Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

"Αρχίζουμε την δουλεία"...


Μήνυμα του νέου Πρόεδρου της ΟΝΝΕΔ στο προφίλ του στο facebook!
Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη
Είναι τέτοιες οι εξαρτήσεις του, που βλέπει παντού δουλείες. Είναι τέτοια η προχειρότητά του, τώρα που τον άφησαν οι σύμβουλοι, που αντί για "δουλειά", γράφει "δουλεία". Λανθάνουσα γλώττα, τ' αληθή λέγει. Πόσο ανεπάγγελτος είναι για να μην μπορεί να τονίσει σωστά τη λέξη; Θυμηθείτε με τον γραφικό τυπάκο, θα γελάσουμε πολύ. Δείτε τι γράφει στο προφίλ του στο facebook:
Andreas Papamimikos Θερμά συγχαρητήρια στον Βασίλη Αξιώτη, στον Κώστα Ιωάννου και στον Κώστα Χατζή για τον αγώνα που δώσαμε.Αρχίζουμε την δουλεία, η πρώτη μέρα της αλλαγής μας βρίσκει όλους ενωμένους για μια Νέα ΟΝΝΕΔ, για νέες Νίκες με πρώτη την για τις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές,στις όποιες η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα σημειώσει ακόμα μεγάλη νίκη.on Monday


http://press-gr.blogspot.com/2010/04/blog-post_6416.html

4 σχόλια:

  1. ενταξει, θα μπορουσε πλεον η λάσπη να σταματήσει. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ! Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Ο ΧΑΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ, ΔΕ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΟΚΟ ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o xatzis einai teliomenos??? mallon kaneis lathos kerdismenos bgike!gia na doume ti tha kanei i kainourgia dioikisi(are glentia)kai meta tha sas pw olous sas..papamimiko etoimase mpaka exeis na fas polllaaaaaaaa kai apo edw...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ανδρέας είναι η μαύρη σελίδα της ΟΝΝΕΔ.Είναι ο πρώτος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ που μέχρι την λήξη της θητείας του θα έχει την σκιά της νοθείας, των ΜΚΟ και της ΟΝΝΕΔ ΑΕ.Οι ΔΑΠιτες και οι ΟΝΝΕΔιτες που εχουν τρέξει για αυτή την παράταξη χωρίς κονόμα και βρωμίες δεν πρόκειται να τον αναγνωρίσουν ποτέ...απλά θα τον σεβαστούμε ως θεσμικό όργανο αλλά το όνομα του θα μείνει στην ιστορία της ΟΝΝΕΔ ως τον άνθρωπο που δίχασε την παράταξη.ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ--->ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!
    ΒΓΗΚΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΝΟΘΕΙΕΣ ΔΩΡΟΔΩΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!!!!ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ 50%.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΤΟΝ ΜΚΟ ΑΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜ ΤΟΝ ΕΥΑΘ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΟΙΝΩΣ!!!ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΜΜΕΤΙΚΑ ΒΡΩΜΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή