Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Για τη νέα διοίκηση του ΤΕΕ ψηφίζουν την Κυριακή οι μηχανικοί

Στις κάλπες καλούνται την Κυριακή 25 Απριλίου όλοι οι διπλωματούχοι μηχανικοί, για να εκλέξουν τα νέα όργανα διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην Αθήνα και την Περιφέρεια.


Σε όλη τη χώρα θα στηθούν 170 εκλογικά τμήματα, ενώ καταγεγραμμένοι στα μητρώα είναι περίπου 110.000 διπλωματούχοι μηχανικοί, τακτικά μέλη του ΤΕΕ. Στις εκλογές δεν ψηφίζουν τα ομότιμα μέλη (συνταξιούχοι ΤΣΜΕΔΕ).

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 8 το πρωί και θα παραμείνουν ανοικτές έως τις 7 το βράδυ. Στα εκλογικά τμήματα όπου θα υπάρχουν ψηφοφόροι και μετά τις 7 το βράδυ, η εκλογή θα παρατείνεται με απόφαση της Eφορευτικής Eπιτροπής.

Kάθε μέλος του TEE ψηφίζει αυτοπροσώπως και η ταυτοπροσωπία διαπιστώνεται από την αστυνομική ταυτότητα ή το δελτίο μέλους του TEE ή το διαβατήριο ή την άδεια οδήγησης.


Τα μέλη του TEE, ανεξάρτητα από τη διεύθυνση της μόνιμης διαμονής τους, μπορούν να ψηφίσουν στην έδρα του νομού στον οποίο θα βρίσκονται την ημέρα των εκλογών.

Στην Αθήνα θα λειτουργήσουν 60 εκλογικά τμήματα, όλα στο Στάδιο Eιρήνης και Φιλίας (Λ. Eθνάρχου Mακαρίου, Nέο Φάληρο).

Στην Θεσσαλονίκη θα λειτουργήσουν 20 εκλογικά τμήματα, όλα στο περίπτερο 10 της HELEXPO A.E. (Eγνατία 154).

Στην Πάτρα θα λειτουργήσουν έξι εκλογικά τμήματα, όλα στα Γραφεία του Περιφερειακού Tμήματος Δυτικής Eλλάδας του TEE (Tριών Nαυαρχών 40).

Στο Ηράκλειο θα λειτουργήσουν πέντε εκλογικά τμήματα, όλα στα Γραφεία της παλιάς πόλης του Δήμου Hρακλείου στο χώρο της παλιάς Λαχαναγοράς (Παραλιακή Σοφ. Bενιζέλου).

* Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώθηκε ότι για την εξυπηρέτηση των μηχανικών, που θα πάνε να ψηφίσουν στο ΣΕΦ, την Κυριακή θα ενισχυθούν τα δρομολόγια της γραμμής Χ13 της ΕΘΕΛ, καθώς είναι εκτός λειτουργίας το τμήμα του ΗΣΑΠ από Καλλιθέα ως Φάληρο. Επίσης, θα ενισχυθούν και τα δρομολόγια του τραμ.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου