Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Ο.Ν.ΝΕ.Δ.: Η επόμενη ημέρα…..

Ο.Ν.ΝΕ.Δ.: Η επόμενη ημέρα…..


Η επόμενη ημέρα στην ΟΝΝΕΔ βρίσκει πρόεδρο τον Α. Παπαμιμίκο και μια οργάνωση βαθιά διχασμένη από μια πολύ σκληρή εκλογική διαδικασία πράγμα που ωστόσο δεν είναι περίεργο, αν κρίνει κανείς από τα συμβάντα τα οποία διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια των χθεσινών εκλογών.

Ως φανατικός και πιστός στην οργάνωση ΟΝΝΕΔίτης είμαι έτοιμος να αποδεχτώ το αποτέλεσμα (…δεν σας κρύβω ότι στήριξα Κ. Χατζή) όσο και αν αυτό με πλήγωσε.

Δεν μπορώ όμως να αποδεχτώ ότι η σύγχρονη, η πρωτοπόρα, η ΟΝΝΕΔ του μέλλοντος θα διοικείται από έναν άνθρωπο, ο οποίος κουβάλησε κόσμο με λεωφορεία σε όλη την Β. Ελλάδα για να έχει υπό έλεγχο ακόμη και την πιο μικρή οργάνωση που του πήγαινε κόντρα.

Δεν μπορώ να δεχτώ έναν άνθρωπο που πλήρωσε ανθρώπους, μπροστά στα μάτια δεκάδων μελών σε οργάνωση της επαρχίας αμέσως μετά την ψήφο τους  στο πρόσωπο του.

Δεν μπορώ να δεχτώ για πρόεδρο, την στιγμή που και το κόμμα είναι τόσες μονάδες πίσω, έναν άνθρωπο που έχει σκιές και καταδίκες για δημιουργία ανώνυμης εταιρείας. Είναι σαν να ακυρώνουμε εμείς οι ίδιοι όλη την προσπάθεια που λέμε ότι κάνουμε για κάθαρση της παράταξης.

Ειλικρινά δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματα που ένοιωσα χθες, από την μια να βλέπεις παιδιά όλων των ηλικιών με την αγωνία και το άγχος, απλά μέλη της ΔΑΠ, «απλούς αφισοκολλητές» καλύτερα όπως είπαν κάποιοι ειρωνικά στο Συνέδριο στην Αθήνα να τρέχουν για ιδανικά που έχουν πεθάνει στις μέρες μας όπως Ήθος, Μαχητικότητα, Ιδεολογία να αγωνίζονται για κάτι καλύτερο στην ίδια τους την οργάνωση και να δέχονται χτυπήματα κάτω από την ζώνη από τους «χαρτογιακάδες» του κ. Παπαμιμίκου, εκπροσώπους της λαμογιάς, της προσωπικής ιδιοτέλειας και εκφραστές συγκεκριμένων συμφερόντων τα οποία τελικά καταφέρνουν πάντα να επικρατήσουν σε αυτή την χώρα.

Αυτή είναι η νέα ΟΝΝΕΔ την οποία επαγγέλονταν ο κ. Παπαμιμίκος; Αυτή την ΟΝΝΕΔ θέλουμε; Εγώ προτιμώ το μέλος της ΔΑΠ το οποίο έχει αφιερώσει όλη την ζωή του στα να μάχεται στα αμφιθέατρα, και ας μην φοράει σακάκι, από τον έναν σταλμένο δήθεν εκφραστή της νεολαίας.

Μέσα από όλα αυτά γεννιούνται πολλά ερωτηματικά του κατά πόσο αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με την πολιτική σε αυτή την χώρα, κατά πόσο στην δυσοίωνη εποχή που ξεκινάει στην ΟΝΝΕΔ αξίζει να συνεχίζεις να μετέχεις και να εξυπηρετείς τα συμφέροντα του κάθε μεγαλοτσιφλικά από την Λάρισα….

Εγώ ίσως συνεχίσω να το κάνω, δυστυχώς όμως στην εποχή που ζούμε οι «μαλάκες» πλέον εκλείπουν…και αυτό μάλλον θα κάνει κακό στην παράταξη.

Με εκτίμηση,
ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΡΔΙΑ     
From: Papas Thanassis [mailto:thana...@yahoo.co.uk] 

1 σχόλιο:

  1. file m afou les pos eisai pistos kai fanatikos stin organosi kala tha kaneis na apodexteis to apotelesma.o kosmos ekrine prifise andrea papamimiko mn prospatheis na ypotimiseis tin epilogh xiliadon onnediton poy pigan na psifisoun me tin akatasxeti laspologia soy...kai episis o andreas toulaxiston itan melos dap exei dosei maxes sta amfitheatra eixe anagnorisimotita stin organosi..o xatzis ti itan poios ton iksere....kai kati teleytaio se aytes tis ekloges o kosmos eixe tin eykairia na dosei ena megalo xtipima sto sistima papanikolaou.to sistima tis notheias stis esokommatikes tis dap...kyrioi 8 xronia mas koroideyate mas kanate stina akri...tlk dn eixe to xrisma......krima....

    ΑπάντησηΔιαγραφή