την κατάσταση. Ή καλύτερα εξαρτημένος από συμφέροντα και υποταγμένος...

Το χειρότερο όμως είναι ότι ο Γιώργος Παπαδομιχελάκης απουσιάζει από τα γραφεία της ΔΑΠ επειδή συνοδεύει τον Ανδρέα Παπαμιμίκο σε περιοδεία του ανα την Ελλάδα. Αυτό είναι ανήκουστο. Αντί να είναι εκεί προκειμένου να επιβλέπει την προετοιμασία της παράταξης για τις εκλογές και να επιλύει τα καθημερινά προβλήματα των Σχολών (όσων έχουν απομείνει), εκείνος γυρνάει από πόλη σε πόλη, από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο και από ταβέρνα σε ταβέρνα προκειμένου να πάρει λίγη από τη "λάμψη" του νέου Προέδρου.

Αυτό είναι το νέο πνεύμα που ευαγγελίζονται κάποιοι φωτεινοί εγκέφαλοι στην ΟΝΝΕΔ και στη ΔΑΠ...΄Οταν όμως έρθει η ώρα των εκλογών θα θέλουν να παρουσιάζονται στις τηλεοράσεις και στις εφημερίδες σαν διαχειριστές του αποτελέσματος. Ε ρε λαμόγια... Έρχεται η ώρα για πολλούς. Όσοι νομίζουν ότι με τις κάλπικες και νόθες εκλογές της ΟΝΝΕΔ "καθάρισαν", τότε κάνουν μεγάλο λάθος... Τώρα αρχίζουν όλα.

ΓΑΛΑZIOI MAXHTEC

2 σχόλια:

  1. ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΣΥ-ΜΑΧΗΤΕΣ, ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??

    ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ) ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΜΑΣ, ΣΑΝ ΔΑΠΙΤΕΣ....

    ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΟΛΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΩΤΗ Η ΔΑΠ, ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΙ (ΥΠΟΨΙΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΜΙΧΕΛΑΚΗ, "ΒΟΛΤΑΡΕΙ" ΚΑΙ Ο ΜΑΓΚΛΑΡΗΣ...)

    ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ....

    ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ...

    ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ....ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ??

    ΑΡΑ, ΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ....

    ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ, Η ΔΑΠ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΥΛΟ...

    ΑΛΛΑ, ΑΥΤΟ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟ*****ΝΑ ΜΟΥ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ...ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ...

    ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΠΑΥΤΑ ΜΟΥ...

    ...ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΔΩ...

    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ...ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΩΝ ΕΑΥΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ....ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ...

    Καλό βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. filaraki, ton agwna den ton kaneis gia to Magglari, ton Papadomihelaki kai tous stratous tous. ton kaneis gia ti dapara. oloi tha kseroune oti esy sti sxoli sou , ta kataferes. tha tous deiskeis ti axizeis

    ΑπάντησηΔιαγραφή