Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Η Ρηγίλλης γιατί ανέχεται το θράσος του Αλογοσκούφη;...

Aπό τον ΧΡΗΣΤΟ ΖΕΣΤΟ

Καλά, εκεί στη Ρηγίλλης πρέπει να κοιμούνται δίοτι δεν εξηγείται να βγαίνει και να κάνει δηλώσεις ο κ. Αλογοσκούφης και με περίσσιο θράσος να αναφέρει ότι δεν φταίει για τη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.
Για να δούμε όμως αν είχε ένας (από τους κορυφαίους οικονομολόγους της χώρας) επιλέξει τους καταλληλότερους ανθρώπους για τους ζωτικούς τομείς των ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ. Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και άλλες επιλογές σου αλλά αυτές είναι οι πλέον χτυπητές.
Ο κύριος καθηγητής (αποτυχημένος ή επιτυχημένος υπουργός το έκρινε ο λαός της ΄Α Αθήνας και δεν θα το κρίνουμε εμείς) είχε τοποθετήσει...

επικεφαλής της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ (ΥΠΕΕ- πρώην ΣΔΟΕ) έναν 32-χρόνο Χημικό (ναι σωστά διαβάσατε ΧΗΜΙΚΟ) με σημαντικότατη και αξιοσημείωτη εμπειρία-δράση στην ΟΝΝΕΔ. Για να γίνει δηλαδή ποιο κατανοητό την ευθύνη για τη πάταξη τη φοροδιαφυγής την είχε ο παραπάνω κύριος άριστα καταρτισμένος επί των οικονομικών θεμάτων(;).
Στη Γενική Γραμματεία Επενδύσεων είχε τοποθετήσει ένα 34-χρονο στέλεχος (με αξιοσημείωτη πορεία-δράση στην ΟΝΝΕΔ) που με βάση το βιογραφικό του σημείωμα ουδεμία σχέση είχε με την διαχείριση ευρωπαικών προγραμμάτων. Δηλαδή για να γίνει ποιο κατανοητό η χώρα ευελπιστούσε στην μέγιστη απορρόφηση ευρωπαικών κονδυλίων από ένα άτομο που δεν είχε την συγκεκριμένη εμπειρία.
Τα σχόλια στο λαό.
Κ. Αλογοσκούφη, εδώ είμαστε για να μας διαψεύσεις σε περίπτωση που κάνουμε λάθος (αλλά δεν το νομίζουμε).

View article...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου